2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kaç tane yapıcaksın sayı coksa zor olur o :/

Kurabiye kutularıyla dagıtsaydın keşke

40 tane yapiyorum topraklarini falan doldurdum minik posetler alip keselerin dikisleri kaldi Allahtan yapan yardim eden var yoksa zaten mumkun degil yani yapamazdim hicbisey akillandim bir bebegi daha olursa ya yapmcam yada ilk bunlari yapicam :))

Benim karaciğer enzimlerimde sorun cıkti bu nedenle erken alma karari aldi doktorlari bebegi riske atmamak icin. Cok sukur kizimda bende iyiyiz evimize geldik bugun.sezaryan oldum genel anestezi yapildi.spinal istemedim.
Sen ve bebis iyi olun da canim ha biraz erken ha biraz gec hic onemli degil. Carcabuk eve cikmaniza da cok sevindim. Gecmisler olsun darisi saglikla hepimize insallah

40 tane yapiyorum topraklarini falan doldurdum minik posetler alip keselerin dikisleri kaldi Allahtan yapan yardim eden var yoksa zaten mumkun degil yani yapamazdim hicbisey akillandim bir bebegi daha olursa ya yapmcam yada ilk bunlari yapicam :))

Daha kolay bir şey secersin belki :)
Bende kolonya şişeleri yaptım
İki saatte falan bitti

Sağol canım insallah teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıcsm bende

Gecmis olsun canim gebelik surecinde ilaclari kullandinmi doktorun ne dedi bunun icin bende geçirdiğim bi rahatsizliktan oturu ilac kullandim suan birakmaya hazirlaniyorum doktorunun yorumunu merak ettim
Kullandım canım hala kullanıyorum Benim Bırakma gibi bir şansım yok ömür boyu içicem hamile kaldığım da çok bırakmak istedim ama doktor atak geçirirsem hem bebeğin hayatını hemde kendi hayatımı tehlikeye atacağımı söyledi mecbur içtim hala da içiyorum

Malesef bazen hersey istedigimiz gibi olmuyo Rabbim korusun insallah hepsini

Bebek küvözü için tül süslemeyle ucuna asicak bi susleme anne yatagi ucu icin yine ona benzer bi susleme iste ikramliklar icin kapı süsü icin falan gibi boyumu fazlasiyla asan bi ise giristim :)
Ellerine sağlık canım Allah kolaylık versin

Bu akşam benim kızçe çok hareketli hayırdır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…