bende agustos 16 si mi olur 17 si mi olur bakalim gitmeyi düşünüyorum.cinsiyet daha muallakta mi seninki de.
Canım günaydın, hatırladıgım kadarıyla senin 2li test temizdi şükür 3lü testi neden istedi? Bildiğim kadarıyla 2li iyi çıkandan 4 lü yü istiyorlar ben mi yanlıs biliyorum
Nasi yapiosun canim. 15te 1 birine 15te bir digerine mi gidiosun. Esas doktorunu dogum yapicaan doktoru neye gore sectin
Canım devletteki sen bilirsin güzel çıkmış falan dedi ama Özeldeki doktorum yaptır dedi eşim de yaptıralım olsun deyince tamam dedim ben de ama 4lu yaptırmayacagim artık çoğu devlet 4lu yapmıyor yeni türedi zaten bu 4lu test :
çok sağ ol ona da bakayım ne bulursam sürcem sanırım hepsi faydalıdır
canım ben de 5,5 kg aldım zaten balık etliydim dobik oldum aynıyız senle. benim gibi birinin varlığını bilmek güzel
olsun sağlık olsun :)
sağ ol canım
3 lüyü araştırmıştım pek güvenilir değil. doktor vidyoda kendide diyordu. 4 lü yaptırmak mantıklıymıs canım bilgin olsun
Teşekkür ederiz teyzesiOhhh maşallah canım bugün de ben alayım :)
Hahahahah anladım canım benim
Bi şey olmaz ya dikkat edersin :)
Ayyy tipini yediğim. Tam Azra tipi var haaaa maşallah pek güzel :)
Benim doktorum da 4lu yerine 3luyu onerdi. Ben de 3lu yaptircam o yuzden..ilk hamileligimde de 2 liden sonra 3luyu pas gecip 4lu yaptirmistim mesela. ( Mac taktigi gibi oldu. 2liler 3luler 4lulercanım neye göre bu düşünceye vardın?
4 lünün tek farkı inhibin mi ne o hormona da bakması ekstra olarak. 3 lü güvenilirliği iyi olmadıgından 4 lü bulunmus. benim gittiğim devlette 3 lü yok 4 lü var. sen bilirsin tabi
Canım ben nenehatun da ayşenur aksoya gidiyorum. Sana onu diyen hangi doktor Merak ettim doğrusu? Buharaya gidersem onu tercih etmem. Ben buharada hümeyra hanıma gidiyorummerhaba canım. ben de şuan erzrumdayım iş dolayısı ile .. nenehatunda hangi dr a gidiyorsun ? ben buharaya gidiyordum ama kadın daha 9 haftalıkken 1 ocakta gel sezeryan yapalım dedigerçi Allah nasip ederse doğumu memleketimde bursada yapmak istiyorum ama tabi belli olmuyor bu işler ?
Ayrintili ultrason yaptirdinmi senCanım 2li 3lu ve detaylı ultrason devlette yaptırıyorum onun sonucunu Özeldeki ne gösteriyorum o zaten yönlendiriyor mesela 2li sonucunu devlete de göster dedi
Bu ara gelmene gerek yok 3lu yaptır sonucunu al öyle gel dedi
Doğum inşallah özeldeki doktorumla olacak
Ben hamile kalmadan önce de ona gidiyordum rahim filmimi falan da o çekti seviyorum ben kendisini Elektriğimız çok güzel tutuyor smear için taa ne zaman o saçma koltuğa çıkınca beni o kadar rahatlattı ki ben seninle normal dogururum doktorcugum dedim içimden :)
Demet hanımı bilmiyorum ama muhammet bey ile hümeyra hanımı çok duydum. Tercihim kadın doktordan yana olduğu için bende hümeyra hanıma gittim. Çok tatlı bir kadındı. Ben sormadan herşeye cevap verdi.demet hanima gitmem canim ama sebebi psikolojik. gecen sene ona gitmiştim bebegimin öldüğünü o dediydi. imkani yok o kapidan giremem. muhammet bey var ya da humeyra hanim. kubra gittiydi humeyra hanima yakinda. ben uzun zaman oldu. bu geldigimde gidecektim randevu alamadim. devlete gittim. zaten bir kalp atimina bakilacakti. K Kubraliiii cvp verir cnm. ama hemen sezeryan dediyse bir düşün.
çok sağ ol ona da bakayım ne bulursam sürcem sanırım hepsi faydalıdır
canım ben de 5,5 kg aldım zaten balık etliydim dobik oldum aynıyız senle. benim gibi birinin varlığını bilmek güzel
olsun sağlık olsun :)
sağ ol canım
3 lüyü araştırmıştım pek güvenilir değil. doktor vidyoda kendide diyordu. 4 lü yaptırmak mantıklıymıs canım bilgin olsun
canım neye göre bu düşünceye vardın?
4 lünün tek farkı inhibin mi ne o hormona da bakması ekstra olarak. 3 lü güvenilirliği iyi olmadıgından 4 lü bulunmus. benim gittiğim devlette 3 lü yok 4 lü var. sen bilirsin tabi
Ayrintili ultrason yaptirdinmi sen
Hmmm ben senden once yaptiririm o zaman. Devlette yaptirmak icin once doktorunun ona gitmeni gerek gormesi gerekiomus dediler bana. O yuzden cok panik yaptim. Yarin devlette randevu aldm bi goruneyim nedir ne degildir ogreneyim hem bebisi gorurum dieYok canım. 20. Haftada yaptıracagim
başın sağolsun canım sen de haklısın tabi.. bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallahdemet hanima gitmem canim ama sebebi psikolojik. gecen sene ona gitmiştim bebegimin öldüğünü o dediydi. imkani yok o kapidan giremem. muhammet bey var ya da humeyra hanim. kubra gittiydi humeyra hanima yakinda. ben uzun zaman oldu. bu geldigimde gidecektim randevu alamadim. devlete gittim. zaten bir kalp atimina bakilacakti. K Kubraliiii cvp verir cnm. ama hemen sezeryan dediyse bir düşün.
demet hanım öyle dedi canım. Allahın izniyle takip için gidiyorum zaten doğum yapmak istemiyorum orda.. sezeryana çok meraklılar özeldekiler.. ayşenur hanımı duymuştum. bi de ayrıntılı ultrason yapıyorlarmış 20. haftada . benim sonraki randevum tam 20 haftalıkken olacak. ne dersin nenehatunda mı yaptırayım buharada mı ? ücrete tabi mi yoksa normal muayene ücreti mi bilgin var mı ?Canım ben nenehatun da ayşenur aksoya gidiyorum. Sana onu diyen hangi doktor Merak ettim doğrusu? Buharaya gidersem onu tercih etmem. Ben buharada hümeyra hanıma gidiyorum
Hmmm ben senden once yaptiririm o zaman. Devlette yaptirmak icin once doktorunun ona gitmeni gerek gormesi gerekiomus dediler bana. O yuzden cok panik yaptim. Yarin devlette randevu aldm bi goruneyim nedir ne degildir ogreneyim hem bebisi gorurum die
13 .haftada erkek 16. haftaa kız. kaldik ortada. 16 sina alayim o zaman bende randevumu.16. Sina aldım canım ben de
13. Hafta kız gibi
14. Hafta erkek gibi
Bugün 15 haftalık oldum ama gitmeyecegim bekleyeceğim agustos 16 yi:)
annemin doktoru oradan biliyorum demet hanımı. buharanin sahibi diyeyim.Demet hanımı bilmiyorum ama muhammet bey ile hümeyra hanımı çok duydum. Tercihim kadın doktordan yana olduğu için bende hümeyra hanıma gittim. Çok tatlı bir kadındı. Ben sormadan herşeye cevap verdi.
ucrete tabi canim. ekstra ucret ödüyorsun bildiğim kadariyla.benim marastaki dr. de ozelde ama en basindan beri ilk dogumum sezeryan olduğu halde normal dogum tercihimiz dedi. bende marastakini birakmam. dogum onda olacak. normal olmasa bile son ana kadar bekleyecegim bu hamilelikte.demet hanım öyle dedi canım. Allahın izniyle takip için gidiyorum zaten doğum yapmak istemiyorum orda.. sezeryana çok meraklılar özeldekiler.. ayşenur hanımı duymuştum. bi de ayrıntılı ultrason yapıyorlarmış 20. haftada . benim sonraki randevum tam 20 haftalıkken olacak. ne dersin nenehatunda mı yaptırayım buharada mı ? ücrete tabi mi yoksa normal muayene ücreti mi bilgin var mı ?
merhaba bende hem devlet hem özele gidiyorum. ikinci gebeliğim ilkini özelde ve hiç açılma olmadığı için sezeryan olmak zorunda kalmıştım. özel hastaneler tahlil ücreti ödemek istemiyorum birde özellikle son haftalarda korkutup farklı tahliller istedikleri için güven problemi yaşıyorum devlet bana biraz onay merci gibi geliyor dr gitme süresi net değil aslında 3 haftada bir gibi birşey. ilaç ve bebek hakkında özelde daha rahat konuşabiliyorsun birde kızım ve eşim yanımda olabiliyor devlette de bir sıkıntı yok cevabı alıp devam ediyorsun gibi gibi birşey. doğumumu özelde yapıcam sezeryan olacağı için sonraki süreçte eşimin yanımda olması şart :) ve konforu tabii kiNasi yapiosun canim. 15te 1 birine 15te bir digerine mi gidiosun. Esas doktorunu dogum yapicaan doktoru neye gore sectin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?