2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim hoşgeldin bnmde plesantam asagida. Sezeryan olcam bnde seninki rahim agzni kapatyor mu yakininda mi yoksa
Hoşbuldum canım kapatmıyor rahim ağzına 0.7 mm yakınlıktaymış ve eski sezaryen kesimin ordaymış doktor doğumda yoğun kanaman olur dedi ama bebeği alacağım yerden birazcık çekilse kurtaracak gibi dedi 10 gün var kontrolüme umarım çekilmiştir

Canim hoşgeldin bnmde plesantam asagida. Sezeryan olcam bnde seninki rahim agzni kapatyor mu yakininda mi yoksa
bendede plesanta previa var canım ve rahim agzını tam kapatıyor en buyuk korkum erken dogum
zaten bir önceki dogumumda 35 haftadaydı
dinlenecek vakit felanda bulamıyorum iste dua edicez vakitlice saglıkla gelsin bebişlerimiz İnsaAllah yarın dr. kontrolum var bu durumu farkedildi erkenden ve ben surekli 2 haftada bir gidiyorum dr.a
sende durumlar nedir

bendede plesanta previa var benimde dr.um beni 2 haftada bir cagiriyor erken dogumu dusunmemeye calısıcam diyorum ama dusunmedende olmuyor ya

Kizlar fitil.kullananiniz oldu hamilelikte benim idrarda enfeksiyon cikti dr vajinadan kullanmaklik fitil verdi malesef akintimda var renkli
Ben kullandım canım ikinci ayımda çok kötü enfeksiyon vardı ama 4 5 günde gecti kullan bence kullanmasan daha kötü

Günaydın kızlar, uzun zaman sonra ancak yazabiliyorum , Ankara'ya gittim geldim çok şükür bişey olmadı, hatta beklediğimden daha rahat geçti yolculuk, 8 saat sürdü , tabi bi de bunun inmesi binmesi var.. herkes iyidir umarım yazdıklarınızı okudum, H Hayrosgiller canım senden haber aldığıma çok sevindim, zor günler geçirdin, ama bak cok şükür şimdi daha iyisin, bebeğin de sağlıkla gelecek inşallah, kilosu düşük diye endişe etme, kuzenimin bebeği de erken geldi ve düşük kilodaydı ama şimdi 3.5 yaşında akıl küpü maşallah, bebeklerimiz nasıl gayretliyse bizim de öyle olmamız gerek, moralini hep yüksek tut canım.
Kızlar ben daha pek bişey hazirlamadim hatta hiç bişey yapmadım desem daha doğru ,şu ev taşıma işi uzakdikça uzuyor inşallah yetiştirebiliriz.
Odasını aldık gelmesi 20-40 gün arası sürüyormuş , bir an önce yerleşmeyi istiyorum, sabırsızlanıyorum işte.. :)
Kasilmalardan bahsetmişsiniz ben de oluyor ,sabah akşam , gün içinde , ama ben onun bebek hareketi olduğunu düşünüyorum , çünkü ağrı falan hissetmiyorum. Yalancı sancı mı acaba bunlar ??
Kendinize iyi bakın güzel anneler, ben biraz eşya toplayayım bakalım , ama önce kahvaltı :)

Ben sadece hediye kolonyalari lohusa terligini taki yastigini vb seyleri hazirladim. Yani gereksizler hazir. Ama ortada ne kiyafet var ne baska bisi. Besik oda araba kiyafet hepsi duruo

bendede plesanta previa var benimde dr.um beni 2 haftada bir cagiriyor erken dogumu dusunmemeye calısıcam diyorum ama dusunmedende olmuyor ya
Evet ne zaman kanama olacağı belli olmazmış bnm doktorum kanama şikayetleri genelde 32 den sonra başlar dedi 30 lara yaklaştıkça korku sarıyor insanı

Evet ne zaman kanama olacağı belli olmazmış bnm doktorum kanama şikayetleri genelde 32 den sonra başlar dedi 30 lara yaklaştıkça korku sarıyor insanı

Bende ayni durumdayim totomu kaldirmiyorum yerimden yasak ama mecbur kaldikca kalkiyorum ben 27 de kanamadan doguruyordum az daha belli olmuyor canim surekli dikkat edeceksin ben cok sukur 32 yi dolduruyorum o.yuzden korkum azaldi ilk.hedef 32 sonra ne kadar dayanirsa zamaninda gelsinler ins

Benim kanamam yok canım ama ağrım olduğu için yürüyemiyorum hiç , istirahat halindeyim hep senin tam mı kapatıyor henüz hiç kanamam olmadı tek iyi olan şey bu şuan bnm için ..

Dün eşimin ailesi yemeğe geldi ama 13-14 kişi... gece koltukta uyuyakalmışım şu anda da üzerimden kamyonet geçmiş gibi hissediyorum ve evde tüp patlamış gibi duruyor dün 5 çeşit yemek tatlı o bu derken gerçekten çöktüğümü hissettim. Bu arada dün sabah doktora gittik 1.450ymişiz :) ama inatla ikidir yüzünü göremiyoruz eller ve ayaklarla kapatıyor sürekli sürpriz yapacak herhalde bize. Beşiği kurmayı istiyorum ama hala kurmadık şu ahşap beşiklerden almıştık duruyor öyle paketiyle, oda takımımız hala Yok. Bebek arabasını da bir türlü gidip alamadık onun dışında kıyafetleri hazırlamak gerekiyormuş sanırım ben hala öylece oturuyorum odamız olmadığı için yıkasam da koyacak yerimiz Yok he sorarsanız evde iki oda boş ama illa kendi odasına yerleşsin istiyorum inat ettim sanki azıcık..
Ve son olarak kapalı çarşıdan hediyelikler aldım denedimbir kaç tane tabi şu anda içler boş ve sadece fikir amaçlı öyle baktım kendimce yani ama bu işe girmeyi düşünüyorum eşimde açalım bir butik yapacaksan diyor ama

Benim kanamam yok canım ama ağrım olduğu için yürüyemiyorum hiç , istirahat halindeyim hep senin tam mı kapatıyor henüz hiç kanamam olmadı tek iyi olan şey bu şuan bnm için ..

Evet benim tam olarak oturdu kapatiyor malesef oylede kalacakmis. aman masallah yeter ki kanaman olmasin az kaldi sabredegiz napalim

Boş ve kel haldeler fikirlere açığım malzemelerim var bir yığın ama hangini hangisine eklesem diye düşünüyorum öylece , lavanta keseleri falanda yapmak istiyorum lavanta yığını oldu ev

Eklentiler

• IMG_2926.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…