Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar. Hayır onceden de az bi göbeğim vardı ama bu direkt göğüs altından baslıyor dik bi karnım olacak herhlde ben hic belden simit gibi kilo almadım zaten ama hamişligim belli oluyor yani alenen.Kilo da almadım aslında hadi abartsam 1kilo almışımdır bu gobek 1kilo olamaz.
![]()
Belki de karsılasmısızdır :) doğuma giderken herkesten fazla bağıran biri görürsen bil ki o benimdir![]()
aynen kuzum super olurOrda konu sadece alışverişler olacağından karmaşık olmaz ve süper olur konu sahibimiz veya herhangi birimiz açabilirz![]()
ben zaten kılolu hamıle kaldım ve dort kılo verdım bulantılardan ama ona ragmen sert ve bellı degısık bı cıkıntı :)))Al benden de o kadar. Hayır onceden de az bi göbeğim vardı ama bu direkt göğüs altından baslıyor dik bi karnım olacak herhlde ben hic belden simit gibi kilo almadım zaten ama hamişligim belli oluyor yani alenen.Kilo da almadım aslında hadi abartsam 1kilo almışımdır bu gobek 1kilo olamaz.
![]()
neler ekledın sepete kuzum :)Bende ebebekte üyelik açtım telefona uygulama indirdm sepete ekledim duruyor ama almadım daha heyecan işte heves ediyor insan
O bendede var canım gecer dedık ama hala şöyle güzel yiyemıyorum herseyı cıkacarak gıbıyım. aksamları dırek uyku zaten sımdı bıle mıdem yanıyorMerhaba,kalp carpintisi yasayan var mi asiri halsizim ve kalp carpintim var konusmaya bile halim yok![]()
![]()
Ben tek tük içiyorum ama dun limonlu içtim ferahlatıyorda artık napalım sadesını ıyıce cıkarasım gelıyorMaden suyu icmeye basladiniz mi kızlar ben bugun iceyim dedim ama tadi gerçekten benim icin kötü acaba meyveli olmaz mi![]()
Ayyy evett duyun sesımızıı hemen acalım hatta melodıye desekmı ilk sayfaya lınkını yazar ordan gırerız sımdı burda aralarda kalır kımsecıkler gormezKızlar bizde cinsiyetler belli olduktan sonra falan alışveriş topiği açalım kasım annelerinin topiğine bakıyorum fikir amaçlı çok güzel paylaşmlar o heyecanı paylaşmalıyız burdan karışık olur bizimde olsun alışveriş topikimiz![]()
Gunaydın canımm herkese hayırlı cumalarrgünaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
11+5 senin kaç haftalıkben daha korkudan sevemedim bile bebişihep aklımda saçma kötü düüşünceler çok evhamlıyım çok
hadi bakalım sağlıkla gelsinler :)
amin canım ya
bence gayet iyi gidiyorsun. ben de 4 kg aldım. hiç bulantım olmadı ve kendimi hiç sıkmadım yememek için. aşırı almadıktan sonra 15 kiloya kadar sınır koydum kendime.
aynı durumdayız canım kötü düşüncelerden uzaklaşmaya çalışıyorum ama bir yerden buluyorlar beni
evet söyledim rahatladım.
senin kaç haftalık canım bebişin?
11+5 senin kaç haftalık
A aynı hafta içindeymişiz ne güzel :) Nasıl gidiyo senin11+2 :)
Hahaha iyiymiş benim de ilk Bebek ama neye güveniyorSam yaparım ya doğururum diyorum. Tabii doktorun da etkisi var:)
Valla helal olsun diyorum supersin diyorum oo beybi diyorum alkışlıyorum azcık cesaretinden bana da ver :) yas kac bu arada ankarada ne tarafta oturuyosunuz :)
ben zaten kılolu hamıle kaldım ve dort kılo verdım bulantılardan ama ona ragmen sert ve bellı degısık bı cıkıntı :)))
Benim de vardı oldum olası göbeğim ama şimdi daha belirgin nasıl oldu ben de anlamadım 1 kilo bile almadan göbek :)
Aynen benim de sert ve belirgin hani normaldeki göbeğim belli bile olmazdı ama bu olmayacak gibi degil kuzenim de 5aylık hamileyken ve benden daha kucuk göbeği vardı psikolojim bozuluyor amaa :) insallah doğumdan sonra mucizevi bir sekilde iner :)
yaş 30 canım da 29 diyorum :):)
batıkent tarafındayız :)
valla ilk defa smear için o saçma koltuğa oturdum doktor gel canım gel tatlım gel kuşum korkma kay biraz aç hah çok iyi süper dedi çok rahatlattı o an dedim ki ben seninle normal doğum yaparım :)
sonra rahim filmi çektirdim, süpersin çok iyi hadi bakalım bitti bitti çok iyi dedi tamam dedim güzel :)
Tabii Allah bilir bi de dogum şeklini anne belirlemez bebek belirler derler sağlıkla sıhhatle gelsin de fark etmez sezeryan olur normal olur :)
sen de Allahım hayırlısıyla gönlümden geçen normal ama tabii ki bir sorun sıkıntı olur sezeryan da olur yeter ki bebeğim sağlıkla sıhhatle gelsin de :) hiç korkma :)
Ben de 24 yaşındayım hic hastanelerle tanısmadıgımdan bu korkularım alıstıkca doğuma yakın patlamaya hazır bomba olacağımı düşünerek yeter cıksın artık diyebilirim o zaman korku da kalmaz planlarım bu yonde.Sen bayagı etkileşime girmişsin o kadınla bence de bırakma hem bi siz gordunuz baskasına gosteremem de
![]()
A aynı hafta içindeymişiz ne güzel :) Nasıl gidiyo senin
olsun kızlar sıssın ayda yılda bır hamıleyız onun da ayrı bı tadı varAynen benim de sert ve belirgin hani normaldeki göbeğim belli bile olmazdı ama bu olmayacak gibi degil kuzenim de 5aylık hamileyken ve benden daha kucuk göbeği vardı psikolojim bozuluyor amaa :) insallah doğumdan sonra mucizevi bir sekilde iner :)