2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
U UgurluKedi canım dışarda yavru kedi bulduk eve almak istiyoruz ama beni etkiler mi acaba daha minicik bakımı falan nasıl olacak bilmiyorum ama hiç içim elvermiyor dışarda kalmasına anası yok
Canim ben disaridan almayi gize alamazdim. Evde ki kedimden eminim cunku asilari parazit igneleri vs hepsi yapiliyor ve hazir pet mamalarindan baska birsey yemiyor, hic toprakla temas etmiyor vs.
Ama toxoplasma yavru kedilerde daha sik rastlanilan bir enfeksiyon. Hele de bagisikligin yoksa hic alinacak risk degil canim bence. Evet insan uzuluyor ama bebeginden kiymetli degil canim oyle dusun ben su an disarida ki hayvanlarin hicbirini ellemiyorum toxoplasma bagisikligim olmasina ragmen

Canim bi koliye koysa esin ve araliklarla beslese apartmanin icinde bisey derler mi ki, oyle olsa super olur

Son düzenleme:
Aynen senin dediklerini söyledim canım aşılarını yaptıracaksan beraber bakicaksak kalsın dedim ama ben bakamam zaten erken doğum riskim var oglanla zor uğraşıyorum hiç bakamam dışarıda bahçede kendine baksın yemeğini suyunu versin bahçemiz çok güzel orda yaşasın :))

İnşallah zamanında sağlıkla gelecek az kaldı hayırlısıyla kilo alsınlar da ne olur ne olmaz diye

Bahcede bi kuytuya bir koli icine polar bisey koy canim arada besle. Sen de bir kapla mamasini verebilirsin. Ben inan nasil olsa cocuk olmuyo diye aldim artik bakicaz baska yolu yok :)
Bebekle zor olacak ,eger sahiplenmemis olsaydim cocugum 3-4 yaslarinda iken yine sahiplenmek isterdim o ayri :)

Son düzenleme:
kızlar iki eğilip kalkmaya göreyim belim nasıl tutuluyor anlatamam size. Bir ben mi böyleyim ya. hic egilmicem hep dik durucam yoksa kopuyor belim
Ben uzun sure hareketsiz kalirsam belim tutuluyor. Hareket etmeye basladiktan bir muddet sonra kendine geliyor. Benim de eklemlerim cok hassas birsey icin diz cokmeye goreyim burkulmaya cok musait bilek ve diz eklemlerim

Kızlar pastil kullanabiliyoruz dimi
Canim dr a danismadan kullanilmamali bence.
Bazi pastiller antibiyotikli mesela antibiyotikli degilse bile hepsi etken maddeye sahip bir ilac sonucta

Canım bn strepsils kullandım şimdi açıkçası gıcık gibi geçmiyor nette kullanılır yazıyordu kk da. Umarım zararı olmaz bi tane aldım

kızlar iki eğilip kalkmaya göreyim belim nasıl tutuluyor anlatamam size. Bir ben mi böyleyim ya. hic egilmicem hep dik durucam yoksa kopuyor belim
hayırlı akşamlar canım benim ,
bende 10 dakika ayakta duramiyorum belim ağrıyor ,koltuğa uzaniyorum belim tutuluyor...
en rahat çalışırken oturuyorum belime yastık koyuyorum rahatim ..
evim dubleks evdeki merdiveni cikarken bile kalcam tutuluyor günden güne agirlasiyoruz
bebegimiz büyüdükçe , evde olsam hep yatarim galiba ....

Geceleri öksürük krizinden uyuyamıyorum ve sesim hiç iletişim kuramayacak kadar çok kısıldı ne önerirsiniz tedirgin oluyorum öksürdükçe ballı limonlu su ve pekmez karabiber bunları yapıyorum sürekli başka ne yapabilirim ?

bal zencefil süt olur üç günde iyi oldum ben
aksamlarida tarhana çorbası ictim sıcak sıcak
tamamen ucgunde geçirdi ...
birde bal limon zencefil suyla yaptim geçmiş olsun canim benim hayırlı geceler

Canim odani yatmadan once iyice havalandir ki nemlensin ve temiz hava girsin. Ayrica ozellikle gece kalorifer aciksa uzerine nemli havlu koy, hava kurulugu oksuruge sebep olabiliyor

Benimde oyle canim hareket ediyo ama onceki gibi cok degil uyuyolar ondandir :)
Ben hep zaman gectikce daha cok hareketlenecek diye bekliyordum acemilik iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…