2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

cnm bende cumartesi gittik 28+3 haftalıktık ve bebek 1545 ti iyi dedi bana birşey demedi iri fin diye şekerim yok ondanmı ama kiloları aynıymıl kuzucukların

cnm bende cumartesi gittik 28+3 haftalıktık ve bebek 1545 ti iyi dedi bana birşey demedi iri fin diye şekerim yok ondanmı ama kiloları aynıymıl kuzucukların
Muhtemelen canım benimkinin şekerden dolayı gidisat kontrolsüz sende olmadıgğı için sona doğru muhtemelen toparlar bana dikkat etmeZde böle gidersen 4.5 kilo ile doğar dedi ben de dikkat ediyorum ama anlamadm ki

Doktorum hastaneden ayrılmış offffff

sorma geçen ayda ben aynı şoku yaşadım. Dr mu hastanemi diye düşünüp dururduk... Çünkü eski çalıştığı hastane cok bilindik aşina olduğumuz hastaneydi... Dr. gittiği hastane daha yeni açılmıştı... Neyseki dr. çok memnun kaldığımız için yeni çalıştığı ahstaneye gitmeye karar verdik. Yeni hastane daha donanımlı tam otel konseptinde cok gösterişli... Dr. güvendik artık umarım memnun kalırız.
Umarım senin dr. hemen güzel bir hastaneye başlamıştır.

Muhtemelen canım benimkinin şekerden dolayı gidisat kontrolsüz sende olmadıgğı için sona doğru muhtemelen toparlar bana dikkat etmeZde böle gidersen 4.5 kilo ile doğar dedi ben de dikkat ediyorum ama anlamadm ki

canım sonuçta temkinli davranmak istemiştir dr. Çokta abartılcak bir durum yok bence. Biraz beslenemne ve şekerine dikkat ederek eminim sıkıntı olmayacaktır. İçini ferah tut...

bebişlerimizin haftalık ne kadar kilo alması gerekiyormuş canım doktorun bişey dedi mi. benim için de ultrason ölçümlerinde 1 hafta ilerde görünüyor dedi .

Günaydın kızlar. Vajiananın üst tarafına yani alt karın bölgesine hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskim bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?

Canım Allah yardımcın olsun. İnşallah ağrıların geçerde şu son haftalarımızı güzel bir şekilde geçirirsin ve inşallah bebeğin erkenden gelmez biraz daha dayanır. Dualarım seninle canım.
Sağ ol canım Allah razı olsun inşallah canım hepimizin sağlıkla zamanında doğacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…