2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Aslında bebek hareketi gibi değil karnın komple sert oluyor taş gibi ve nefesi kesen baskı oluyor
Yattığında pozisyon değiştirdiğinde duş aldığın da geçmiyorsa gerçek kasılmadır
Yok gecciyor hemen ama ard arda oluverdimi aklım cıkıyor işte

Ben de 3-4 saattir kasılıyorum yeni yeni gevşiyor karnım

Düzensizse sorun yok ama düzenli aralıklarla oluyorsa o zaman anormal bir durum canım aralıkları takip et kasılma olunca
Aynen canım öyle bi durumda hastanenin pesini tutarım nts ile tanısırız artık

Ya o kasılmalar bende de çok oluyor dünden beri, hiç bu kadar çok hissetmemiştim, karnım taş gibi oluyor , sonra bi gevsiyor ağrı yok diye pek dikkate almıyorum ama, bişey olur mu ki?? Yürürken , yemek yaparken , daha önce de bebek hareketlerini hissederdim ama bu kez daha çok etkiliyor beni.

Merhaba kızlar herşey normalken 29. haftamda kanama geçirdim. doktor içerde kanama göremedi dinlenme verdi. benzer durum yaşayan var mı acaba çevrenizde falan?

Ben kasılma olurken bebeği pek hissetmiyorum heryeri sertleşiyor karnımın seçemiyorum o yüzden dediğim gibi kısa kısa düzenli bir şekilde gelip gidiyorsa o zaman doktora görünmek gerekir ama düzensizse ani bir problem olmaz inşallah genelde

Merhaba kızlar herşey normalken 29. haftamda kanama geçirdim. doktor içerde kanama göremedi dinlenme verdi. benzer durum yaşayan var mı acaba çevrenizde falan?
Canım geçmiş olsun devam ediyor mu hala? Topikte vardı sanki benzer durum yaşayan arkadaşımız. Görünce yazar mutlaka. İlaç verdi mi peki doktorun? Dinlen güzelce çok düşünmemeye çalış.

En zorunu atlatmışsınız Allah'a şükür bundan sonrası dinlenip beslenip gelişmek... Allah yardımcın olsun... Sağlıkla zamanında kucağına alırsın allahın izniyle... Dualarım senin ve minik bebeğinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…