2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben de genel anestezi olcam canim.
Ama tup bebek tedavisinde de yumurta toplama asamasinda genel anestezi yaptiklarinda tum gun sersem gibi oluyordum ki toplamda 15 dk lik bi islem.
Ben buyuk ihtimal sersem tavuk gibi olucam
Gecen ay ust komsum epidural sezaryen yaptirdi. Boyun agrimdan sezaryen yerinin agrisini hissetmedim bile sakin epidural yaptirma dedi. Her kisi de farklidir tabi ama ben risk almak istemiyorum canim cunku omurgam zaten problemli.
Insallah carcabuk atlatiriz agrilarimizi

Kızlar ben bu sırt,bel ağrılarına dayanamıyorum. Geceleri resmen ağlıyorum. Kendimi bir santim bile kıpırdatamıyorum. Çok kötü birşey . Özellikle akşam yatağa uzandığımda başlıyor. Neyapcam ben bilmiyorum ya. Doktorumda fazla iş yapma dedi. E zaten fazla iş yapmıyorum. Korkudan uzanmak bile istemiyorum oysaki çok uykum var .geçen gece ağrıdan uyuyamadım. inşallah en kısa zamanda geçer.

Doktorumun ve tum saglikcilarin soyledigi anestezi uzmani cok onemli tolga hocanin ekibi var anestezizstini de sokuyor doguma gecen ay bi arkadasim dogum yapti anestezi sizmis cok sikinti yasamis sezeryan olanlar cok iyi bir anestezi uzmani bulun en az jinekolog kadar onemliymis

1 hafta evde kaldim dinlendim surekli sirt bel agrisindan oldum diger hafta surekli kosturma halindeydim hic belim bacagim agrimadi bende hareketsizlik ozellikle yurumemek bel agrisi yapio bunu cozdum simdi her gun mutlaka yuruyorum bi dene derim

Canim tam da badekutinin dedigi gibi ben de ne kadar az hareket edersem belim ve sirtim o kadar cok agriyor. Mumkun oldugunca hergun yuruyus yap kendi limitine gore internette ki videolardan hamilelerin yapabilecehi esneme hareketlerine vs bak. Umarim o sekilde biraz hafifler veya gecer

Evet canim anestezistin cok onemli oldugunu biliyorum. Benim dr um ozel muayenehanede. Anlasmali oldugu hastaneler icerisinde eski calistigi ve benim de oncesinde sikca gittigim hastanesini onerdi. En cok oranin ekibine guvendigini soyledi e tabi kac sene orada calistigi icin nazi da her turlu gecer. Bunyem de biraz ilac konularina duyarli zannedersem.
Bu epidural konusu da zannedersem ayni sekilde. Sikayetler epidural anesteziyi uygulayan hekimin kabiliyetine de cok bagli

1 hafta evde kaldim dinlendim surekli sirt bel agrisindan oldum diger hafta surekli kosturma halindeydim hic belim bacagim agrimadi bende hareketsizlik ozellikle yurumemek bel agrisi yapio bunu cozdum simdi her gun mutlaka yuruyorum bi dene derim

Sağolun kızlar cevaplarınız için. Aslında fazla hareketsiz biri sayılmam. Eşimin ailesi ile yaşadığım için kendimi yormadan yapabildiğim kadar işlerimi felan yapıyorum. Hatta dün yürüyüş bile yapmama rağmen bu gece en kötü gecemi geçirdim diyebilirim. Yinede internetten egzersizlere bakıp en azından onları yapmaya çalışacağım. Tekrardan sağolun.

Şuan tamda dediğin haldeyim yalnız degilsin sırt ve boyun ağrımdan uyuyamıyorum . 4 gundur ise gitmiyorum evdeyim bencede kizlarin dedigi gibi hareketsizlikten kaynaklı. ağrı kesici aldım bana misin demedi birde magnezyum içeceğim şimdi

Bu arada canim dr um bundan sonra hergun bir magnezyum tableti kullanmami soyledi. Sen de kendi dr una bir danis istersen. Bana ev isi cok yaramiyor acikcasi ama yuruyus cok iyi geliyor

Bu arada canim dr um bundan sonra hergun bir magnezyum tableti kullanmami soyledi. Sen de kendi dr una bir danis istersen. Bana ev isi cok yaramiyor acikcasi ama yuruyus cok iyi geliyor

Canım banada ağrı kesici yaramıyor malesef. Magnezyumda aslında günde 6 tane içmemi söylemişti doktorum ama çok fazla geldi bana. Korktum açıkçası okadar içmeye.
En iyisi bende her akşam yarım saatte olsa yürüyüşe çıkayım.

Biliyorum canım iste basına gelmeyen bilmez inan bı de cevredekıler iste karnında korktuğunu falan soyluyor oyle bsy yasasam bende rahat ederdim yoksa doguma Hatta belki bı kac ay sonraya kadar rahat olamıcam

Hamilelik yani anne karnı kapalı bir kutu bilirsin.
Her benek aynı şeye aynı tepkiyi de veremiyor.
Kimi müzikte fena oymuyor kimi mesela benim son 1 aydır müzikte oynamuyor
Gürültümde oynamaz , kalabalık olsun ev insan sesi olsun tekmelemez.
Rabnim sağlıkla yavrularımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin.

son 1 haftadır göğsümden süt geliyor artık.
Özellikle sağ göğsümden ilk hamilelikte de bundan gelmişti ama gel gör sol göğsü emzirdim sadece inşallah bunda öyle olmaz

Bende yurusem bile daha cok agrilar oluyo oyuzden yurumek istemiyorum okadar kasildim bugun bide sancilar yokladi ben yurudum mu kotu oluyorum sık sık uzatip ayaklarimi dinleniyorum bana yurumek yaramiyo :)

Gunaydinnnn pazar sabahin korunde ayaktayiz......ben gezmeye gidiyorum...memleketime 2.5 saatlik bir yol iyice ilerlemeden bir gidip geleyim bir safranbolu havasi alayim dedim......
Gunaydin. Ben de bu saatte ne derdim varsa kalktim :)
Safranbolu sahanedir simdi ozendim bak.
Iyi gezmeler

Gunaydinnnn pazar sabahin korunde ayaktayiz......ben gezmeye gidiyorum...memleketime 2.5 saatlik bir yol iyice ilerlemeden bir gidip geleyim bir safranbolu havasi alayim dedim......

Oh oh maşallah iyi gezmeler

ben dün gece iyi uyudum çok şükür o yüzden sabahın köründe ayaktayım :))

En büyüğü 12 9 ve 7 yaş canım işaret diliyle konuşuyorlar okula gidiyorlar işte çok zor Allah yardımcıları olsun
Kucukler aslında 20 senedir ülkemizde yapılan bir ameliyat cok gec kalmışlar dayımın oglu da var 13 yasında ve konusuyo bizim gibi iyi olmasa bile ihmal var sanırım yoksa simdi hepsi konusuyo olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…