Canım oğlan erken uyanıyor birde rahatsız dün gece hiç uyutmadı ne beni nede babasını havalar soğudu ya hastalık mevsimi başladı korkmaya başladım hem kızçeme hemde oğluma nasıl yetecem
Bende 2 hafta gerilik çıktığı olmuştu bi seferinde çok korkmuştum. Ama değişiyor sürekli. Evet kansızlık var maaleseff.
Neden sezaryen? İlk bebeğiniz mi?
Bugün kan ilacını iğne olarak alsammı diye soracağım doktora çünkü hiç ilerleme yok sanki yükselmiyor değer bi türlü
İlki plansız ani bir sezaryen olmuştu 2,5 yıl önce bu o da o yüzden yine sezaryen olcak ikinci bebeğim inşallah..
Ben kan hapını yutamadığım için 10 gün kadar iğne olarak kullandım 1 sayı bile yükselmemişti şimdi hafta da 2 gün serum olarak veriyorlar serum da yükseltmezse kan nakli yapacaklar mecburi olarak eğer hap etki etmiyorsa iğne dene sende önce bir canım inşallah yükselir çünkü bebeklerde beslenemiyor bu yüzden maalesef
İlki plansız ani bir sezaryen olmuştu 2,5 yıl önce bu o da o yüzden yine sezaryen olcak ikinci bebeğim inşallah..
Ben kan hapını yutamadığım için 10 gün kadar iğne olarak kullandım 1 sayı bile yükselmemişti şimdi hafta da 2 gün serum olarak veriyorlar serum da yükseltmezse kan nakli yapacaklar mecburi olarak eğer hap etki etmiyorsa iğne dene sende önce bir canım inşallah yükselir çünkü bebeklerde beslenemiyor bu yüzden maalesef
Gunaydin Senin evde mı dublex canim benim ust kata cikmayali gunler olmustur canım ne halde bilmiyorum o derece.. sırt üstü yatarsam ve eğilirsem tutuluyor. sürekli ya ayakta durucam ya dimdik oturucam. Sende çalışıyorsun benim gibi kolay gelsin canım izne ayrılmayı düşünüyor musun erkenden.
herkese gunaydin hanimlar,bugun is yerinde hayirlisiyla son gunum,hamilelig8n basindan beri bugunu bekliyorum sonunda geldi.yarin insallah raporu mu aliyorum ve artik evdeyim.darisi bekleyenlere insallah
İnşallah :) hayırlısıyla sağlıkla doğum pozisyonunda olsun, açılmam güzel olsun, doğal sancımla dikişe gerek kalmadan normal doğum olsun inşallah, Amin
İnşallah :) hayırlısıyla sağlıkla doğum pozisyonunda olsun, açılmam güzel olsun, doğal sancımla dikişe gerek kalmadan normal doğum olsun inşallah, Amin
canım tarihlerimiz aynı diye sormak istedim... Doğum tarihi konusunda birşey diyor mu dr.? benim her gittiğimde dr. USG kağıdındaki doğum tarihim öne geliyor.başlar 05 ocak tı ama 30 aralık şimdide 27 aralık yazıyor...
hamileliğimin başından beri hayalim 10 günlük rapor almaktı.doktorum muaynanede çalıştığı için malesef gerçekleştiremedim bu hayalimi.çok şanslısın:))iş yeri hekiminden aldığım 2 günlük raporu kullandım (neyse ki o günler güzel günler geldi.
canım tarihlerimiz aynı diye sormak istedim... Doğum tarihi konusunda birşey diyor mu dr.? benim her gittiğimde dr. USG kağıdındaki doğum tarihim öne geliyor.başlar 05 ocak tı ama 30 aralık şimdide 27 aralık yazıyor...
canım bebeğin ölçümlerini yaptıktan sonra en altta kare şeklinde değerlerin yazılı olduğu bir tablo var orada yazıyor. USG hep evde yanımda olmadığı için örnek gönderemiyorum.
neyse netten buldum ekliyorum. EDD(LMP) adete göre doğum tarihi. EDD(AUA) ölçümlere göre doğum tarihi demek.