2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Günaydın ne kadar da erkencisiniz öyle ne biçim hamişsiniz uykunuz gelmiyor mu ya
Canım oğlan erken uyanıyor birde rahatsız dün gece hiç uyutmadı ne beni nede babasını havalar soğudu ya hastalık mevsimi başladı korkmaya başladım hem kızçeme hemde oğluma nasıl yetecem

İlki plansız ani bir sezaryen olmuştu 2,5 yıl önce bu o da o yüzden yine sezaryen olcak ikinci bebeğim inşallah..
Ben kan hapını yutamadığım için 10 gün kadar iğne olarak kullandım 1 sayı bile yükselmemişti şimdi hafta da 2 gün serum olarak veriyorlar serum da yükseltmezse kan nakli yapacaklar mecburi olarak eğer hap etki etmiyorsa iğne dene sende önce bir canım inşallah yükselir çünkü bebeklerde beslenemiyor bu yüzden maalesef

Hmm anladım canımm inşaAllah yükselir değerlerimizz

biran önce izne ayrılacağım 32 haftalık olmasını bekliyoruz canım benim...
benim evin işini k.v. demle kizlarim yapiyor ...
isden eve gelince uzaniyorum oturuyorum evisi hiç yapamiyorum çalıştığım için zaaten yorgun geliyorum....
bugün kontrolüm vardi 1 kilo 100 gm olmuş zümra elifimiz, şeker yüklemesi yapıldı sonucumu cikmasini bekliyorum suanda hastanedeyim ..
inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi inşallah

herkese gunaydin hanimlar,bugun is yerinde hayirlisiyla son gunum,hamilelig8n basindan beri bugunu bekliyorum sonunda geldi.yarin insallah raporu mu aliyorum ve artik evdeyim.darisi bekleyenlere insallah

Günaydınn,

Benimde bugün iş yerinde son günümm. Cuma günü randevum var 32. haftamız tam dolmuş olacak işgörememezlik raporunu alacağım :)

Günaydınn,

Benimde bugün iş yerinde son günümm. Cuma günü randevum var 32. haftamız tam dolmuş olacak işgörememezlik raporunu alacağım :)
hayırlı olsun ,
inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun canim benim inşallah ....

İnşallah :) hayırlısıyla sağlıkla doğum pozisyonunda olsun, açılmam güzel olsun, doğal sancımla dikişe gerek kalmadan normal doğum olsun inşallah, Amin
âmin inşallah kardeşim inşallah
allah kabul etsin dualarini inşallah
benim ilk doğumum öyle oldu inşallah seninde olsun canim..
ikincisi tersdi sezeryan oldu yaşım 39 bunuda sezeryanla doguracagim artı kist amaliyatı olacagim inşallah hepimizde sağlıkla kucagimiza aliriz bebislerimizi..
hayırlı dogumlarimiz olsun ..
rabbim bir avazda kurtarsin canım benim inşallah..insallahhhh

ayın 11inde paslaşalım o zaman :))
aynı çanta markası değişitiği için fiyatta bayağı oynuyor,karar vermek zor valla

İnşallah sizinde kolay geçer hemen toparlanırsınız

İnşallah sizinde kolay geçer hemen toparlanırsınız
canım tarihlerimiz aynı diye sormak istedim... Doğum tarihi konusunda birşey diyor mu dr.? benim her gittiğimde dr. USG kağıdındaki doğum tarihim öne geliyor.başlar 05 ocak tı ama 30 aralık şimdide 27 aralık yazıyor...

valla ben geçen ayın başında 2şer kereden 10ar günlük raporda almıştım tempoya dayanamıyordum artık iyi geldi o ara uzanıp dinlenmek
hamileliğimin başından beri hayalim 10 günlük rapor almaktı.doktorum muaynanede çalıştığı için malesef gerçekleştiremedim bu hayalimi.çok şanslısın:))iş yeri hekiminden aldığım 2 günlük raporu kullandım (neyse ki o günler güzel günler geldi.

sen yazınca baktım da benim usg kağıtlarında hiç doğum tarihi yazmıyor(

sen yazınca baktım da benim usg kağıtlarında hiç doğum tarihi yazmıyor(
canım bebeğin ölçümlerini yaptıktan sonra en altta kare şeklinde değerlerin yazılı olduğu bir tablo var orada yazıyor. USG hep evde yanımda olmadığı için örnek gönderemiyorum.
neyse netten buldum ekliyorum. EDD(LMP) adete göre doğum tarihi. EDD(AUA) ölçümlere göre doğum tarihi demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…