2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Benim de doktor randevum güzel çıktı, hatta doktor bu ay 2,5 kg aldım diye bana kızdı sadece:)
Bebek Harika durumda hatta benden iyi sanırım durumu

Şükürler olsun..

Bu ay mi 2.5 toplam.mi canım

Ben 13. Artı 5 iken 2 kilo almıştım bana da kızdı benimki ama tatlı tatlı kızdı :)

Bu ay mi 2.5 toplam.mi canım

Ben 13. Artı 5 iken 2 kilo almıştım bana da kızdı benimki ama tatlı tatlı kızdı :)
Bana tatlı tatlı ama baya verdi veriştirdi yahu :)

Abur cubur yok ve ayın 28inde tekrar randevum ona 1 kg al en fazla dedi

Durumlar fenaaaa

Takvim nasıl oluşturulur hiç bilmiyorum . Evet onlar bizden daha güçlü onları içimizde güçlü kılan Allah'a hamd olsun . Benim Çarşamba günü 15. Haftam bitecek aslında benim takibim hacetepede ve randevumda 25 Ağustos'ta ancak ben dayanamayıp özel bir hastaneden randevu aldım En fazla üç hafta dayanabiliyorum kanda pıhtılaşma olduğu için kaygım biraz fazla sanırım . Rabbim Yavrularımızı korusun

yaa benim bu hafta karnim büyüdü biranda bayada duzenli yiyorum 3 kilo aldim bile bu hafta sonuna kadar 4 kiloya cikar aldigim , ekmeği mi kesmek gerek napcam bilemedim

Bana tatlı tatlı ama baya verdi veriştirdi yahu :)

Abur cubur yok ve ayın 28inde tekrar randevum ona 1 kg al en fazla dedi

Durumlar fenaaaa

Canım 17. Haftadasın ve sanırım toplam 2.5 demi yanlış anlamadım

Benim hedefte öyle bir şey aslında ama dur bakalım yapabilecek.miyim

:)

ona da bakayım canım çok sağ ol :) ben şuan dalin bebe yağı kullanmaya basladım bi şey alana kadar süreyim dedim kaşınınca.

Canım 17. Haftadasın ve sanırım toplam 2.5 demi yanlış anlamadım

Benim hedefte öyle bir şey aslında ama dur bakalım yapabilecek.miyim

:)
Toplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan

Kızlar benim Hesabıma göre 14 haftalığım fakat ultrasonda 13 çıkıyor ben hangisini kabul etmeliyim

Benim simdiden göğüslerim çatlamış ama çok normaldir çünkü cok sismisti zaten küçüktüler 75ti simdi 85 90 oldular

Simdiye kadar da iki kilo aldim ben her yediğimi cikartiyorum yoksa cok daha fazla alirdim. Gece 2 3 4 hic dinlemeden hemen hemen yarım baston ekmek yiyorum yoksa açlıktan yine cikartiyorum

Bide sanki bi kac gündür cok küçük hareket gibi birsey hissediyorum ama emin olamıyorum cok hafif bir sekilde duyuyorum. İnşallah yavrumdur❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…