2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benımkı aksine müzik acınca yada kalabalık ortamda hareket ediyor evde yalnız olunca falan hep uyuyo insallah korktuğum olmaz

ooo 6 mı ? kaç mg lik içtilerin ? benim suda eriyen tablet 365 mg birde hap olarak multivitamin alıyorum onun içinde var toplamda 500 mg yaklaşık içiyorum günde bu hesapla ben bu bile çok mu acaba diyorum

Bence banyo aklına bile gelmeyecek. Bol bol yürü bebek emzirme falan derken çabuk geçiyor zaman canım. Hem evde daha rahat olursun. Topu topu 2 gün zaten. Dediğin gibi ıslak mendil falan halledersin

İnşallah canım. Ben de genel oldum ve ciddi ağrın oluyor. Hele ilk kalkış çok zor oluyor. Bi de gaz sancısı olmasın diye bol bol yürümek lazım. Allah ım hepimize kolaylık versin inşallah

İnşallah canım. Ben de genel oldum ve ciddi ağrın oluyor. Hele ilk kalkış çok zor oluyor. Bi de gaz sancısı olmasın diye bol bol yürümek lazım. Allah ım hepimize kolaylık versin inşallah
Ben yanima kavanoz kavanoz kayisi hosafi alicam canim. Gozum korkmuyor degil ama insallah carcabuk atlatiriz

Ay kızlar bugün aynanın karşısına geçip vücuduma bakayım bir dedim bir ne goreyim göğüsün o aşağı kısmında kalan yer var ya üstten bakınca görülmeyen orası kıpkırmızı damar damar çatlayıp bir sürü yok yapmış zeytinyağı hindistan cevizi yağı e vitamini organik ürünlerle sürekli dikkat etmeme rağmen hemde. hayır etmesem gam yemicem. o görünmeyen kısımlara dikkat edin kizlaaaaaar

İlk oglumu drumun cabasiyla normal yaptim bunu normal istememe ragmen olmuyor ve sezaryenden cok korkuyorum dogumu dusunmemeye calisiyorum

İlk oglumu drumun cabasiyla normal yaptim bunu normal istememe ragmen olmuyor ve sezaryenden cok korkuyorum dogumu dusunmemeye calisiyorum
Korkma canım. Tabi ki ağrı oluyor ama ben ikinci kızımda ameliyatın tam 8. Günü elektrik süpürgesi yle evi süpürüyordum. Bugün tam 1 hafta diye düşünmüştüm. Çok net aklımda kalmış. Yeter ki bebekte ya da bizde bi sağlık sorunu olmasın. Diğerleri bi şekilde geçiyor

Evet kayısı hosafi iyi fikir. Elbette zorluğu var ama sonuçta geçiyor ve her şeyi unutup üçüncü çocuğu bile yapıyorsun benim gibi.
Ay canim fazlasin da gozum yok valla bunu bulana kadar baya ugrastik :)
Hayirli saglikli olsunlar da gerisi onemli degil
Ama insallah bi kardes gelirse ne guzel olur tabi bunun icin de yastan dolayi acele etmeliyim o da beni dusundurmuyor degil. Artik nasip kismet diyoruz

Allah gönlüne göre versin inşallah canım

Sen yazınca ben de bir bakayım dedim, aynı durum bende de oluşmaya başlamış , kırmızı çizgiler var .. sonra geçer mi ki bunlar , normal çatlak gibi değil çünkü, nemlendirici sürdüm bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak

Sen yazınca ben de bir bakayım dedim, aynı durum bende de oluşmaya başlamış , kırmızı çizgiler var .. sonra geçer mi ki bunlar , normal çatlak gibi değil çünkü, nemlendirici sürdüm bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak

ya moralini bozmak istemem ama çatlaklar zaten böyle başlıyor kırmızı şekilde sonra beyaza dönüyor ve derinleşiyor. Nemlendirici sürmeye devam :)

bende ersag vücut losyonu aldim ona başlayacağım tavsiye üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…