2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Canım. Ben de tam tersini duymuştum çevremden

Oo erken hissetmissin kesin erkek diyorlarmis hep

Neyse bakalım hayirlisiyla Hissederiz:)

Canım. Ben de tam tersini duymuştum çevremden

Oo erken hissetmissin kesin erkek diyorlarmis hep

Neyse bakalım hayirlisiyla Hissederiz:)
Bence alakası yok erkek kız ona bakarsan benım teyzem 4 aya kadar kızların et parcası olduguna inanıyor oyle bsy olsa doktor hemen anlar bu kız bu erkek diye hahha eski kadınların uydurmaları

Bence alakası yok erkek kız ona bakarsan benım teyzem 4 aya kadar kızların et parcası olduguna inanıyor oyle bsy olsa doktor hemen anlar bu kız bu erkek diye hahha eski kadınların uydurmaları

Sonuna kadar katılıyorum :)

Ben yeme içme olayina da katılmıyorum

Yok bulanti olursa bu cinsiyet bulanti olmazsa bu cinsiyet olayına inanmıyorum:)

Canim oturdugunda altina koymak icin medikal dukkanlarindan oturma simidi alsa en azi dan kuyruk sokumuna baski yapmaz belki biraz rahatlarsin

Canim oturdugunda altina koymak icin medikal dukkanlarindan oturma simidi alsa en azi dan kuyruk sokumuna baski yapmaz belki biraz rahatlarsin

Onu kullanıyorum ama etkili olmuyor

Olmaması için önlem olarak kullanılıyormuş, olmuşla ölmüşe çare yok sanki

sık sık ayağa kalkıyorum ben de evde de hep yan olarak uzanıyorum akşamları.
Doktoruma danışacağım bunu da

Kızlar merak edıyorum bebişinin herhangi bi hareketini hisseden var mı yoksa daha erken mi bu haftalar
Ben hissediyorum canım çünkü benim 2. Gebeliğim oğlumu 19. Haftada hissetmiştim

Gecmis olsun canim insallah en kisa zamanda gecer.
Bu hamilrlikte bulantim gecti diyorsun refli basliyor, reflu bitti diyorsun bas agrisi. Olsun hepsine sukur saglikli gelsinler de. Zaman cabuk geciyor daha dun ogrendim gibi geliyor hamile oldugumu :)

İlk gebeliği olanlara az sabır hissedecekler hatta bebişler içerde tepinecek ileriki haftalarda hatta hareketleri canımızı yaktığı olacak

İlk gebeliği olanlara az sabır hissedecekler hatta bebişler içerde tepinecek ileriki haftalarda hatta hareketleri canımızı yaktığı olacak

Tepinme ve can yakma demişken , akşamları sırt üstü düz uzandığımda sanki böyle yani nasıl tarif edilir bilmiyorum ama çekilme gibi böyle kasılma değil ama bildiğiniz böyle tutup alttan üstten bir yeri çekiyorlarmış gibi hissediyorum. Bunu yaşayan var mı ? sonrasında hanımefendii bir aşa iniyor bir yukarı ve uyu uyuyabilirsen

Evet o bende de var geriliyo gibi oluyo şişiyor sol tarafım

Günaydın geçen bir video izledim. Kuyruk sokumu ve bel agrilarinin sebebi leğen kemiğinin hareketli hale gelmesi diyordu. Normalde bu kemik sabitmis ama doğum için hareketli hale geliyormuş. Doktoru da sormayı unutma. Gerçi çoğu doktor normal deyip geçiyor.. izlediğim videoda eşiniz masaj yapsın diyordu. Geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim, evet soğuk yada sıcak masajlar iyi gelebiliyormuş.
Felaket bi acı hissi, sizlere uğramasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…