2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
TurkuazM deryali08 yanne P pamukprenses60
İlk önce hepinize hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün. Küvozde bebegi olan arkadaşlar en kısa sürede evlerine çıkarsınlar inşallah dualarimdasınız sağlığınizla ilgili bilgi verirsiniz merakla iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Insallah gonlune gore olur canim, bunlar bi saglikla gelsin de

Son sekiz haftada daha cok kilo alir diye duymustum bende hayirlisi saglikli kucagimiza alalim da
Artik haftada ortalama 150 gr alirdan hesap et dedi dr um.

Bu arafa kizlar dr randevuma gittim. Sukur haftasiyla uyumlu bir sikinti yok bebekte. Yalniz cok odemim oldugu icin protein kacagindan suphelendi ve idrar tahlili istedi. Insallah yoktur bir sorun da erken gelmek zorunda kalmaz bebek. Eger bir sikinti olmazsa 3 ocak sezaryen tarihim olacak

İnşallah zamanında gelir canım bebiş. Maşallah haftasiyla uyumluymus. Protein kaçağı olduğu zaman genelde bebek biraz küçük olabiliyor. Öyle bir durum yoksa bence bir sorun da yoktur. Bazı insanlar fazla ödem olabiliyor. Benim kardeşim de çok şişmişti. Ama bir sorun çıkmadı çok şükür

Kızlar belki benle aynı durumda olan vardır, görüşlerinizi merak ediyorum. Kayınvalidesi uzak şehirde yaşayan arkadaşlarım nası bi planlama yaptılar? Ne zaman gelicek kayınvalideniz kayınpederiniz? Doğumdan ne kadar önce çağırmayı düşünüyosunuz?

Doğum olunca gelsin işte..
yada 38 kadar bekle olmadı çağır

daha ne istiyısunuz benim bebğim 33.hFTADA 2000 KG bence gayet iyi bebeğin kilosu bemim bebeğim 20 gunde 300 gr almış o kadar çok vıtamınlı yediğim halde ıns duzeşri pozizyonu

Benim kv beni çağırıyor (lohusaligi burnumdan getirmek için heralde)
Ama ben evimde olucam annemde gelicek inşallah. Artık kv kendisi bilir :)

Benim kv beni çağırıyor (lohusaligi burnumdan getirmek için heralde)
Ama ben evimde olucam annemde gelicek inşallah. Artık kv kendisi bilir :)
Ben ilkinde onu dinledim evinde kaldım ama kalmaz olaydım ne lohusalık yaşadım ne bir şey gelen gidene laf eşimi doldurdu öyle böyle diye diye bütün dikislerim açıldı çok çektim artık doğuma gitsem bile haber vermem

Kızlar bugün doğum okulu 1. Günumuzdu

Çoğu bildiğimiz şeyler yazmayim

Ama şunları söyledi benim ilgimi cekenlerden:)

*suyumuz gelince rengi çok önemli şeffaf berrak ya da hafif pembe olmasi çok güzel, ama yeşil olması tehlikeli

*normal doğum için Perina masaji ve kegel egzersizleri çok önemli ( kegel özellikle son 2 3 haftada günde en az 50 kere )

*hastane çantasına biberon emzik mama koymaya gerek yok :)

*gerçek sancılar:
Düzenli
Şiddeti sıklığı süresi artar
Belden hissedilir

*yalancı sancılar
Düzensiz
Artmaz
Karında hissedilir
Dinlenince geçer

Eger sancımız 10 dk da 3 kere geliyor ve geldiğinde 20 ila 40 sn sürüyorsa hastaneye :)

Son düzenleme:
Doğum olunca gelsin işte..
yada 38 kadar bekle olmadı çağır
Ben de doğum olunca çağırmak istiyorum ama eşim biraz daha erken çağırmak istiyor, epey uzak mesafe çünkü. Ama kv tek gelemez kp ile gelicekler onların yanında çok rahat olamam, gözümün içine bakıp durcaklar doğum öncesi stres başladı, doğum esnasında çağırmaya ikna edebilsem keşke eşimi

Hamileligimin başında benzer şeyler yaşadım hamileligimin başını zehir etti kendisi. Bir nev'i talimliyim :))

Herkes kendine canım ben bu sefer canımı sıkıcak kimseyi kabul etmeyecem annem bile olsa keyfini çıkaracam kızımla
Hamileligimin başında benzer şeyler yaşadım hamileligimin başını zehir etti kendisi. Bir nev'i talimliyim :))

Benim annem calışıyor sadece ilk gün hastanede kalacak
Kv 20 dakika uzagımda oturuyor gelip kp ve kaynımla bir hafta kalabilecegini söylüyor
Onların içinde ne yapacagım bilmiyorum
Ama baskada carem yok
Aylardır kadın arıyorum bulamadım bulduklarım ya bana uygun degil yada butcemi çok zorluyor

İlk bir hafta öyle böyle gecer zaten bebekte ne gaz oluyor ne baska sey sürekli uyuyor ilk zamanlar
Tam huysuzlandıgı zamanda da kimse kalmayacak yanımda
Eşimde çok yoğun çalışıyor
Bakalım ne yapacagım iki çocukla aklıma geldikçe kaçmak istiyorum:)

yesa hayırlı olsun okullu mu oldun bence çok faydasını goruceksin :)

allah yardımcın olsun canım benim
bebisini sağlıkla kucağına alirsin inşallah rabbim bakabilme gücü versin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…