Canım ürün beğenilerimiz örtüşüyor genelde :) ben de bella b almayı planlıyorum hem yorumların olumlu olması hem de içeriğinin epey doğal olması sebebiyle.. Ürünü hangi siteden aldın canım malum çoğu sitede bulunan bir ürün değil. Bir de 113 gr en büyük boyu diye biliyorum ben doğru mu biliyorum sana danışmak istedim :)Hergun banyodan sonra biooil gece yatarken de bella b tummy honey kullaniyorum ben. En olmadi bisey alana kadar kasinan bolgelerine zeytinyagi ya da bebe yagi sur canim
k sıfır kremde surmedi bende dolu ama önlem alın tabisi catlarsak catlak kardeşliğide yaparıktabii ki canım çatlıyorsa sen ne yaparsan yap çatlar
ama yine de biz önlemimizi alalım da elimizden geleni yapalım :)
Masallah ne guzel seyler yapmissin. Linki kopyaladim hepsini detaylica incelicem
merhabaa kızlar haftasonundan sonra sızlerleyım buyuttukmu gobuslerın11 den almayacağım haklısın canım da hepsiburada da güvenilir satıcılar var oradan alabilirim faturalı gönderen yorumları iyi olan birinden alınabilir sanki. Yine de bakarım eczaneye de çok sağol :)
Selam canim :)Canım ürün beğenilerimiz örtüşüyor genelde :) ben de bella b almayı planlıyorum hem yorumların olumlu olması hem de içeriğinin epey doğal olması sebebiyle.. Ürünü hangi siteden aldın canım malum çoğu sitede bulunan bir ürün değil. Bir de 113 gr en büyük boyu diye biliyorum ben doğru mu biliyorum sana danışmak istedim :)
valla canim cinsiyeti iki kez sordum baska da soru sormadim bir sıkıntı yok dedi. ama ne hikmetse erkekler daha ılımlı geliyo bana.Soru sormadıkça pek konuşma taraftarı değil ama nenehatunda bulup bulabileceğim en iyi doktordu.
dikkat edin bayanlar. sicak havalar.herkese selam bayanlar
bugun benimde başım çok fena , tansiyonum düşük
kendimi hiç iyi hissetmiyorum nedense
hadi insallah ogrenirsin canim.Bende cuma günü gidecem inşallah doktora. Bu sefer öğrenirim diye düşünüyorum cunku bu zamana kadar tahminde bulunmadi doktorum.
Bugun cok halsizim yattığım yerden başım dönüyor
buharaa kime gidiyorsun canim.merhaba canım. ben de şuan erzrumdayım iş dolayısı ile .. nenehatunda hangi dr a gidiyorsun ? ben buharaya gidiyordum ama kadın daha 9 haftalıkken 1 ocakta gel sezeryan yapalım dedigerçi Allah nasip ederse doğumu memleketimde bursada yapmak istiyorum ama tabi belli olmuyor bu işler ?
canim catlatayacaksab catlarsin 9 ay krem kullandim son ayda bir catladim gormeniz lazim. arkadas hicbirsey kullanmadi catlagin ç .si yok.bu sefer yaglara döneceğim insallah.merhabalar kızlar :)
laptop bozuldu teldeyim yapılana kadar. çok zormuş ya
aranızda çatlak kremi kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?
bir de aranızda çatlayan var mı? benim 2 gündür sağ göğsüm kaşınıyo çatlıycam acil çözüm bulmazsam sanırım
masallah canim artik buyuyolarDr dan geldim arkadaşlar cinsiyeti erkek olarak kesinleşti nihayet
İkili testte doktorun dediği ve nub teorisi doğru çıktı:)
20 cm boyu kilosunu da söyledi ama unuttum
seninki de nazlilardan canim.insallah ogrenirsin.bugun kontrolüm vardı veee cinsiyetimiz belli olmadı yavv2 hafta sonra tekrar kontrolüm var zira plesanta asagıda o yuzden 2 haftada bir gidiyorum dr.a dr.sakin ben sakin diyorki doguma nasıl girecefgimi degiştirir dedi belkide zamanla cıkar yukarı dedi bugun az yukarı cıkmısdı ama hala aşagıdaymıs İnsaAllah tam yukarı cıkar midesine omurgasına vs baktı 2 hafta sonra cinsiyete bakarız artık dedi
cubuk yiyorumya yine kilo kaybı yok sorun yok dedi zira mide bulantım hala devam ediyor bol dinlenme bol su önemli dedi
neyse bizden böyle uzun yazdım kusura bakmayın
BEN lierac alacağım canım sanırım bu haftalar alırım başlarım artık :) şu an 15im 16 haftada başlarım artık :)
Hergun banyodan sonra biooil gece yatarken de bella b tummy honey kullaniyorum ben. En olmadi bisey alana kadar kasinan bolgelerine zeytinyagi ya da bebe yagi sur canim
Benimde kaşınıyor cnm ya
Ama benim karnımda zaten çatlak var
Lierac al gayet iyiymiş kullananlar cok memnunmuş büyük boyu 180 tl idi eczanede
valla canim cinsiyeti iki kez sordum baska da soru sormadim bir sıkıntı yok dedi. ama ne hikmetse erkekler daha ılımlı geliyo bana.
dikkat edin bayanlar. sicak havalar.
hadi insallah ogrenirsin canim.
buharaa kime gidiyorsun canim.
canim catlatayacaksab catlarsin 9 ay krem kullandim son ayda bir catladim gormeniz lazim. arkadas hicbirsey kullanmadi catlagin ç .si yok.bu sefer yaglara döneceğim insallah.
masallah canim artik buyuyolar
seninki de nazlilardan canim.insallah ogrenirsin.
Güvendiğim bir iki site var onlardan birinden vereyim canım ben de siparişimi. Evet muadillerine göre pahalıya geliyor gramaj açısından o yüzden bende banyoda bebe yağı, dönüşümlü olarak kendi hazırladığım karışımı ve bunu kullanırım diye düşünüyorum:) çok kuru bir cildim var kesin çatlarım ama önleyebildiğim kadarı bile iyi olur. Ayrıca hiiiç kendini kilolu ve çirkin hissetmiyorsun canım rahatça kilo alıp göbeğimizi gere gere gezeceğimiz yegane günler bunlarSelam canim :)
Urunu dr um soylemisti kendi hastalarinin begenisine gore.
Ama ben kozmetik islerinde sitelere hic guvenmedigim icin eczaneden aldim, bu isten daha onceden agzim yanmisti cunku .
Benim eczaneden aldigim da 113 luk tu tek boy bunu gordum o yuzden bunu aldim o yuzden emin degilim daha buyugu olup olmadigindan.
Ben bana pahali geldigi icin bio oille birlikte kullaniyorum cunku hamileliginde 25 kg alan bi arkadasim sadece bio oil kullandi ve hic catlagi olmadi. Yani arkadas onerisi ve dr onerisini birlestirip ortaya karisik bisey yaptim
Insallah catlamayizzira ben simdiden kendimi kilolu ve cirkin hissetmeye basladiysam hamilelikten sonrasini dusunemiyorum
Hangi siteler onlar ben de alabilirim oralardan eger guvenilir bulursam.Güvendiğim bir iki site var onlardan birinden vereyim canım ben de siparişimi. Evet muadillerine göre pahalıya geliyor gramaj açısından o yüzden bende banyoda bebe yağı, dönüşümlü olarak kendi hazırladığım karışımı ve bunu kullanırım diye düşünüyorum:) çok kuru bir cildim var kesin çatlarım ama önleyebildiğim kadarı bile iyi olur. Ayrıca hiiiç kendini kilolu ve çirkin hissetmiyorsun canım rahatça kilo alıp göbeğimizi gere gere gezeceğimiz yegane günler bunlar
Canım ben Palmer's Stretch Marks kullanıyorum bunu güzellik uzmanları öneriyor baya iyi lierac a göre de baya uygun bir araştır istersen. onun dısında dalin in bebe yağını kullanıyorum tatlı badem yağı öneren de var.merhabalar kızlar :)
laptop bozuldu teldeyim yapılana kadar. çok zormuş ya
aranızda çatlak kremi kullanan varsa ne kullanıyorsunuz?
bir de aranızda çatlayan var mı? benim 2 gündür sağ göğsüm kaşınıyo çatlıycam acil çözüm bulmazsam sanırım
Canım ben Palmer's Stretch Marks kullanıyorum bunu güzellik uzmanları öneriyor baya iyi lierac a göre de baya uygun bir araştır istersen. onun dısında dalin in bebe yağını kullanıyorum tatlı badem yağı öneren de var.
Dermoeczanem daha önce alış veriş yaptığım bir site, güvenilir buluyorum canım kargo takibi, ürünlerin tarihi açısından sorun yaşamadım hiç. Ben henüz kilo almadım hatta verdim zaten çok zayıf hamile kaldım bulantıların geçmesiyle ben de alırım. Üzerimde baskı oluşturuyor bu durum sürekli zayıfsın bebek küçük doğacak lafları, yedirmeye uğraşmalar.. Sanki keyfimden yemiyorum, ah ah kucağımıza sağlıkla alsak bi canım..Hangi siteler onlar ben de alabilirim oralardan eger guvenilir bulursam.
Ah iste o erken alinan kilolar benim bu dusuncelerimin sebebi galiba aman o da gecer diyorum bi saglikla gelsinler de sonra fena bi kampa sokucam kendimi :)
Tamam canim o siteye de bakayimDermoeczanem daha önce alış veriş yaptığım bir site, güvenilir buluyorum canım kargo takibi, ürünlerin tarihi açısından sorun yaşamadım hiç. Ben henüz kilo almadım hatta verdim zaten çok zayıf hamile kaldım bulantıların geçmesiyle ben de alırım. Üzerimde baskı oluşturuyor bu durum sürekli zayıfsın bebek küçük doğacak lafları, yedirmeye uğraşmalar.. Sanki keyfimden yemiyorum, ah ah kucağımıza sağlıkla alsak bi canım..
Ben de doğru bulmuyorum o söylemleri ama can sıkıyor bazen işte canım. Geçen gün çektim resti ayyyyh yeter gelmeyin üstüme diye :) birkaç gündür bu konuda rahatladım gibi :)Tamam canim o siteye de bakayim
Etrafi cok takma hep biseyler diyolar.
Mesela benim aldigim kilo sagliksiz kilo bebege faydasi yok biliyorum cunku o ilk aylar koku hassasiyeti ve mide bulantisindan dolayi sadece karbonhidrat ve turevlerini rahat yedim. Biraksan hala sadece karbonhidratla bslenebilirim ama su aralar daha dengeli gitmeye calisiyorum tabi bizimkiler de hep sunu da ye bunu da ye seklinde eksikler buluyorlar.
Bebekler bizim vucudumuzdan kendilerine en gerekli olan seyleri alacaklar hic te cok yedin guzel kilo aldi az yedin kucuk dogdu gibi seyler dogru degil bence.
Zümra Elif adıyla güzel yaşasın inşallah:)hayırlı akşamlar kızlar ikili tarama sonucunu aldim hamdolsun şükürler olsun sonucum iyi cikti
normal kontrolüm ayın 17 sinde ozamana kadar bebegimi goremiycem inşallah bebislerimiz sağlıkla büyüyüp kucagimiza almak nasip olur
kızımızın adi zümra elif ben elif istedim kizlarim zümra ikisinide verecegiz inşallah nasip olur
inşallah canım benim inşallah hepimizin bebisleri adiyla sağlıkla yaşasınZümra Elif adıyla güzel yaşasın inşallah:)
Benimde maalesef ergenlik döneminden kalan çatlaklarım varBende organik Hindistan cevizi yağı kullanıyorum arkadaşımın annesi yurtdışında kendi yapıyor. Bana da getiriyorlar arada. Hindistan cevizi yağım yoksa bio-oil kullanıyorum. Anneler gününde 2 adet büyük boyu uygun fiyata almıştım şuana kadar kaşıntı çatlak olmadı. Tabi kilo alıp vermeye bağlı lise zamanlarından kalan çatlaklarım bacaklarımda var birazcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?