• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Al benden de o kadar. Hayır onceden de az bi göbeğim vardı ama bu direkt göğüs altından baslıyor dik bi karnım olacak herhlde ben hic belden simit gibi kilo almadım zaten ama hamişligim belli oluyor yani alenen.:anneadayı: Kilo da almadım aslında hadi abartsam 1kilo almışımdır bu gobek 1kilo olamaz. :silah:

Benim de vardı oldum olası göbeğim ama şimdi daha belirgin nasıl oldu ben de anlamadım 1 kilo bile almadan göbek :)

Al benden de o kadar. Hayır onceden de az bi göbeğim vardı ama bu direkt göğüs altından baslıyor dik bi karnım olacak herhlde ben hic belden simit gibi kilo almadım zaten ama hamişligim belli oluyor yani alenen.:anneadayı: Kilo da almadım aslında hadi abartsam 1kilo almışımdır bu gobek 1kilo olamaz. :silah:
ben zaten kılolu hamıle kaldım ve dort kılo verdım bulantılardan ama ona ragmen sert ve bellı degısık bı cıkıntı :)))

Merhaba,kalp carpintisi yasayan var mi asiri halsizim ve kalp carpintim var konusmaya bile halim yok :KK43: :KK43:
O bendede var canım gecer dedık ama hala şöyle güzel yiyemıyorum herseyı cıkacarak gıbıyım. aksamları dırek uyku zaten sımdı bıle mıdem yanıyor
Maden suyu icmeye basladiniz mi kızlar ben bugun iceyim dedim ama tadi gerçekten benim icin kötü acaba meyveli olmaz mi:110::eğlence:
Ben tek tük içiyorum ama dun limonlu içtim ferahlatıyorda artık napalım sadesını ıyıce cıkarasım gelıyor

Kızlar bizde cinsiyetler belli olduktan sonra falan alışveriş topiği açalım kasım annelerinin topiğine bakıyorum fikir amaçlı çok güzel paylaşmlar o heyecanı paylaşmalıyız burdan karışık olur bizimde olsun alışveriş topikimiz:halay:
Ayyy evett duyun sesımızıı hemen acalım hatta melodıye desekmı ilk sayfaya lınkını yazar ordan gırerız sımdı burda aralarda kalır kımsecıkler gormez

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Gunaydın canımm herkese hayırlı cumalarr

ben daha korkudan sevemedim bile bebişi :KK43: hep aklımda saçma kötü düüşünceler çok evhamlıyım çok :KK43:

hadi bakalım sağlıkla gelsinler :)

amin canım ya

bence gayet iyi gidiyorsun. ben de 4 kg aldım. hiç bulantım olmadı ve kendimi hiç sıkmadım yememek için. aşırı almadıktan sonra 15 kiloya kadar sınır koydum kendime.

aynı durumdayız canım kötü düşüncelerden uzaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerden buluyorlar beni :KK43:

evet söyledim rahatladım.
senin kaç haftalık canım bebişin?
11+5 senin kaç haftalık

Hahaha iyiymiş benim de ilk Bebek ama neye güveniyorSam yaparım ya doğururum diyorum. Tabii doktorun da etkisi var:)

Valla helal olsun diyorum supersin diyorum oo beybi diyorum alkışlıyorum azcık cesaretinden bana da ver :) yas kac bu arada ankarada ne tarafta oturuyosunuz :)

Valla helal olsun diyorum supersin diyorum oo beybi diyorum alkışlıyorum azcık cesaretinden bana da ver :) yas kac bu arada ankarada ne tarafta oturuyosunuz :)

yaş 30 canım da 29 diyorum :):)

batıkent tarafındayız :)

valla ilk defa smear için o saçma koltuğa oturdum doktor gel canım gel tatlım gel kuşum korkma kay biraz aç hah çok iyi süper dedi çok rahatlattı o an dedim ki ben seninle normal doğum yaparım :)

sonra rahim filmi çektirdim, süpersin çok iyi hadi bakalım bitti bitti çok iyi dedi tamam dedim güzel :)

Tabii Allah bilir bi de dogum şeklini anne belirlemez bebek belirler derler sağlıkla sıhhatle gelsin de fark etmez sezeryan olur normal olur :)

sen de Allahım hayırlısıyla gönlümden geçen normal ama tabii ki bir sorun sıkıntı olur sezeryan da olur yeter ki bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsin de :) hiç korkma :)

ben zaten kılolu hamıle kaldım ve dort kılo verdım bulantılardan ama ona ragmen sert ve bellı degısık bı cıkıntı :)))
Benim de vardı oldum olası göbeğim ama şimdi daha belirgin nasıl oldu ben de anlamadım 1 kilo bile almadan göbek :)

Aynen benim de sert ve belirgin hani normaldeki göbeğim belli bile olmazdı ama bu olmayacak gibi degil kuzenim de 5aylık hamileyken ve benden daha kucuk göbeği vardı psikolojim bozuluyor amaa :) insallah doğumdan sonra mucizevi bir sekilde iner :)

Aynen benim de sert ve belirgin hani normaldeki göbeğim belli bile olmazdı ama bu olmayacak gibi degil kuzenim de 5aylık hamileyken ve benden daha kucuk göbeği vardı psikolojim bozuluyor amaa :) insallah doğumdan sonra mucizevi bir sekilde iner :)

inşallah ninşallah en kötü doğum sonrası diyet spor topiklerinde buluşuruz hahhah :)

yaş 30 canım da 29 diyorum :):)

batıkent tarafındayız :)

valla ilk defa smear için o saçma koltuğa oturdum doktor gel canım gel tatlım gel kuşum korkma kay biraz aç hah çok iyi süper dedi çok rahatlattı o an dedim ki ben seninle normal doğum yaparım :)

sonra rahim filmi çektirdim, süpersin çok iyi hadi bakalım bitti bitti çok iyi dedi tamam dedim güzel :)

Tabii Allah bilir bi de dogum şeklini anne belirlemez bebek belirler derler sağlıkla sıhhatle gelsin de fark etmez sezeryan olur normal olur :)

sen de Allahım hayırlısıyla gönlümden geçen normal ama tabii ki bir sorun sıkıntı olur sezeryan da olur yeter ki bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsin de :) hiç korkma :)

Ben de 24 yaşındayım hic hastanelerle tanısmadıgımdan bu korkularım alıstıkca doğuma yakın patlamaya hazır bomba olacağımı düşünerek yeter cıksın artık diyebilirim o zaman korku da kalmaz planlarım bu yonde. :KK76: Sen bayagı etkileşime girmişsin o kadınla bence de bırakma hem bi siz gordunuz baskasına gosteremem de :KK48:

Ben de 24 yaşındayım hic hastanelerle tanısmadıgımdan bu korkularım alıstıkca doğuma yakın patlamaya hazır bomba olacağımı düşünerek yeter cıksın artık diyebilirim o zaman korku da kalmaz planlarım bu yonde. :KK76: Sen bayagı etkileşime girmişsin o kadınla bence de bırakma hem bi siz gordunuz baskasına gosteremem de :KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

bence de zamanla alışırsın çatı muayenesi süper diyorlar mesela :-):-)

aynen doktorum bebeği görünce heyecanlanıyor valla. bi de mutlu muyuz diyor gülüyor :ıslık: 14 ay olmadı benim süreci biliyor o yüzden yakın hissediyor sanırım :KK19:

olsun kızlar sıssın ayda yılda bır hamıleyız onun da ayrı bı tadı var

kızlar merhaba.. bebişler büyüyor inşallah hissetmesek de :anneadayı:benim göbeğimin tam altında minicik tuhaf bi çıkıntı var ama daha önce var mıydı, yoksa ben çok bakıyorum ondan mı görüyorum bilmiyorum :rolleyes:ikili test sonucum bugun çıkması lazım ama hastanenin web sitesi sorunlu sanırım açılmıyor kafayı yiycem öğrenemezsem, en son hastaneyi arıycam sanırım :confused:çarşamba günü 14. haftaya giricez bebişimin cinsyetini öğrenir miyiz sizce ne dersiniz güzel hamişler

Back
X