2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben yaptırdım ikili.. zaten herşeyin planını gittiğim doktorda ayarlanmıştı su gün kan için gel su gün ultrason kontrolü vs vs diye.. bu sefer de 17 Ağustos'a yine kan istediler belki o da üçlü içindir

Benim kuyruk sokumu ve ayni hizada kalcanin sag ustu agriyo. Cok oturdugumda yada cok yurudugumde. Bu gittigimde dokyora sormayi unuttum cinsiyet heyecanindan. Randevum taaa agustos 22 de benden once gidersen sorsan keske de ona gore davransak

Kızlar merak edıyorum bebişinin herhangi bi hareketini hisseden var mı yoksa daha erken mi bu haftalar

İlk gebelik için çoook erken canım hissediyorum ben diyenlere He He de geç yok öyle bir şey

İkinci gebelik hisseder ama

Bende de aslında pek birşey Yok hissediyorum diye yazanları okuyunca kendi kendime strese sokuyorum tabi bazen net olarak yerini hareketini algıladığım da oluyor ama hergün ya da düzenli demek benim adıma imkansız

Aradan alırlar canım belki bıraz beklenir ama halledilir hadi bakalım senin ki yakın hayırlı haberler gel insaAllah
Gerı o doktordan vazgectım resmen bir aydır Dr krizi yasıyorum ya dun de arastırayım dedım neler neler yazdılar epey kafam bozuldu galıba eski doktoruma gidiyorum gerı sevincten ucuyorum ona gdcm dıye Ilk dogumu yaptıran

Bende de aslında pek birşey Yok hissediyorum diye yazanları okuyunca kendi kendime strese sokuyorum tabi bazen net olarak yerini hareketini algıladığım da oluyor ama hergün ya da düzenli demek benim adıma imkansız
Bende o yüzden merak ettim daha küçücükler nasıl hissedilir ki dimi :)

Ben evvel Gun sadece minicik bı pıt hissettim ama emin de olamadım tekrarı da olmadı ama gaz dgldı benzemıyordu sureklı karnımı dinliyorum ama hissetmem yakındır insallah

Yaptırmadı yaptırmıcam da ben

Geçen sefer doktorum oldukça detaylı baktı, kız olacağını pat diye söyledi ama totosu bize dönük sana yüzünü gösteremiyorum o yüzden dedi genel olarak herşey iyi gözüküyor diye ekledi. ben en başından beri çok rahattım ne bulantım ne halsizliğim hiçbirşeyim olmadı günlük ne yapıyorsam yapmaya sabah 5te uyanıp işe gitmeye devam ettim :))

Benim kuyruk sokumu ve ayni hizada kalcanin sag ustu agriyo. Cok oturdugumda yada cok yurudugumde. Bu gittigimde dokyora sormayi unuttum cinsiyet heyecanindan. Randevum taaa agustos 22 de benden once gidersen sorsan keske de ona gore davransak

Allahın izniyle pazartesi akşam 6da randevum

Soracağım kendi doktoruma da

Cinsiyet ne senin peki ?

Kızlar bu hafta elime bıraz para gectı cinsiyeti kesın olsun alisveris yapacam hastane cıkısı falan allahım nasıl heyecanlanıyorum ya ilkinde hep annem aldı o begendı o sectı bu benım ıcın cok farkli cok sukur bugunleri gosterene

Benimde öyle bulantım hiç olmadı sadece çok uyumaya eğilim vardı o da geçti şimdi şükür birşeyim kalmadı.. detaylıda enseyi ölçtü burun kemiğini beynine kalbine baktı parmak sayılarına yani kısacası bi eksıklık var mı vs diye inceledi bebeğimi..
Ama benim anlayamadığım neden ikili yapalım mı vs diye sizi yönlendirmedi veya sormadı acaba Türkiye'de böyle mi oluyor

çalıştığım için işten izin alıp doktora gitme fırsatım gün içerisinde maalesef olmadı nçbetçi doktora gitmiştim sonrasında bir defa devlet hastanesine gittim orada da ikili test zamanı gelmiş git bir yerde yaptır dedi, ikili için gittiğimiz nöbetçi doktor bbeğiniz büyümüş ikili geçmiş diğer doktor yanılmış dedi. şimdi yeni bir doktor edindim ve üçlüye gerek yok diye söyledi.

Kız bebek daha erken hissediliyormuş çevremdeki anneler öyle diyor benim de kasık ağrılerım geçti niye geçti diye korkuyorum şanlı kasık ağrım olunca büyüyor gibi geliyordu inş y bir aksilik yoktur bebeğimi çok merak ediyorum bir de hareketlerini hissetsek ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…