bende haftasonu sadece hastane çıkışını fln aldım artık bu hafta yıkayıp ütülemek lazım
çantayı da hazırlamadım,kendimiz için kaç gecelik yeterli acaba ikinci doğumum ama birinciyi unuttum ben
Kızlar yine sancılarım başladı ne yapıyım ya bıktım doktora gitmekten alttan üstten bakıyorlar ne mahremiyet kaldı ne bir şey dua edin de dursun gitmiyim ya
Kızlar yine sancılarım başladı ne yapıyım ya bıktım doktora gitmekten alttan üstten bakıyorlar ne mahremiyet kaldı ne bir şey dua edin de dursun gitmiyim ya
Canım doktor sancin 5 dkya düşmeyene kadar gelme dedi ne cins burdakiler zaten o aralığa düşerse evde dogururum ilaçlarım Çarşamba bitecek gidicem bakalım ne diyecek belki dozunu artırır
Bizde kontrolden geldik 29.haftadayız ama kilomuz 1560 olmus doktorumuz kızdı .bu gebelik şekeri mahvetti beni diyetisyene gittik diyet de uyguluyoruz ama su bile kilo yapar oldu bize yediğimi dogru düzgün bişi yok anlamadım gitti cok darlandım ya .varmı şekerden dolayı bebeği iri doğan cevrenizde arkadaslr cok endiselendim .
Kızlar ben de 4 gündür günde 4 kere şekerimi ölçüyorum ve yediklerime dikkat ediyorum. Sadece sabahları aç karnına yüksek çıkıyor malesef. bir türlü düzeltemedim. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Bi öneriniz varmı?
Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah ağrıların geçerde şu son haftalarımızı güzel bir şekilde geçirirsin ve inşallah bebeğin erkenden gelmez biraz daha dayanır. Dualarım seninle canım.