Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Arkadaşlar aranız da kan pihtilasmasi olup iğne ve coraspin kullananlar hapi ne zaman dr bırakın dedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Kızlar bugün iş hayatı benim için de bitiyor artık bi süreliğine.. Pazartesi çalışamaz raporunu bırakıcam, bi garibim, bi tuhafım.. Karnım burnumda ama sanki hala bu bebiş doğmucak böyle devam edecekmişim gibi geliyor.. son günlerin psikolojisi bi farklı hepimizde..
Kızlar ben doğum yaptım spinal oldum
Doğum iyi gecti ama bebeğim hemen yoğun bakıma alındı emziremedim bile
Sadece ameliyathanede 1 dakika yanımda durmasına izin verdiler
Sonra camın ardından baktım hemen delmişler bebegımın heryerını
Suan solumun makımasına baglı nefes alıyor
Akciğerlerindeki sıvıyı henuz atamadı
Ciğer gelişimide tamamlanamadığı için ciğer geliştirme ilacı yapıyorlar
Ve zature olmuş
Bütün bunlar nasıloldu nasıl başıma geldi bilmiyorum
Beni bugun taburcu edecekler 2 gundur kızımı görmuyorum babaannesinde benı bekliyor
Ama oğlumuda burada bırakıp gıtmek istemiyorum
Nasılgideyim ki daha minicik bebegim benim koynumda olmAlıyken oralarda tekbasına yatıyor
Bana dua edın lutfen bebegımi biran önce çıkarmak istiyorum
Çok acı geliyor Allahım beterinden saklasın dayanamam
Merhabalar Sevgili Ocak anneleri Her birinize hatta birimize :) Rabbimden sağlıklı doğumlar diliyorum ... Hayırlısı ile evlatlarımızı kucağımıza alalım .
Ben de bir Haziran annesiyim... şu an tüm anneleri dolaşıyorum çünkü , bir dr çıkmazındayım . Kocaeli ilinde olan arkadaşlardan ; İzmit /Gölcük ya da Yalova ... çok memnun oldukları ''KADIN'' kadın doğumcu varsa önerilerini bekliyorum ...
Evlerinizi 25 derecenin üstünde tutabiliyorsanız ten tene emzirin tabi ben bizim evi zor isittigimdan pek hayal edemedim bu arada az önce ebe ile konuştum su gelince duşa gitmek enfeksiyona sebep olur mu diye bisey olmaz girebilirsin dedi. ama yanılmıyorsam senin ebe girme demişti değil mı
Evlerinizi 25 derecenin üstünde tutabiliyorsanız ten tene emzirin tabi ben bizim evi zor isittigimdan pek hayal edemedim bu arada az önce ebe ile konuştum su gelince duşa gitmek enfeksiyona sebep olur mu diye bisey olmaz girebilirsin dedi. ama yanılmıyorsam senin ebe girme demişti değil mı
Arkadaşlar aranız da kan pihtilasmasi olup iğne ve coraspin kullananlar hapi ne zaman dr bırakın dedi bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Anladım canım bende gun asiri yikaniyorum ama diyelim 1 gece önce yikandiysam ertesi akşama da su gelirse birde doğum sancısı ter fln saçlar bir bakımsız durur kısaca fotoğrafta çirkin çıkmayım diye saçlarımı hemen yıkamak istedim bir de uzun benim saçlar 1 saatte kuruyor resmen o yüzden ne kadar zamanım var bilmem lazim
Anladım canım bende gun asiri yikaniyorum ama diyelim 1 gece önce yikandiysam ertesi akşama da su gelirse birde doğum sancısı ter fln saçlar bir bakımsız durur kısaca fotoğrafta çirkin çıkmayım diye saçlarımı hemen yıkamak istedim bir de uzun benim saçlar 1 saatte kuruyor resmen o yüzden ne kadar zamanım var bilmem lazim