2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım ben doktora sordum
günde 7,8 kez olabilir
20 dakikanın altına düşerse sıklığı önemlidir dedi

Merhaba kızlar herşey normalken 29. haftamda kanama geçirdim. doktor içerde kanama göremedi dinlenme verdi. benzer durum yaşayan var mı acaba çevrenizde falan?
benim oldu canım apar topar hastaneye gittim. Herhangi bir kanama alanı göremedi doktor. Bazen sebepsiz kanama olabilir ama devam edip etmemesi önemli dedi. Devam ederse erken doğum belirtisi olabilirmiş çünkü. O gün için rapor aldım istirahat ettim. Baktım devam etmedi ertesi gün işe geldim hatta. Devamı gelmedi değil mi?

kızlar bişey sorucam, doğum sonrası süt iznimi kullanıcam , fakat süt iznimi kullanmaya başlamadan önce yıllık iznimi kullanmayı düşünüyorum. yıllık iznimi kullanırken süt iznimden yemiş oluyorum değil mi ? yani mesela 20 gün yıllık izin alırsam , süt iznim 5 ay 10 gün kalmış oluyor değil mi ?

Bak buna dayanamadım cokluya eklemeden cevap yazıyorum kuzusu o milleti yakında tek tek boğacamm . senın karnınla onun ne alakası var ayol doçentlermi profösörlermi anlamadım. karnın kucuk olur benımkıde öyle ama bebek gayet ıyı boyu kılosu onunla alakası yokkı benım doktorun güzel bir sözü var bizim milletin yarısı doktor yarısı avukattır zaten dedi
onları hiç duymuyorum kılosunu soruyolar soyluyorum sankı azmıs gıbı hee sona dogru alır oo dıyo gecen bırı daha ne olacak 5 kılomu doguracam dedım bozdum haftasıyla gayet uyumlu didim

benimde karnım çok büyümedi, cuma günü doktorum hiç 30 haftalık hamile gibi durmuosun ama ölçümlerde karın genişliğin normal diyince
iç karın genişliği diye bir muhabbet var doğru mu hocam dedim, doğru senin iç karnın genişmiş dedi.

millet bilmiyor , bebeğin gelişimi ile direk bağlantı kuruyor

B Belkibiumut Herseyden onemlisi saglikli olsun kilo cok onemli degil 4.5 kilo dogmus biri olarak diger insanlardan hicbi farkim yok ki o zaman haftasi uyumu carti curtuda yoktu insanlarda konussun dursun

süt izni bebek 1 yaşına gelene kadar istediğin zaman kullanabilirsin

istersen günlük 1.5 saat

istersen toplu

istersen hafta bir tam gün

yıllık izin kullandığın haftalarda süt izni hakkın olmuyor , ne zaman işe başlarsan o gün itibari ile günde 1,5 saat kullanabilirsin yada yesa 'nde dediği gibi toplu kullanabilirsin

Canım geçmiş olsun devam ediyor mu hala? Topikte vardı sanki benzer durum yaşayan arkadaşımız. Görünce yazar mutlaka. İlaç verdi mi peki doktorun? Dinlen güzelce çok düşünmemeye çalış.
Yok canım ilaç verilmedi içerde kanama alanı göremedi nts de de sancı çıkmadı öncelik olarak dinlenme verdi çok şükür başka gelmedi evdeyim 2 gün daha. sonra iş başı bakalım . sadece bebek ters dönmüştü hala tersmi bilmiyorum çarşamba günü gideceğim tekrar.Diğer arkadaş ın durumu nasıldı acaba yazabilir mi?

tam yazayım derken yesa yazmış bile ama onun dediği gibi 1 yaşa kadar kullanabilirsin. Ama özel durum benim kurumum 18 aylık olana kadar veriyor süt iznini.

sana da geçmiş olsun cnm çok şükür gelmedi genelde dinlendim evde buda beni hantallaştırdı biraz hareketlerim ağırlaştı normalde pratikti sanırım hareketlerim. Perşembe bende işe başlıyorum hatta kendi kurumuma döneceğim inşallah çok fazla iş gelmez

sen yine dikkat et tabi ama ben sadece 1 gün dinlendim devamı da gelmedi zaten sanırım 2-3 hafta önce oldu benimde. Bazen sebepsiz olabiliyormuş

İnşallah öyle olur canım ya bende karın büyüklüğünü kiloya baglayanlardan sıkıldım ama insan öyle mi diye düşünüyor inşallah bundan sonra bol bol kilo alır bebislerimiz sağlıkla doğarlar

Selam kızlar nasılsınız herkesler iyidir inşallah kaç gündür tel bozuk giremedim.
Artık sona yaklaşıyoruz. Bebetolara kavuşmaya az kaldı

Ayy çok heyecanlı
Günler geçmiyor sanki canım bıktım ilaçlardan inşallah güzel ağrısız ve çabuk geçer ikinci kolay dediler ama hiçte öyle değil hiç tadını çıkaramadım

Benimde nerden olduğunu bulamadılar ama kanamayla beraber sancılarım vardı çok şükür atlattım inşallah sürekli dinleniyorum ev savaş meydanı gibi ama napiyim canımdan ve bebegimden kıymetli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…