2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benimde nerden olduğunu bulamadılar ama kanamayla beraber sancılarım vardı çok şükür atlattım inşallah sürekli dinleniyorum ev savaş meydanı gibi ama napiyim canımdan ve bebegimden kıymetli değil
Sana da geçmiş olsun canım sanırım hepimizde benzer olmuş benim çok şükür ağrım yoktu. inşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.

Sana da geçmiş olsun canım sanırım hepimizde benzer olmuş benim çok şükür ağrım yoktu. inşallah hepimiz zamanında sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz.
Sağ ol canım inşallah ama benim sancılarım halen var belden vuruyor inşallah zamanını bekler kızım

Neden sezaryen canım az kalmış ama zor geçiyor

bende haftasonu sadece hastane çıkışını fln aldım artık bu hafta yıkayıp ütülemek lazım
çantayı da hazırlamadım,kendimiz için kaç gecelik yeterli acaba ikinci doğumum ama birinciyi unuttum ben

Ben gecelik götürmeyecem eşim gecelikle gezilir mi diyor kıyafet ve bol bol iç çamaşırı götürecem zaten bir gece tutuyorlar

Hayırlısı olsun canım inşallah kolayca atlatirsin ameliyat zor

valla teşekkür ederim ama benim ki çok kolay geçti üçüncü gün düğüne gittim ben herbünye farklı oluyor bu şekilde demorolize yerine herkese bol dua edelim iki doğum içinde bence

AMİN AMİN AMİNNNN herkes bir avazda doğursun işallh

Canım cevremden gördüklerim en az 40 gün yataktan kalkmadı tuvalete bile başkasına tutunup gidip gelindi milletin canı çok tatlı herhalde
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın minigini

Ben cok rahatim heralde hicbirsey hazir degil daha hastane cikisi alcam cikip almiyorum benim kadar rahati varmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…