hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda zeynep kamilde 2li test ve detaylı ultr. için klinik seçerken ANTENATAL detaylı ultrason diye seçiyorsun ve genelde muayene olduğun dr olmuyorHmmm ben senden once yaptiririm o zaman. Devlette yaptirmak icin once doktorunun ona gitmeni gerek gormesi gerekiomus dediler bana. O yuzden cok panik yaptim. Yarin devlette randevu aldm bi goruneyim nedir ne degildir ogreneyim hem bebisi gorurum die
Doktor gerekli gormezse nolcak pekiAynen önce kadin doğum doktoruna gidiyorsun o seni yönlendiriyor randevuyu da en başında kadin doğum diye alıyorsun
Kayserideyim. Dogumevinde annemin arkadasi hemsire. O soyledi once muayene olup sonra kadindogumcu gerek gorurse yonlendircek die. O yuzden yonlendirmezse die endiseleniorumhangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbulda zeynep kamilde 2li test ve detaylı ultr. için klinik seçerken ANTENATAL detaylı ultrason diye seçiyorsun ve genelde muayene olduğun dr olmuyor
ilk gebeliğimde 72 kilo ile hamile kalmıştım veeeee 92 ile doğuma girmiştim :) 20 kilo..... kızım 2,5 yaşında şimdi 65 kilo ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum yani 6 kilo aldımToplam değil cancağzım bu ay aldığım kilo o sadece :/
Ne yazıkkı toplamda 6 kg almış olmuşum, doktor da korkuyor benim bu gidişattan
hastaneyi arayıp sorun isterseniz işleyiş sizin dediğiniz gibi değilse randevu alamazsınız malum devlette sıra hemen doluyor. 2,5 yıl önce göztepe eğitim araş.hast. 2li test için(14. hafta) randevu almaya gidip detaylı ult. için (20. hafta) alabilmiştim :) kadın doğum uzmanı onayı istemediler kayıt odası vardı gidip ilgili hemşireden randevu almıştım.Doktor gerekli gormezse nolcak peki
Kayserideyim. Dogumevinde annemin arkadasi hemsire. O soyledi once muayene olup sonra kadindogumcu gerek gorurse yonlendircek die. O yuzden yonlendirmezse die endiseleniorum
Doktor gerekli gormezse nolcak peki
Kayserideyim. Dogumevinde annemin arkadasi hemsire. O soyledi once muayene olup sonra kadindogumcu gerek gorurse yonlendircek die. O yuzden yonlendirmezse die endiseleniorum
ilk gebeliğimde 72 kilo ile hamile kalmıştım veeeee 92 ile doğuma girmiştim :) 20 kilo..... kızım 2,5 yaşında şimdi 65 kilo ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum yani 6 kilo aldımilk doğumdan sonra sadece emzirerek rahat kilo verdiğim için konuya azıcık rahat bakıyor olabilirim :) :) :)
inşallah kuzularımız emer önce onların sağlığı sonra bizim kilolarımız için önemli :) benim sütüm azdı yani kızım sadece bir ay 900 gr aldı ortalamada 650 gr alarak büyüdü ve ben ısrarla mama vermedim ( kilo alımında alt sınır 500 gr ) şükür hastada olmadı 6. aydan sonra ek gıdaya geçince rahatladık 24 ay emdiBen de inşallah bir çırpıda veririm :)
Mhrs den doktora randevu aldim. 2li zaten gecti. Suan 17+2deyim 21. Hafta gibi falan detayli ultrason icin randevu alabilirim heralde. Bakalim yarin sorucam. Ozeldeki doktorumun beni yonlendirdigi doktor detayliyi muayenehanesinde yapiyo 300 docent olan istiyo. 400 prof. O paralari vermek istemiyorum. Devlet daha mantkli geliyo ama devlet hastanelerine cok isim dusmediginden isleyis biraz korkuttu benihastaneyi arayıp sorun isterseniz işleyiş sizin dediğiniz gibi değilse randevu alamazsınız malum devlette sıra hemen doluyor. 2,5 yıl önce göztepe eğitim araş.hast. 2li test için(14. hafta) randevu almaya gidip detaylı ult. için (20. hafta) alabilmiştim :) kadın doğum uzmanı onayı istemediler kayıt odası vardı gidip ilgili hemşireden randevu almıştım.
gerçekten rakamlar inanılmaz ben sağlık ve eğitim sisteminin ticarete dönüşmesine inanamayanlardanım özellikle bu süreçte yolunacak kaz gibi görünmemize de ayrıca bir gıcığım. içimizde bir canlı büyüyor ve göremediğimiz için merak ediyoruz ve binlerce korkunç hikayeden dolayı tedirginiz hormonlardan dolayı da korkuyoruz yaniii iyi bir müşteriyizMhrs den doktora randevu aldim. 2li zaten gecti. Suan 17+2deyim 21. Hafta gibi falan detayli ultrason icin randevu alabilirim heralde. Bakalim yarin sorucam. Ozeldeki doktorumun beni yonlendirdigi doktor detayliyi muayenehanesinde yapiyo 300 docent olan istiyo. 400 prof. O paralari vermek istemiyorum. Devlet daha mantkli geliyo ama devlet hastanelerine cok isim dusmediginden isleyis biraz korkuttu beni
Aslinda en ucretsiz gecmesi gereken surec bu haklisin. Ama napcaksingerçekten rakamlar inanılmaz ben sağlık ve eğitim sisteminin ticarete dönüşmesine inanamayanlardanım özellikle bu süreçte yolunacak kaz gibi görünmemize de ayrıca bir gıcığım. içimizde bir canlı büyüyor ve göremediğimiz için merak ediyoruz ve binlerce korkunç hikayeden dolayı tedirginiz hormonlardan dolayı da korkuyoruz yaniii iyi bir müşteriyiz
hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edip süreci çok zorlamadan gerekli herşeyi yaptırmaktan başka bir çözümüm yok
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :)inşallah kuzularımız emer önce onların sağlığı sonra bizim kilolarımız için önemli :) benim sütüm azdı yani kızım sadece bir ay 900 gr aldı ortalamada 650 gr alarak büyüdü ve ben ısrarla mama vermedim ( kilo alımında alt sınır 500 gr ) şükür hastada olmadı 6. aydan sonra ek gıdaya geçince rahatladık 24 ay emdi
Canım sen yine de araştır istersen ben çok iyi bir perinatolog a gitmiştim 2li iyi çıktı 4lü yü yaptır demişti. Araştırmalarım da hep bu yönde oldu tabi istiyorsan hepsini yaptır ama bnm bilgim bu yönde.Canım devletteki sen bilirsin güzel çıkmış falan dedi ama Özeldeki doktorum yaptır dedi eşim de yaptıralım olsun deyince tamam dedim ben de ama 4lu yaptırmayacagim artık çoğu devlet 4lu yapmıyor yeni türedi zaten bu 4lu test :
gerçekten rakamlar inanılmaz ben sağlık ve eğitim sisteminin ticarete dönüşmesine inanamayanlardanım özellikle bu süreçte yolunacak kaz gibi görünmemize de ayrıca bir gıcığım. içimizde bir canlı büyüyor ve göremediğimiz için merak ediyoruz ve binlerce korkunç hikayeden dolayı tedirginiz hormonlardan dolayı da korkuyoruz yaniii iyi bir müşteriyiz
hakkımızda hayırlısı olsun diye dua edip süreci çok zorlamadan gerekli herşeyi yaptırmaktan başka bir çözümüm yok
Aliexpresste cok guzel elbiseler falan cekim icin bi bak istwrsenkızlar ben cok gıremıyorum ıs yogunlugu sebebı ıle :) ama yardımınıza ıhtıyacım var ben baby shower yada dıs cekımde kullanılan elbıselerden arıyorum ama bulamadım bu konuda bılgısı olan arayısta olan var mı
O 300 olan ayrintili ultrasonYa ben de Ankarada Ortadoğu'ya gidiyorum da bugun kadının birine kan vericeksiniz sonra da ayrıntılı ultrason olucak dedi 300 lira ödeyeceksiniz dedi acaba ikili üçlü vs testlerden miydi baska bişy miydi umarım ayrıntılı ultrason bu kadar pahalı degildiryesa kuzu sen biliyo musun ne kadar oldugunu ben bugun Dr a gittim ama çıkışta karşılaştıgım icin soramadm sen gittiginde bir sorar mısın oyleyse baska yerde yaptırayım
Aliexpresste cok guzel elbiseler falan cekim icin bi bak istwrsen
O 300 olan ayrintili ultrason
Ya ben de Ankarada Ortadoğu'ya gidiyorum da bugun kadının birine kan vericeksiniz sonra da ayrıntılı ultrason olucak dedi 300 lira ödeyeceksiniz dedi acaba ikili üçlü vs testlerden miydi baska bişy miydi umarım ayrıntılı ultrason bu kadar pahalı degildiryesa kuzu sen biliyo musun ne kadar oldugunu ben bugun Dr a gittim ama çıkışta karşılaştıgım icin soramadm sen gittiginde bir sorar mısın oyleyse baska yerde yaptırayım
Çok fazla yabi de ona kadın dogumcu doktor bakmıyo dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?