2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar benim annem hemşire , ilk başlarda kadın Doğumda Almanya da çalışıp daha sonra diş hekimi yanında görev aldı. Tabi emekli olalı seneler oldu ama bugün bildiğiniz bana kızıp haşladı. Benim bacaklarımda çatlak çok ama eskiden beri var ben karnımda da olacak diye tedirgin olup duruyorum badem yağı , bol nemlendirici krem falan öyle idare ediyorum annem bugün yine söyledi hastalara onlar karın bölgesini hep böyle çimdiklemek deniyor sanırım tabir bu öyle yapmalarını önerirlermiş deriyi esnetmek adına, hiç geri dönüşü kötü olan hastamız ya da senin kadar ısrarla yapmıcam hayır diyen olmadı ben kendi kızıma dinletemiyorum diyor. Ben kendim böyle elimle hafif hafif o hareketi yapıyorum cimdikleme şeysini bakalım daha hiç birşey olmadı inşallahta olmaz..

Benimki karnım okadar gerginki cimdiklenmiyor sabah deneyim bide

Selam kızlar bende ocakta yapıcam dogumu sezeryan cünkü arada kasılma oluyor normalmı karnım taş kesilio kısa sürüyor sizdede varmı hazırlık sancıları.
28+0im

Iyi geceler kizlar benim gibi bacak agrisi ceken varmi yada geceleri sebepsiz uyuyamayan.. geceleri uykum olsa da uyuyamiyorum bugun bide diz kapaklarimdan yukarisi baldirmi olyo bacaklarim agriyo ne sag ne sol rahat edemiyorum sirt ustu yatiyorum bende siz hep solami yatiyorsunuz

Gunaydinnnn pazar sabahin korunde ayaktayiz......ben gezmeye gidiyorum...memleketime 2.5 saatlik bir yol iyice ilerlemeden bir gidip geleyim bir safranbolu havasi alayim dedim......
Nasildi memleket havasii bende karabukluyum bu arada memlekete as erdim resmen sen oyle diyince bi an :)

Kaçırdım sanırım kayısı hoşafı niyee
Bebegimgelsin sezaryenden sonra gaz sancilarinin olabildigini soyledi. Benim yine sezaryen yapan arkadaslarimdan duydugum kadariyla ameliyattan sonra ilk buyuk tuvalete cikis suresi uzun olabiliyor ve hastane de buyuk tuvalete cikmadan gondermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…