2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
lıkır lıkır içsemde bana artık fayda etmiyor. Gaviskon içiyorum o bile tam kesmiyor. Sanırım iyice mideye dayandı bebek
Ay canım inşallah düzelir renine Duo var o daha mı etkili olur bir araştır

Kızçeler yine bir migren atağının ardından hepinize merhaba. Nasılsınız iki gündür? Herkesin bebişi yerindedir umarım zira benim iki gündür adet sancısına benzer sancılarım olmaya başladı Çok hafif şekilde sancı dediğime bakmayın ama sanırım yalancı sancılara yaklaştığımın habercisidir diye düşünüyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun ama şükür ki iyisiniz ikinizde. Bebeğin boy ve baş çevresinin haftasıyla uyumlu olduğuna çok sevindim. Kilo alır mutlaka bebek sen merak etme yeter ki sağlıklı beslen . Ona kilo yapacak şeyler ye. Şimdi durumun özel ama doktorunla konuş izin veriliyorsa kuru yemişi tavsiye ederim, bebeğin kilo alması için. İnşallah erken doğum olmaz, ikinizde gitgide çok çok iyi olursunuz inşallah. Çok öpüyorum sizi Allah'a emanetsiniz.

Canım benim, çok geçmiş olsun, zor bir dönemden geçmişsin, sende bebegin de dayanmışsınız, ilaçlar dokunacak diye düşünme sakın, emin ol ki içimizde öyle bir mekanizma var ki inanılmaz bir şekilde her şey elenerek gidiyor bebeklerimize, bende de erken dogum riski var malesef, tansiyon ilacı içiyorum, kasılmaları azaltıyor ve doğum sürecini yavaşlatiyormus. Ayrıca bebeğinin kilosunun geriden gelmesine bakma hic. 1.400gr çok ideal bir kilo, protein ağırlıklı beslenmeye gayret edebilirsin, ben öyle yapiyorum. Ekmegi tamamen kestim. Hamur işi, boş şeyler yemiyorum bebeğim heran gelebilir diye, hepimiz için her şey yolunda gider insallah, dualarımız seninle :*

Bende şeker de. Var içemiyormki
Sekersiz yap tatlim kompostuyu benim doktorum probiotik tablet verdi.hem vucudu gribe karsi koruyor hemde bagirsak duzeni sagliyor muhtesem birsey cok rahat ettim surekli kalabalik ortamda calisiyorum.son aylarda grip olma dikkat et iyi beslen ve probiotigini duzenli kullan dedi

Bende şeker de. Var içemiyormki
ben biraz acı yediğim zaman rahat çıkıyorum tuvalete. Duphalac diye bi şurup var. Hiç içmedim ama ne olur ne olmaz diye aldım eve koydum çok zorda kalınca içerim diye. Kuru kayısı ve hemen üzerine ılık su içmekte iyi gelebilir. Benim aklıma gelenler bunlar :)

Tavsiyen için tesekkürler canım benim deneyeceğim bende

Kizlar fitil.kullananiniz oldu hamilelikte benim idrarda enfeksiyon cikti dr vajinadan kullanmaklik fitil verdi malesef akintimda var renkli

Canim hoşgeldin bnmde plesantam asagida. Sezeryan olcam bnde seninki rahim agzni kapatyor mu yakininda mi yoksa

Benim kizimda anne kombin şıklık bu kelimeleri unuttun dio 5 6 kiyafet hep ayni kizim 2 ay sonra giyerim diyorum.cok komik bu cocuklar ya
Ayyyy bak sen şu çocukların dikkat ettiği şeye ama çocuk haklı ya rahatlığı önplana alınca şıklık geri planda kalıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…