Günaydın kızlar, uzun zaman sonra ancak yazabiliyorum , Ankara'ya gittim geldim çok şükür bişey olmadı, hatta beklediğimden daha rahat geçti yolculuk, 8 saat sürdü , tabi bi de bunun inmesi binmesi var.. herkes iyidir umarım yazdıklarınızı okudum,
H
Hayrosgiller
canım senden haber aldığıma çok sevindim, zor günler geçirdin, ama bak cok şükür şimdi daha iyisin, bebeğin de sağlıkla gelecek inşallah, kilosu düşük diye endişe etme, kuzenimin bebeği de erken geldi ve düşük kilodaydı ama şimdi 3.5 yaşında akıl küpü maşallah, bebeklerimiz nasıl gayretliyse bizim de öyle olmamız gerek, moralini hep yüksek tut canım.
Kızlar ben daha pek bişey hazirlamadim hatta hiç bişey yapmadım desem daha doğru ,şu ev taşıma işi uzakdikça uzuyor
inşallah yetiştirebiliriz.
Odasını aldık gelmesi 20-40 gün arası sürüyormuş , bir an önce yerleşmeyi istiyorum, sabırsızlanıyorum işte.. :)
Kasilmalardan bahsetmişsiniz ben de oluyor ,sabah akşam , gün içinde , ama ben onun bebek hareketi olduğunu düşünüyorum , çünkü ağrı falan hissetmiyorum. Yalancı sancı mı acaba bunlar ??
Kendinize iyi bakın güzel anneler, ben biraz eşya toplayayım bakalım , ama önce kahvaltı :)