2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
canım senin başına gelene benzer olay başıma geldi. bak üstte yazdım. oku canım onu. yani doktorlar kesin demeden inanmamak gerek. ben de şaşırdım kaldım birisi kesin dese de rahatlasam artık!
Ay canim yaa valla biraz heycanlandim ben kiz olsun istiyorum ama Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize InsAllah:)

Ay canim yaa valla biraz heycanlandim ben kiz olsun istiyorum ama Allah saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin cümlemize InsAllah:)

ben de kız istiyor ama erkek hissediyordum hep. önce erkek sonra kıza döndü. ben ekranı pek göremedim. eşime sordum hangi doktorun ekranı daha net görüntülüydü dedim. bu kız diyen doktorunki daha netmiş. kız olabilitesi yüksek diye düşünüyorum o yüzden. birde kabak gibi bacakları açıktı bu kez hatta ben pipi gördüm ama işte değilmiş o kordondu sanırım. çünkü doktor gayet net bi sesle yoo kız olarak görünüyor şuan dedi. eşim hocam emin misiniz dedi. yani ben kız gördüm dedi. ama eminim kesin falan demedi. duygular şelale :)

Allah hayırlısını sağlıklısını sonra da gönlümüze göre olanı versin inşallah.

Belli değil hiç yorum yapamıyorum dese biz de psikopat gibi yok valla yap hadi hadi yaparsın sen Demeyeceğiz heralde :)

Neyse bakalım. Hayirlisi :)

ben de 14.haftada gittigimde niye hic kıza erkege benziyor demiyo bu doktor diye kızıyodum doktora hatta bir kabus espri yaptı tahminde bulunayım mı %50 erkek dedi ama biz gulemedik en son Niğde'de bir doktora gittim o adam kuşku duymadan kız dedi ha şöyle dedim yaaa

doktor da daha yersiz espri yapamazmış tövbe yaa
kaçıncı haftada net kız dedi canım diğer doktor??

Bana erkek dedi tahminen kız çıkarsa sevinirim içimden gecen o ilk kızım olmasi ama yeter ki sağlıklı olsun evlat evlattir insaAllah neyse net öğrenirm ve rahatlarim gelsin hemen 10 ağustos

sibel_ahmet canım senin başına gelen benim de başıma geldi erkekten kıza döndü ama hala kesin demedi bu doktorda. beynim yandı
ya iste kesin demeyince insan bir degisik oluyo. bir daha ki kontrolde netlik kazanir dedi. bir dahaki kontrolu de kim bekleyecekki. gerci iki defa baktı ben kiz görüyorum dedi son gittiğim. marastaki doktorum %80 erkek demisti alisveris yapma kordonla karisabiliyo. Amannnnn saglikli olsunlarda canim kiz erkek farketmez.

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftasonları hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu bol bol güzel haberli bol bebiş hareketi hissetmeli bir Haftasonu geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Anneler, ben yaklaşık bir haftadır kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum.
Sizlerde de var mı böyle bi durum ?

Hem bütün gün masa başında olduğumdan diye düşünüyorum, ancak yıllardır aynı masa başındayım.
Bir doktor arkadaşım , bebek iyice yerleşip hareket etmeye başladığından, olabileceğini söyledi.

Çok can sıkıcı bir ağrı, nasıl oturacağımı inanın bilemez oldum :/

Herkese merhaba :) ben uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve sürekli okuyorum ama üye olmaya bir türlü fırsat bulamadım. 15. Haftada %99 netlikle bir kızım olacağını öğrendim. 2li ve 3lü testi yaptırmadık biz ama dörtlü testimizi yaptıracağız yarın. Bu arada alışveriş yapmaktan kendimi alamıyorum maalesef

Hayırlısı olsun :) Benim de kızım olacak nasipse.

şimdi kaç haftalıksın 15. hafta mı ?

Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah...

Amin inşallah. Biz 16. Haftamızı bitiriyoruz

Rabbim sevinçlerini yaşatsın inşallah :)

Ben de alışveriş için çıldırıyorum, ama eşim sağolsun daha çok erken diye diye hep çeviriyor beni yoldan

Bi emzik aldım çık beğenip, bide annem kış bebeği olacak diye çılgın gibi yelek örüyor

Ama aklım mağazalardaki zıbınlarda, çıtçıtlı badilerdeeeeee

Aynı şekilde eşim çok aceleci davrandığımı düşünüyor bende herşeyden olsun aman eksik kalmasın diye böyle tek tük birşeyler alma peşindeyim tabi beşik ve bebek arabası konusu en büyük derdimiz. Eşim daha çok var alacağız diyor ama ben dayanamıyorum

Mobilya ve bebek arabası eeeeennn son alacaklarımızmış
daha bekleriz erken diyor :)

Ah ahh... ikili testi yaptırdınız mı ya da üçlü. Ben çalıştığım için sürekli nöbetçi doktora gidiyorduk arada bir defa da gündüz gidebildim bu süreçte doktorların farklı söylemlerinden dolayı 2li test vaktimizi kaçırdık. Şu anda sabit bir doktor edindim sayılır ve üçlüye gerek Yok dörtlüyü yaparız 1 parametre oynuyor arada dedi. Yarın gidip bunu yaptıracağım.

Kızlar merak edıyorum bebişinin herhangi bi hareketini hisseden var mı yoksa daha erken mi bu haftalar

İlk gebelik için çoook erken canım hissediyorum ben diyenlere He He de geç yok öyle bir şey

İkinci gebelik hisseder ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…