2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gunaydin Senin evde mı dublex canim benim ust kata cikmayali gunler olmustur canım ne halde bilmiyorum o derece.. sırt üstü yatarsam ve eğilirsem tutuluyor. sürekli ya ayakta durucam ya dimdik oturucam. Sende çalışıyorsun benim gibi kolay gelsin canım izne ayrılmayı düşünüyor musun erkenden.

kızlar iki eğilip kalkmaya göreyim belim nasıl tutuluyor anlatamam size. Bir ben mi böyleyim ya. hic egilmicem hep dik durucam yoksa kopuyor belim
Bel ağrısı göğüslerin büyümesinden de oluyor canım tam destekli takarsan ağrın biraz hafifliyor ama eğilip kalkma artık bu göbekle çok zor

Günaydın ne kadar da erkencisiniz öyle ne biçim hamişsiniz uykunuz gelmiyor mu ya
Günaydın kızlar: ))

Gününüz aydın olsun güzel anneler :)

Günaydın kızlar :)

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler kainatın en güzel en tatlı hamişleri anne adaylarına

Günaydın. Hayırlı sabahlar

Gunaydin guzeller :)

Kizlar bisey soracagim.
Bebegimin hareketlerini onceden daha belirgin hissederken su an eskisi kadar belirgin hissetmiyorum
Yeri artik daha dar acaba ondan mi diye dusundum ama sizde durumlar nedir
Bazen çok hareketli bazen çok sakin keyfine göre takılıyor kızım ama geceleri ve sabah gün doğunca daha hareketli kahvaltı yaptıktan sonra gün boyu uyuyor

Kizlar bisey soracagim.
Bebegimin hareketlerini onceden daha belirgin hissederken su an eskisi kadar belirgin hissetmiyorum
Yeri artik daha dar acaba ondan mi diye dusundum ama sizde durumlar nedir
30. Haftaya geçerken panik olmuştum bende. Hareket şekli değişti çünkü. Sanırım yeri daraldığı için şimdi daha çok hareket hissetmeye başladım ama dönmesi kolunu ayağını ittirmesi şeklinde. Kıpırtı hissediyosan merak etme.

Kipirti var canim ama dedigim gibi onceden daha sert vuruslar varken simdi icerde ki kipirtilari hissediyorum sadece daha ufak kipirtilar vurma seklinde degil. Sende de o sekilde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…