lıkır lıkır içsemde bana artık fayda etmiyor. Gaviskon içiyorum o bile tam kesmiyor. Sanırım iyice mideye dayandı bebekMide için sık sık bir yudum süt iç ilaçtan daha faydalı
Ay canım inşallah düzelir renine Duo var o daha mı etkili olur bir araştırlıkır lıkır içsemde bana artık fayda etmiyor. Gaviskon içiyorum o bile tam kesmiyor. Sanırım iyice mideye dayandı bebek
Kuru kayısı kompostosu iyi gelmişti canım bana.Kızlar kabızlık için önerisi olan varmı ?
Mide için sık sık bir yudum süt iç ilaçtan daha faydalı
Ben de 34 yasindayim genc yasta hamilelik en guzeliymus kizimi 27 de dogurdum cok rahattim
Aynı şey bendede var mesanem doluyken ben ben değilim resmenAsagida hareketleri olunca daha dönmemis oluyor demi benim daha aşağıda hareket ettikçe tuvalet ihtiyacım varmış gibi hissediyorum
Bende şeker de. Var içemiyormkiKuru kayısı kompostosu iyi gelmişti canım bana.
Ay inşallah doguma kadar dönerlerde bende normal dogum istiyorumAsagiya vurunca donmemis oluyo yukari vurunca donmus dogcaklari zaman donsunlerde normal dogsun insallh
Canım benim çok geçmiş olsun ama şükür ki iyisiniz ikinizde. Bebeğin boy ve baş çevresinin haftasıyla uyumlu olduğuna çok sevindim. Kilo alır mutlaka bebek sen merak etme yeter ki sağlıklı beslen . Ona kilo yapacak şeyler ye. Şimdi durumun özel ama doktorunla konuş izin veriliyorsa kuru yemişi tavsiye ederim, bebeğin kilo alması için. İnşallah erken doğum olmaz, ikinizde gitgide çok çok iyi olursunuz inşallah. Çok öpüyorum sizi Allah'a emanetsiniz.Kızlar herkese merhabalar..
Kendimden haberdar edeyim sizi dedim..bugün okudum biraz yazdıklarınızı. Bende merak ediyordum sizleri. .ben iyi sayılırım ..ameliyat olalı 2 haftayı gecti..safra kesem alındı. .ameliyata dair izler ve kesiği dışında bi ağrı veya sorun yok..ilk hafta korkudan pek yiyemedim..ama zaten ameliyat öncesi 10 günde yedirmemisti sancılar hicbisey..ve bunun bedeli ağır oldu.hamilelik başlangıç kilomun altına düştüm. .bütün depoları özellikle 3 ünite kan verilmesine rağmen kan degerim çok düşük. .8..o yüzden yarın hematolog görecek. .bu ağrılar ve ameliyat çok sarsti. .ama iyi direndik kızımla. .o da bende zayıfladı. .yavrum dün baktı doktor normalde 2 3 gün önde gidiyordu. .şu an 31.haftayı doldurduk kilosu 1400..ultrasonda karın çevresi 28.hafta ile uyumlu yani 3 hafta geride..karın çevresi yaglanmayi gösteriyormuş. .ama baş çevresi ve boyu haftası ile uyumlu şükür. .hala hastanedeyim ve galiba 3 hafta daha eğer doğum olmazsa burdayız. .34.haftayı doldurmamı istiyor doktor..akciğer gelişimi için. .o zaman ilaçları kesecek muhtemelen sezeryan la alacak bebeği. .bekleyip göreceğiz. .1 haftadır deli gibi yiyorum..kilo alalım toparlayalım diye..ama 1 kg alabildim..bebek se 100 gr..suyum da azalmış. .doktor havuç suyu ananas ve armut yediriyor.suyu arttiriyormus. .tabi bol su da içiyorum. Böyle işte kizlar..kendimi toparlamaya çalışıyorum. .bebeğin hazirliklari tamam gibi..annem yanimda..sağolsun herşeyini yıkayıp ayarladı. .bana da resimleri ni gösteriyor. .
Sizlerden dua istiyorum kızlar. .burda baya birşey paylaştık. .herkesin doğum hikayesi durumu vs farklı oluyor..olacak..dua edin de bebeğim sağlık problemleri olmasın. .kilo alınır ama çok fazla ilaca maruz kaldım. .ameliyatı, takviyesi vs derken..çöl zor günler atlattik.şu an iki kolumda da serum var..doktor kasılmalari magnezyum ve prepar diye 2 serumla durduruyor. .günde 4-5 kez nst ile takip ediyorlar..arada sancı olunca dozu yükseltiyor. .böyle böyle devam ediyoruz.özellikle prepar in yan etkileri ağır. .çarpıntı ve tasikardi yapıyor. .o yüzden dozu önemli. .
Herşey kızım için. .inşallah sağlıkla gelirde bunlar da büyüyüp geliştiğimiz sevimsiz anılar olarak kalır. .sizleri her birinizi çok öpüyorum. .bu süreçte varlığınızı hep hissettim.özellikle arayan bana ulasanlar oldu..çok duygulandım. Çok sagolun.yazisiriz yine..şimdilik bu kadar..herkese selamlar
Canım benim, çok geçmiş olsun, zor bir dönemden geçmişsin, sende bebegin de dayanmışsınız, ilaçlar dokunacak diye düşünme sakın, emin ol ki içimizde öyle bir mekanizma var ki inanılmaz bir şekilde her şey elenerek gidiyor bebeklerimize, bende de erken dogum riski var malesef, tansiyon ilacı içiyorum, kasılmaları azaltıyor ve doğum sürecini yavaşlatiyormus. Ayrıca bebeğinin kilosunun geriden gelmesine bakma hic. 1.400gr çok ideal bir kilo, protein ağırlıklı beslenmeye gayret edebilirsin, ben öyle yapiyorum. Ekmegi tamamen kestim. Hamur işi, boş şeyler yemiyorum bebeğim heran gelebilir diye, hepimiz için her şey yolunda gider insallah, dualarımız seninle :*Kızlar herkese merhabalar..
Kendimden haberdar edeyim sizi dedim..bugün okudum biraz yazdıklarınızı. Bende merak ediyordum sizleri. .ben iyi sayılırım ..ameliyat olalı 2 haftayı gecti..safra kesem alındı. .ameliyata dair izler ve kesiği dışında bi ağrı veya sorun yok..ilk hafta korkudan pek yiyemedim..ama zaten ameliyat öncesi 10 günde yedirmemisti sancılar hicbisey..ve bunun bedeli ağır oldu.hamilelik başlangıç kilomun altına düştüm. .bütün depoları özellikle 3 ünite kan verilmesine rağmen kan degerim çok düşük. .8..o yüzden yarın hematolog görecek. .bu ağrılar ve ameliyat çok sarsti. .ama iyi direndik kızımla. .o da bende zayıfladı. .yavrum dün baktı doktor normalde 2 3 gün önde gidiyordu. .şu an 31.haftayı doldurduk kilosu 1400..ultrasonda karın çevresi 28.hafta ile uyumlu yani 3 hafta geride..karın çevresi yaglanmayi gösteriyormuş. .ama baş çevresi ve boyu haftası ile uyumlu şükür. .hala hastanedeyim ve galiba 3 hafta daha eğer doğum olmazsa burdayız. .34.haftayı doldurmamı istiyor doktor..akciğer gelişimi için. .o zaman ilaçları kesecek muhtemelen sezeryan la alacak bebeği. .bekleyip göreceğiz. .1 haftadır deli gibi yiyorum..kilo alalım toparlayalım diye..ama 1 kg alabildim..bebek se 100 gr..suyum da azalmış. .doktor havuç suyu ananas ve armut yediriyor.suyu arttiriyormus. .tabi bol su da içiyorum. Böyle işte kizlar..kendimi toparlamaya çalışıyorum. .bebeğin hazirliklari tamam gibi..annem yanimda..sağolsun herşeyini yıkayıp ayarladı. .bana da resimleri ni gösteriyor. .
Sizlerden dua istiyorum kızlar. .burda baya birşey paylaştık. .herkesin doğum hikayesi durumu vs farklı oluyor..olacak..dua edin de bebeğim sağlık problemleri olmasın. .kilo alınır ama çok fazla ilaca maruz kaldım. .ameliyatı, takviyesi vs derken..çöl zor günler atlattik.şu an iki kolumda da serum var..doktor kasılmalari magnezyum ve prepar diye 2 serumla durduruyor. .günde 4-5 kez nst ile takip ediyorlar..arada sancı olunca dozu yükseltiyor. .böyle böyle devam ediyoruz.özellikle prepar in yan etkileri ağır. .çarpıntı ve tasikardi yapıyor. .o yüzden dozu önemli. .
Herşey kızım için. .inşallah sağlıkla gelirde bunlar da büyüyüp geliştiğimiz sevimsiz anılar olarak kalır. .sizleri her birinizi çok öpüyorum. .bu süreçte varlığınızı hep hissettim.özellikle arayan bana ulasanlar oldu..çok duygulandım. Çok sagolun.yazisiriz yine..şimdilik bu kadar..herkese selamlar
Sekersiz yap tatlim kompostuyu benim doktorum probiotik tablet verdi.hem vucudu gribe karsi koruyor hemde bagirsak duzeni sagliyor muhtesem birsey cok rahat ettim surekli kalabalik ortamda calisiyorum.son aylarda grip olma dikkat et iyi beslen ve probiotigini duzenli kullan dediBende şeker de. Var içemiyormki
Sekersiz yap tatlim kompostuyu benim doktorum probiotik tablet verdi.hem vucudu gribe karsi koruyor hemde bagirsak duzeni sagliyor muhtesem birsey cok rahat ettim surekli kalabalik ortamda calisiyorum.son aylarda grip olma dikkat et iyi beslen ve probiotigini duzenli kullan dedi[/QUOTE doktorumla bi konusayım canım cok tesekkür ederim
ben biraz acı yediğim zaman rahat çıkıyorum tuvalete. Duphalac diye bi şurup var. Hiç içmedim ama ne olur ne olmaz diye aldım eve koydum çok zorda kalınca içerim diye. Kuru kayısı ve hemen üzerine ılık su içmekte iyi gelebilir. Benim aklıma gelenler bunlar :)Bende şeker de. Var içemiyormki
Tavsiyen için tesekkürler canım benim deneyeceğim bendeben biraz acı yediğim zaman rahat çıkıyorum tuvalete. Duphalac diye bi şurup var. Hiç içmedim ama ne olur ne olmaz diye aldım eve koydum çok zorda kalınca içerim diye. Kuru kayısı ve hemen üzerine ılık su içmekte iyi gelebilir. Benim aklıma gelenler bunlar :)
Merhabalar şubat annelerindeyim ama ikinci sezaryenimi olacağım , plesantamın aşağıda olmasından erken doğum riskim olduğundan ocak annesi olacağım sizleri de takip ediyorum o yüzden bir merhaba diyeyim dedim belki aynı durumda olanlar vardır bnm gibi :) Bir oğlum var 2,5 yaşında , kızımızı bekliyoruz şimdi de.. herkese rahat hamilelik ve doğumlar diliyorum
Ayyyy bak sen şu çocukların dikkat ettiği şeye ama çocuk haklı ya rahatlığı önplana alınca şıklık geri planda kalıyo :)Benim kizimda anne kombin şıklık bu kelimeleri unuttun dio 5 6 kiyafet hep ayni kizim 2 ay sonra giyerim diyorum.cok komik bu cocuklar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?