- 23 Mayıs 2017
- 458
- 454
- 23
Bişey olmamıştır canım ferah düşün , bende de sürekli bi korku var eşim araba kullanırken sürekli müdahale ediyorum yüreğim hopluyor herşeyden en ufak sallanmamda deprem oluyor sanıyorum gece yalnız kalıyorum tedirgin oluyorum ve sonuç gece kabus görüyorum psikolojik çünkü herşey daha önce ürkek değildim bende .hormonlar yapıyor huyum suyum değiştiGünaydın kızlar inş bende Haftaya bugün Dr gideceğim cinsiyeti belli olmuş olacak Allah'ın izni ile . Dün akşam biri beni karanlıkta namaz kılarken çok korkuttu bir anda ürktüm namazdan çıktım Yazık kadıncağızda üzüldü ama bende bir anda karanlıkta arkamdan biri gelince bayağı fena oldum gece boyunca kabus gördüm . İnş bebeğime bir şey olmamıştır . Hamilelikten mi ne bir ürkek oldum yüreğim pür pür Rabbim korusun evlatlarımızı
merhabaa kızlar haftasonundan sonra sızlerleyım buyuttukmu gobuslerıyesacım bende lierac kullanıyorum esım 170 mı ne almıs eczaneden eczacı tanıdık bunu tavsıye etmıs ben memnunun kasındırmıyo yumuscacık yapıyor suan sadece bendekı catlaklar var yenılerı daha olusmadı ama ben kıloda almadım kızlar gramlar ınıyor cıkıyor sureklı bebısım buyuyormudur
Toplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan
Veee benim minik azram teyzelerinin ellerinden öper.
ismiyle yasasin canim bende elif zumra düşünüyodum.hayırlı akşamlar kızlar ikili tarama sonucunu aldim hamdolsun şükürler olsun sonucum iyi cikti
normal kontrolüm ayın 17 sinde ozamana kadar bebegimi goremiycem inşallah bebislerimiz sağlıkla büyüyüp kucagimiza almak nasip olur
kızımızın adi zümra elif ben elif istedim kizlarim zümra ikisinide verecegiz inşallah nasip olur
masallah canim hem sana hwm bebise.Benim de doktor randevum güzel çıktı, hatta doktor bu ay 2,5 kg aldım diye bana kızdı sadece:)
Bebek Harika durumda hatta benden iyi sanırım durumu
Şükürler olsun..
net ilmasa da pitpitlar var. buyudukce tekmeleri yemek guzel olacakBenim Melegim Yarın 15 Haftalık Oluyor 3 Keredir Pıtpıt lar basladı kızlar cok sukur ılkımde 16 da tam hissetmistım haftaya kadar netleşir insallah yarin da randevum var su an cok mutluyum
pihtilasma icin birsey kullaniyor musun canim.Takvim nasıl oluşturulur hiç bilmiyorum . Evet onlar bizden daha güçlü onları içimizde güçlü kılan Allah'a hamd olsun . Benim Çarşamba günü 15. Haftam bitecek aslında benim takibim hacetepede ve randevumda 25 Ağustos'ta ancak ben dayanamayıp özel bir hastaneden randevu aldım En fazla üç hafta dayanabiliyorum kanda pıhtılaşma olduğu için kaygım biraz fazla sanırım . Rabbim Yavrularımızı korusun
son adet tarihi canim.buyudukce arayi kapatir sıkma canınıKızlar benim Hesabıma göre 14 haftalığım fakat ultrasonda 13 çıkıyor ben hangisini kabul etmeliyim
masallah azraya.Veee benim minik azram teyzelerinin ellerinden öper.
ismini inan hatirlamiyorum.canim dr onu onermisti. kutusu pembis pembisti sadece onu hatirliyorum.ben de lierac ve bio oil beraber kullanmayı düşünüyorum. sen hangi kremi kullandın da çatladın daha önce?
Gunaydin herkese bayanlar. Agustos 1 ettik.
buharada demet hanıma gidiyorum canım. onun ultrason bilgisinin iyi olduğunu duymuştum bikaç arkadaşımdan. başından beri ona gittim . ikili test iyi çıktığı için üçlü teste gerek yok dedi, zaten yaptırmak istemiyordum. sen kime gidiyorsun ?valla canim cinsiyeti iki kez sordum baska da soru sormadim bir sıkıntı yok dedi. ama ne hikmetse erkekler daha ılımlı geliyo bana.
dikkat edin bayanlar. sicak havalar.
hadi insallah ogrenirsin canim.
buharaa kime gidiyorsun canim.
canim catlatayacaksab catlarsin 9 ay krem kullandim son ayda bir catladim gormeniz lazim. arkadas hicbirsey kullanmadi catlagin ç .si yok.bu sefer yaglara döneceğim insallah.
masallah canim artik buyuyolar
seninki de nazlilardan canim.insallah ogrenirsin.
bende agustos 16 si mi olur 17 si mi olur bakalim gitmeyi düşünüyorum.cinsiyet daha muallakta mi seninki de.Randevuma son 15 gün
Hem 3lu test
Hem.cinsiyet :)
Canım günaydın, hatırladıgım kadarıyla senin 2li test temizdi şükür 3lü testi neden istedi? Bildiğim kadarıyla 2li iyi çıkandan 4 lü yü istiyorlar ben mi yanlıs biliyorumRandevuma son 15 gün
Hem 3lu test
demet hanima gitmem canim ama sebebi psikolojik. gecen sene ona gitmiştim bebegimin öldüğünü o dediydi. imkani yok o kapidan giremem. muhammet bey var ya da humeyra hanim. kubra gittiydi humeyra hanima yakinda. ben uzun zaman oldu. bu geldigimde gidecektim randevu alamadim. devlete gittim. zaten bir kalp atimina bakilacakti. K Kubraliiii cvp verir cnm. ama hemen sezeryan dediyse bir düşün.buharada demet hanıma gidiyorum canım. onun ultrason bilgisinin iyi olduğunu duymuştum bikaç arkadaşımdan. başından beri ona gittim . ikili test iyi çıktığı için üçlü teste gerek yok dedi, zaten yaptırmak istemiyordum. sen kime gidiyorsun ?
Gunaydin kizlar. Hem devlet hem ozel takipli giden arkadas kimdi. Bende mi oyle yapsam acaba
Günaydın kızlar herkese hayırlı sabahlar.
Bu gün öğlen doktora gideceğim inşallah güzel haberlerle dönerim.Bu aralar biraz ağrım var çünkü biran önce gitmek istiyorum doktora.[/QUOTE
Güzel haberlerle gel inşallah canım
Canım ben Palmer's Stretch Marks kullanıyorum bunu güzellik uzmanları öneriyor baya iyi lierac a göre de baya uygun bir araştır istersen. onun dısında dalin in bebe yağını kullanıyorum tatlı badem yağı öneren de var.
Toplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan
ismini inan hatirlamiyorum.canim dr onu onermisti. kutusu pembis pembisti sadece onu hatirliyorum.
Randevuma son 15 gün
Hem 3lu test
Nasi yapiosun canim. 15te 1 birine 15te bir digerine mi gidiosun. Esas doktorunu dogum yapicaan doktoru neye gore sectinBeeeennnnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?