2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım son ayımdayım diye geldiler benim kv kp de annem son hafta gelecek o zaman a kadar kalacaklar ben coğu zamnımı odamda dinlenicem diye geçiriyorum eğer ona laf söylemiceklerse pek sıkıntı olmuyor ama sürekli yanında oturmanı yafa hizmet beklerlerse cok sıkıntılı oluyor bide ister istemez kalkıp yardım etmek zorunda hissediyosun kendini

Birinci sınıfa başlayan çocuklar gibi şenim

Ajanda bile aldirdim eşime

Ama işte bi tek ben not tuttum kimse Ajanda aldirmamis
Bende almadım zaten kitapçık veriyorlar her seferinde hic aklıma almakta gelmedi haha hakikaten tam hevesli öğrenci olmuşsun

Benimkinin başı aşağıda ama benim de midemle cooooookk sorunum var. Ne yesem mahvoluyorum. Yemeden olmuyor. 2 şişe gaviscon bitirdim. Bu gidişle 1 şişe daha bitiririm.
iyi akşamlar canım doktor banada rennie vermişti bitti yine alayim ozaman..
gerci yemek fazla yememek için iyide son haftalar bari kilo almasam .. bir tabak yemek yedim buaksam ekmekde yemedim iki bardak ayranla suan rahatim hafta sonu bi deneyim bakayim yinede pazartesi günü surubumu alirim ...

bu saatlerde inanılmaz uykum geliyor geçi şu 10 gündür ara ara illa dinleneceğim

Son 30 olmuşum

Benimde o saatlerde uykum geliyor.
Eğer uğraş bulamazsam hemen yatıyorum.
Birde can sıkıntısı basıyor.
Ne mutfağa girdim bugün ne temizlik yaptım.
Çok bunaldım ya bise yapasim gelmiyor.
Ama gece olunca hareketleniyorum can sıkıntısından bu kez temizlikti oydu buydu koşturuyorum.
Gün içinde vakitsiz yatmamdan dolayı sanırım gece adam akilli uykuya veremiyorum kendimi....

Aynı durumda değiliz ama benim kayinvalide evime 10 taş patlasın 15 dk mesafede oturuyor.
Çalışıyor normalde.
Sadece pazar günü izinli.
Çok şükür herhangi bir sorunumuz yok.
Ama ona ragmen ne ona ne kendime stresmen yapmamak için doğumu yaptıktan hastaneden ciktiktan sonra haber edesim geliyor. ^_^
Yani benim planım boyle.
Tabi bu durumda esimin de doğum yaptığımdan haberi olmamalı yoksa ilk arayacağı kişi annesi .
Yanımda kalma işini görümcem üstlenecek sanırım. .
O da çalışıyor ama nasıl olcak bilmiyorum.
Eşim 3 ay boyunca çok yoğun iş ortamında olacağı için benimle pek fazla ilgilenemicek.
O yüzden annesi ve kız kardeşini yönlendirir.
Şimdiden bile söylüyor.
Son haftalarda kız kardeşim gelsin yanında dursun sürekli ... Die
Ama ben istemiyorum.
Gerek yok , diyorum da bakalım. .
Bunun dışında annemler fln gelemicekler suan icin.
Hakkımızda herşeyin hayirlisi.
İnşaallah stressiz olaysız bir doğum ve doğum sonrası geçiririz.

Bu güzel bilgiler için teşekkürler.
Ayrıca hayırlı olmus olsun.
Bende gitmek isterdim de gel gor ki hastane uzak. Sürekli bu yüzden gitmek istemiyorum.
Senden yararlaniriZ artık.
:))

Birinci sınıfa başlayan çocuklar gibi şenim

Ajanda bile aldirdim eşime

Ama işte bi tek ben not tuttum kimse Ajanda aldirmamis

Ahahaha.
Ben olsam bende ajanda fln götürürdüm.
Sonuçta bu benim ilkim ve bilgileri not etmem en mantiklisi sonuçta unutulabilir.
Yada karistirilabilir. :)

Kv konusu açılmış. Benimkide sağolsun butun kışı bizde gecircek
Bide demez mi gece bile sancilansan beni arayin ben de gelecem sizle diye . sanki kimsem yokmus gibi hic bizimkilere firsat vermiyor. Benim ailemde kvde cok yakinimda. Ama illa o bizde kalcak istemiyorum ama diyemiyorum napcaz bakalım .

BEn tam doğum zamanı gelsinler istiyorum, önceden yanlarında pek rahat edemem. Kv tek olsa bi derece ama kp olunca başka oluyo haliyle.. son günler bi de zaten sürekli oramız buramız ağrıyo uzanmak istiyoruz, ama uzaklık var bizde işte. Aynı sehirde olsak direk doğum başladı hastaneye gidiyoz diyebilirdik belki. Keşke kendileri biraz anlayış gösterebilseler :/

benim haftaya annemle babam gelecek. Açık açık söyledim kv ye sırayla gelin diye. Hem doğumda annem varken daha rahat ederim, hem herkesi bir anda ağırlayamam hem de annem gittikten sonra gel bana daha çok yardımcı olursun dedim. Eşimede anlatınca anladı neyseki. Korkuyorum ve benim anneme ihtiyacım var dedim

Düşünmek istemiyorum strese girmemek için ama bugün eşim açınca konuyu çok gerildim. Yansıtmakta istemiyorum çok hassas konular, izne ayrıldıktan sonra annem gelicek zaten, kv ve kp ihtiyaç yok ama uzakta oldukları için aynı gün çağırmak nası olur bilmiyorum, neden biraz daha anlayışlı olamıyorlar sanki, hamile olan biziz, biz kendimizi nası rahat hissediyosak öyle olsa keşke :/

2 2306 canım az çok benzer durumları yaşıyoruz galiba sona yaklaştıkça, ben de sen gibi aslında hastaneden çıktığım an gelmelerini istiyorum ama uzak olunca pek mümkün olamıcak galiba.. evde doğuma kadar gözümün içine bakacaklar kv tek de değil, nası rahat edicez bilmiyorum son günlerimizde :/

Bazı şeyleri böyle açıkça konuşabilmek ne güzel.. böyle bişey desem her türlü yanlış anlaşılırım..

İstesende kaçamazsın artık ben yurt dışındayım ne annemler var nede Kv yapayalnızım üç cocuk la ben ne yapam Rabbim saglık versin de bi şekilde idare edecez artık

Hmm o zaman başka
Bende de aynı engel var :)

aynn küçük ama çok etkili bir engel.

38 den sonra çağırmayı teklif et en azından o zaman kadar doğurursan son dakika gelmiş olur
Doğurmazsan beraber vakit geçirmiş olursunuz/.

Allah yardımcın olsun 1 hafta sonrasında da
Arada gelirler ev işi yemek yapsalar yeter zaten.
Çocuklarına da güzelce bakarsın.

2 2306
engelim olmasa sanırım akşam kalkarım.
temizlik yemek umrumda olmaz..

Bazı şeyleri böyle açıkça konuşabilmek ne güzel.. böyle bişey desem her türlü yanlış anlaşılırım..
eşinin huyunu suyunu en iyi sen bilirsin. O yüzden nasıl söylersen yanlış anlamaz onu düşün. Hassas konular aileler. Kv ile bi sıkıntım yok ama hop diye çıkıp gelmesinlerde. Eşime dedim kii anneni istemediğimi sakın düşünme ama şu anda benim ihtiyaçlarım daha önemli. Mesafe olarak ikiside uzak olduğu için babalarla gelecekler illaki. İnsanın kendi babası tamamda ben onun babasının yanında doğum yapar yapmaz rahatça pijamayla gecelikle oturamam.

Keske canım ama olmuyor. malesef bazen cok iyi cok yardımcı bazen de keyfi olmayınca tüm hersey sana kalıyor haliyle senin de sinirin bozuluyor: (

Ablam in doğuma 1 ay kala sanırım kv kalmıştı. Ablam anlattigina gore sinir küpü olmuş.
Kız hergün agliyormus.
PsikolojiSi fln bozulmus.
İlk hamileliği idi onunda.
Doğum sonrası da kp fln gittı yanına.
Doğum yaptığı zaman kv bebeği kucağına vermemis bebek alisirda susmaz die.
Ablam kafayı yemiş.
Doya doya kuçağına alıp sevemedigi icin.
Sonrasında annem gitti yanına.
Biraz kv ile kalmışlar.
Kv gittikten sonra annem yanında durmuştu.
Bi zaman sonra döndü tabi eve.
Ben anlamıyorum ya..
Kp in ne işi var Allah aşkına. ..
Ha görüp gidecekse bise demem.
Sonuçta doğum yaptin.
Kendine gelmen lazm.
Rahat olman lazım.
Bebekle ilgilenmen lazım.
Kp fln kaldığında insan diken üstünde olur ya.
Ben çok saçma buluyorum şahsen.
Hatta saçma bile değil hiç hoş degil saygısizlik!
Benim annem böyle şeylere çok dikkat eder.
Ablamda bile 1 ay kalmadı kadın.

Ben anlamıyorum ya bizim anneler neden düşünceli olur da erkek tarafı bu kadar geniş görüşlü olur bilmiyorum yaa..
Yani çok rahat hareket ediyorlar.

Şu kp leri gelenler şimdi göğsünü acip ayni ortamda emzirse sanırım onların umrunda olmicak...

Oysa bizde bu konular çok hassas olduğu için. Mümkün mertebe erkek fln ortama alinmaz. Gelmez yani. Gelse dahi göz aydınlığına gelip fazla durmadan gider.
Çok uzattım ama ben böyle konulara oldum olası sinir olmusumdur.
Benim eşimin ailesi de çok rahatlar.
Hemide çok. Bazen korkmuyor değilim.
Korktuğum şey başıma gelir, Die
Kalmaya gelmez zaten. Ev burda sonuçta evde karısı ve kızı olmadan da yapabiliyor.
Ama bebek için görmek için sevmek için heran burda biter mi biter.

Ben gelmelerini istemiyordum çünkü eşim bir hafta kalırlar diyordu. Bu yüzden eşimi 40 gün sonraya ikna etmiştim. Ama daha sonra annesi 4 gün kalırız demiş eşime telefonda konuştuklarında. Ben de kabul ettim. Birbirimizden pek haz etmeyiz 4 günden fazla çekebileceğimi sanmıyorum :/
Doğum olduktan sonra haber verilir ertesi gün akşam gelirler diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…