- 10 Mayıs 2017
- 3.024
- 4.306
- 83
Kasların geriliyor canım ondandır ama ağrın artarsa akıntı falan olursa Dr git için rahatlasinGünaydın kızlar. Vajiananın üst tarafına yani alt karın bölgesine hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskim bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?
canım bende şeker yok ama bebeğim iri benimdeBizde kontrolden geldik 29.haftadayız ama kilomuz 1560 olmus doktorumuz kızdı .bu gebelik şekeri mahvetti beni diyetisyene gittik diyet de uyguluyoruz ama su bile kilo yapar oldu bize yediğimi dogru düzgün bişi yok anlamadım gitti cok darlandım ya .varmı şekerden dolayı bebeği iri doğan cevrenizde arkadaslr cok endiselendim .
Benimde oldu gectiğimiz haftalarda canım rahim agzı uzunluğuna bakdır gidince doktoraa bana bitane proloton depot vermisşti doktorum sonra gecti dinlenince şükür ama bende sen gibi cok korkmstumGünaydın kızlar. Vajiananın üst tarafına yani alt karın bölgesine hafif hafif iğne batması gibi bazen de daha keskim bir batma var. Nadir oluyor. Ama bilemedim. Tedirgin oldum biraz. Fikri olan var mı?
Aynı gün gözüküyor dogumumuz canım bizim seninki ne kadar kilo aldınmı cokcanım bende şeker yok ama bebeğim iri benimde
doktor amcası bizede kızıyor
her gidişimizde
Bu doktorlar da iri olsa kızar küçük olsa kızar napalim yiyoruz o kadar gelişiyor belki seninki boylu Poslu olacak canım biz ailece minyonuz bebemizde ufakcanım bende şeker yok ama bebeğim iri benimde
doktor amcası bizede kızıyor
her gidişimizde
Ben çektirdim canım. Ama 20 haftalıktım. Dayanılmayacak durumdaydı. Senin haftan ileri. O yüzden doktorunla görüşüp öyle karar vermelisin benceİyi günler kızlar nasılsınız bikaç gündür yazamadım canım cok sıkkın dişim apse yapmış parol içtim ama geçirmedi yüzüm de biraz şişti sabah kalktım yine lekelenmem vardı doktoru aradım izne çıkıyormus cumartesi gidecem diş apsesi erken doğumu teyikliyor o etkilemiştir cumartesi gel rapor yazayım çektir hemen dedi hamileyken diş çektiren var mı ya doğumu başlatırsa diye cok korkuyorum: (
Doktorumu aradım canım o dedi diş apsesi erken doğumu tetiklemiş çektirmezsen doğumu başlatabilir diye ama ya çektirirken baslarsa diye korktum: (Ben çektirdim canım. Ama 20 haftalıktım. Dayanılmayacak durumdaydı. Senin haftan ileri. O yüzden doktorunla görüşüp öyle karar vermelisin bence
almaz mıyım canım aldım tabi yalnızca 10 kilocukAynı gün gözüküyor dogumumuz canım bizim seninki ne kadar kilo aldınmı cok
yok canım biz karı koca babayiğidizBu doktorlar da iri olsa kızar küçük olsa kızar napalim yiyoruz o kadar gelişiyor belki seninki boylu Poslu olacak canım biz ailece minyonuz bebemizde ufak
Allah korusun canım aman dikkat et bebişe de söyle az kaldı zaten azcık daha sabretsin :)Erken doğum riskim var zaten canım gelip gitti çok şükür çok zor bir gündü
Benimki yirmilik dişti. Çok kolay çekildi çok şükür. Seninki de kolayca çekilir inşallah canımDoktorumu aradım canım o dedi diş apsesi erken doğumu tetiklemiş çektirmezsen doğumu başlatabilir diye ama ya çektirirken baslarsa diye korktum: (
canım haftada bire düştü kontrolüm her cuma gidiyorum , sanırım doğuma kadar da böyle olacak . plasenta da lakünler sabit duruyor . Bundan sonra geçmez dedi doktor . gittiği yere kadar gidecek , bir sıkıntı gördüğü anda da bebeği alacaklar . Bu hafta ciğer geliştirici iğne yaptıracağım .deryali08 canım yanlış hatırlamıyorsam kontrollerin sıklaşacaktı. Gittin mi doktora? Yolundadır inşallah her şey.
Rahim ağzı uzunluğuna üstten bakınca anlayabilir mi yoksa alttan mı baktırayımBenimde oldu gectiğimiz haftalarda canım rahim agzı uzunluğuna bakdır gidince doktoraa bana bitane proloton depot vermisşti doktorum sonra gecti dinlenince şükür ama bende sen gibi cok korkmstum
Ciğer geliştirici vurmaları önlem açısından iyi. İnşallah hiçbir sıkıntı olmaz vaktinde kucağına alırsın yavrunu :) hiç canını sıkma sürecin çoğunu bitirdik çok şükürcanım haftada bire düştü kontrolüm her cuma gidiyorum , sanırım doğuma kadar da böyle olacak . plasenta da lakünler sabit duruyor . Bundan sonra geçmez dedi doktor . gittiği yere kadar gidecek , bir sıkıntı gördüğü anda da bebeği alacaklar . Bu hafta ciğer geliştirici iğne yaptıracağım .
Karından Ultrasonla ölçüyorlar yani bebeğin ölçüsünü almaları ile aynı yöntem :)Rahim ağzı uzunluğuna üstten bakınca anlayabilir mi yoksa alttan mı baktırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?