2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Bişey olmamıştır canım ferah düşün , bende de sürekli bi korku var eşim araba kullanırken sürekli müdahale ediyorum yüreğim hopluyor herşeyden en ufak sallanmamda deprem oluyor sanıyorum gece yalnız kalıyorum tedirgin oluyorum ve sonuç gece kabus görüyorum psikolojik çünkü herşey daha önce ürkek değildim bende .hormonlar yapıyor huyum suyum değişti

Siz yazınca aklıma geldi ben hala çatlak kremi sürmedim zaten özel gir şey almıyorum ama krem sürmeye başlasam artık fena olmaz.
Karnım zaten 6 aylık gibi çok çabuk çıkıyor..

Hareketlerini artık tamamen hissediyorum kg hafif olduğundan sık sık hissedilmiyor bazenleri..

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı bol bol enerji dolu bol bebiş hareketli mükemmelötesi güzel mi güzel bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Ohhh maşallah canım bugün de ben alayım :)

Toplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan

Hahahahah anladım canım benim

Bi şey olmaz ya dikkat edersin :)

Veee benim minik azram teyzelerinin ellerinden öper .

Ayyy tipini yediğim. Tam Azra tipi var haaaa maşallah pek güzel :)

ismiyle yasasin canim bende elif zumra düşünüyodum.

Benim de doktor randevum güzel çıktı, hatta doktor bu ay 2,5 kg aldım diye bana kızdı sadece:)
Bebek Harika durumda hatta benden iyi sanırım durumu

Şükürler olsun..
masallah canim hem sana hwm bebise.

Benim Melegim Yarın 15 Haftalık Oluyor 3 Keredir Pıtpıt lar basladı kızlar cok sukur ılkımde 16 da tam hissetmistım haftaya kadar netleşir insallah yarin da randevum var su an cok mutluyum
net ilmasa da pitpitlar var. buyudukce tekmeleri yemek guzel olacak

pihtilasma icin birsey kullaniyor musun canim.

Kızlar benim Hesabıma göre 14 haftalığım fakat ultrasonda 13 çıkıyor ben hangisini kabul etmeliyim
son adet tarihi canim.buyudukce arayi kapatir sıkma canını

Veee benim minik azram teyzelerinin ellerinden öper .
masallah azraya.

buharada demet hanıma gidiyorum canım. onun ultrason bilgisinin iyi olduğunu duymuştum bikaç arkadaşımdan. başından beri ona gittim . ikili test iyi çıktığı için üçlü teste gerek yok dedi, zaten yaptırmak istemiyordum. sen kime gidiyorsun ?

Randevuma son 15 gün

Hem 3lu test

Hem.cinsiyet :)
Canım günaydın, hatırladıgım kadarıyla senin 2li test temizdi şükür 3lü testi neden istedi? Bildiğim kadarıyla 2li iyi çıkandan 4 lü yü istiyorlar ben mi yanlıs biliyorum

demet hanima gitmem canim ama sebebi psikolojik. gecen sene ona gitmiştim bebegimin öldüğünü o dediydi. imkani yok o kapidan giremem. muhammet bey var ya da humeyra hanim. kubra gittiydi humeyra hanima yakinda. ben uzun zaman oldu. bu geldigimde gidecektim randevu alamadim. devlete gittim. zaten bir kalp atimina bakilacakti. K Kubraliiii cvp verir cnm. ama hemen sezeryan dediyse bir düşün.

günaydın kızlar sabah hafif burun kanaması oldu kanama bile denemez ama normalmiş bu zamanlarda artık :)

çok sağ ol ona da bakayım ne bulursam sürcem sanırım hepsi faydalıdır

Toplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan

canım ben de 5,5 kg aldım zaten balık etliydim dobik oldum aynıyız senle. benim gibi birinin varlığını bilmek güzel

ismini inan hatirlamiyorum.canim dr onu onermisti. kutusu pembis pembisti sadece onu hatirliyorum.

olsun sağlık olsun :)
sağ ol canım

Randevuma son 15 gün

Hem 3lu test

Hem.cinsiyet :)

3 lüyü araştırmıştım pek güvenilir değil. doktor vidyoda kendide diyordu. 4 lü yaptırmak mantıklıymıs canım bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…