Güzel uzak ve pahalı bir hastaneye başlamışsorma geçen ayda ben aynı şoku yaşadım. Dr mu hastanemi diye düşünüp dururduk... Çünkü eski çalıştığı hastane cok bilindik aşina olduğumuz hastaneydi... Dr. gittiği hastane daha yeni açılmıştı... Neyseki dr. çok memnun kaldığımız için yeni çalıştığı ahstaneye gitmeye karar verdik. Yeni hastane daha donanımlı tam otel konseptinde cok gösterişli... Dr. güvendik artık umarım memnun kalırız.
Umarım senin dr. hemen güzel bir hastaneye başlamıştır.
Ay maşallah canım çok sevindim benim de cuma son günüm inşallah rahat edicem :)herkese gunaydin hanimlar,bugun is yerinde hayirlisiyla son gunum,hamilelig8n basindan beri bugunu bekliyorum sonunda geldi.yarin insallah raporu mu aliyorum ve artik evdeyim.darisi bekleyenlere insallah
Kizlar bisey soracagim.
Bebegimin hareketlerini onceden daha belirgin hissederken su an eskisi kadar belirgin hissetmiyorum
Yeri artik daha dar acaba ondan mi diye dusundum ama sizde durumlar nedir
Gelmez mi canım. Mecburen kalkıyoruz. 2 çocuk okula gidiyorGünaydın ne kadar da erkencisiniz öyle ne biçim hamişsiniz uykunuz gelmiyor mu ya
Canim daha gecen hafta bel agrimdan dolayi icim rahat etmedi ve dr a gittim nstye baglayip muayene etti. Sukur herhangi bir sorun yoktu ve o zaman da hareketleri eskiye gore daha cilizdi ama ben yine de dr a msjla sorayim en azindan da icim rahag etsin. Yakinda bikacak benden :). Zaten onumuzde ki hafta normal muayene zamanim varTatlım artık hareketleri azalıyor ancak kuvvetleniyorda. ciddi bir hareketsizlik varsa doktoruna gözükmelisin suyuna bakılsın. Ama onun dışında benimde hareket sayısı azaldı :)
Arada bir benim bebeğimin de hareketleri azalıyor. Genellikle çok sert ve cok fazla olan hareketler bazen bi kaç gün çok aza iniyor. Bazen 10 gün sürdüğü oluyor bu azalma. Sonra tekrar normale dönüyorKipirti var canim ama dedigim gibi onceden daha sert vuruslar varken simdi icerde ki kipirtilari hissediyorum sadece daha ufak kipirtilar vurma seklinde degil. Sende de o sekilde mi?
Canım yeri daralınca az hissediyoruz hareketleri daha çok böyle sürtünme gibi olacak. Uslu uslu takılıyordur Dağhan annesi :) yalnız isim çok heybetli durdu şimdi yazınca gerçekten doğru tercih canımmKipirti var canim ama dedigim gibi onceden daha sert vuruslar varken simdi icerde ki kipirtilari hissediyorum sadece daha ufak kipirtilar vurma seklinde degil. Sende de o sekilde mi?
Valla benim ki artik rutin yavasladi canim hic eskisi gibi sert degil. Zaten dr uma msj attim canim bakalim ne cvp verecekArada bir benim bebeğimin de hareketleri azalıyor. Genellikle çok sert ve cok fazla olan hareketler bazen bi kaç gün çok aza iniyor. Bazen 10 gün sürdüğü oluyor bu azalma. Sonra tekrar normale dönüyor
Ben de oyle deyip kendimi rahatlatiyorum canim bakalim ne diyecek dr.Canım yeri daralınca az hissediyoruz hareketleri daha çok böyle sürtünme gibi olacak. Uslu uslu takılıyordur Dağhan annesi :) yalnız isim çok heybetli durdu şimdi yazınca gerçekten doğru tercih canımm
Günaydın ne kadar da erkencisiniz öyle ne biçim hamişsiniz uykunuz gelmiyor mu ya
herkese gunaydin hanimlar,bugun is yerinde hayirlisiyla son gunum,hamilelig8n basindan beri bugunu bekliyorum sonunda geldi.yarin insallah raporu mu aliyorum ve artik evdeyim.darisi bekleyenlere insallah
bebeton şansıyla geliyor valla,oh ne güzel:))hiç gelmeyecekmiş gibiydi ama geldi rahatladım :))Ayyyy masallahhhgggg
Benim daha 5 hafta var bu haftaya saymazsak 4 :)
34 36 arası kurum tatilde o yüzden extra iznim oldu :)
canım benim Dr. Daha pahalı bir hastaneye geçti ancak hastane yönetimi ile eski hastalarım bütçelerini eski hastaneye göre yaptığı için aynı fiyattan doğum yapılması konusunda anlaşmış. bizde kontrole gidince bizi uyardı. belki senin dr. bu tarz bir anlaşma yapmış olabilir veya talep ederseniz yardımcı olabilir.Güzel uzak ve pahalı bir hastaneye başlamış
Süt ve karabiber çok iyi geliyor ama ılıştırmadan hafif sıcak haliyle içmen gerekiyor canım eğer çok sert geliyorsa biraz bak karıştır :)Geceleri öksürük krizinden uyuyamıyorum ve sesim hiç iletişim kuramayacak kadar çok kısıldı ne önerirsiniz tedirgin oluyorum öksürdükçe ballı limonlu su ve pekmez karabiber bunları yapıyorum sürekli başka ne yapabilirim ?
bebeton şansıyla geliyor valla,oh ne güzel:))hiç gelmeyecekmiş gibiydi ama geldi rahatladım :))
yesacım alışveriş grubundan bende sana yazacaktım tam malum bu konuda uzman olan sensin,11.11 alışverişinden muhtemelen aynı çantadan alıcaz.ama bir sürü var ve markaları değişik.hangisini almamız gerekli bilmedim.
Günaydın güzel anneler :)
Kontrole geldim bugün. 3 haftadır gelememiştim. 1100 gr olmuş bizim fındık. 36 cm olmuş. Karın çevresi bi hafta geri dedi. Takip etmemiz gerekiyor dedi. :/
Öğleden sonra da tahlil sonuçlarını alacağım. İnşAllah enfeksiyonum geçmiştiirr(
Ben uyuyamiyorum hamile oldugumdan beri nedendir bilmiyorumGünaydın ne kadar da erkencisiniz öyle ne biçim hamişsiniz uykunuz gelmiyor mu ya
Merhaba canım arada burayı takip ediyorum ocak ortası sezaryen olur büyük ihtimal bnm.
Benim bebişte 1 hafta geriden geliyor kilo yönünden doktor her seferinde iyi diyor ama haftamızdakilerden hep 1 hafta geri kilomuz biliyorum ben. Ben de kansızlık var o yüzden geri olduğunu düşünüyorum sende de varsa belki o yüzdendir
Tatlım tum sayfaları okumadan sana cevap vereyım dedım ben 20 lik çektirdim. Kaç ay cektım hamılelıkte agrır dıye sonra elım ayagım kesılınce doktora soyledım hemen gıt dedı baktılar cekılmesı lazım antıbıyotıgımı doktorum soyledı. Güzel bir dişçiye gittim önden antibiyotık kullandırdı sonra cekım oldu 2 dakka sürdü sürmedi. Dişçimde enfeksiyon kana karısması daha tehlıkelı dedı bız en az tehlıkelı olan cekımı yapmalıyız dedı hadı beklesek antıbıyotık kullanman gerekecek sureklı buda tavsıye etmem dedı boyle ınat edıp bekleyıp doguma 2 3 gun kala fenalasan cok hamıle cekımı yaptım dedı. Korkma ama ıyı bır yer bul zira baska merkez dırek cekıcektı apseli dişi Allah koruduİyi günler kızlar nasılsınız bikaç gündür yazamadım canım cok sıkkın dişim apse yapmış parol içtim ama geçirmedi yüzüm de biraz şişti sabah kalktım yine lekelenmem vardı doktoru aradım izne çıkıyormus cumartesi gidecem diş apsesi erken doğumu teyikliyor o etkilemiştir cumartesi gel rapor yazayım çektir hemen dedi hamileyken diş çektiren var mı ya doğumu başlatırsa diye cok korkuyorum: (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?