Ya arkadaşlar ben henüz net bişey hissetmiyorum. Doktorum 20.hafta itibariyle hissedersin dedi.sadece sertlik var kasiklarimda.
Sizde nasıl? Şu an 18 haftalığım
Ya arkadaşlar ben henüz net bişey hissetmiyorum. Doktorum 20.hafta itibariyle hissedersin dedi.sadece sertlik var kasiklarimda.
evet bende daha bişey hissedemedim yani bi gurul gurul bişiler oluyor yada böle elimi karnıma koyduğumda nabız atışı hissediyorum ama bunlar bebek değildir heralde...zavallı yavrum daha gücü yetmiyo demekki beni tekmelemeye ziraa karnım çok yağlı kiloloyum ben zaten ondan mı acaba..gerçi aynı kilomdayım daha hiç kilo almadım çok şükür inşalah çok kilo almam yoksa yuvarlanıp giderim heralde :)
kızlar merhaba ,
pazartesi günü tansiyon düşüklüğü ve halsizlik durumum vardı
büyük tansıyonum 11 olması gerekirken 8'e kadar düştü oda başımda acaip bir ağırlık yaptı
maalesef tansıyon düşüklüğü olabilen bir durummmuş , hamilelikte sık karşılaşırmış
doktorda bişey yapılamaz dinlen stres yapma bunun için dedi :)
aklınızda olsun , sıcaklardan kendinize dikkat edin
Ben de senin gibiyim canım evlenip Ankara'ya geldikten 1yıl sonra ikametimi aldırdım :) burdaki saglık ocağına da kayıt yapılması gerek sanırım biz de bitirdik 17yi niye oyalanıyoruz bilmiyorum cok useniyorum yaa bi de uyuz hemşireler denk geliyo da niye gelmedin simdiye kdar blmem ne diye suratsız suratsız azarlıyo (bi donem hastanede calısmıstım) dellenirim yakarım şentepeyi diye korkuyorum
Ahahahaa
Valla birebir aynı durumdayız canım benimde evlenince ikamet değişti bilmem ne. Zaten Suratsız hemşirelerle vukuatim çok. Semtleri ateşe vermemize gerek kalmadan gidip yapalım şu kaydı
Yaşasın benden de zayıfsın sen :) resmen içime su serpildi kızlar önemli olan bebeklerin gelişiminin iyi olması zaten diyorum diyorum anlatamıyorum oh be çok iyi geldiniz bana günüm şenlendi :) DDemet94TurgutailesiTTeacher10@ebrydlts@pinar_kerem
Merhaba kizlar. Doktora gittim geldim. Yemin ediorum doktor benm asil takipli doktorumdan daha tatli bi adam. Dogumevinde olmasa dogumu onunla yapmak isterdim. Hayran kaldim tek kelimeyle. Kesin erkek dedi. Ayin 19undan bu gune 174 gr almis. 300 gram olmus. Gelisimi sahane dedi. Mide yanmam icin ve sag kalca agrim icin ilac yazdi. Rennie ve magnorm isimleri. Cinsiyetin erkek oldugundan emin okunca hemen carsiya attim kendimi. Kolonya siselerinin siparisini vermistim. Uzerine yapistirilcak pleksi isimliklerin siparisini de verdim. Siseleri suslemek icin kurdelalar falan aldim. Dayanamadm bide pelus battaniye aldim
48.5la hamile kaldım şu an 47.5 e düşmüşüm. Kendimi bildim bileli hep zayıfım ama şimdi bebek için biraz toparlanmam gerek açıkçası çok kilo da almak istemiyorum ideali 11-14 kg arası diye söylemişti doktorum. Ah iştahım açılsa bulantım geçse de yiyebilsem canım.. sen de mi hiç kg almadın? bu arada günaydın güzel anneler :)
Ancak bu kadar olur , aşı konusu ve sağlık ocağına kayıt konularını okudum bugün kendi kendime beni arayan Yok bende gitmedim haftaiçi zaten gidemem falan diye aklımdan geçirdim az önce sağlık ocağından hemşire arayıp kart oluşturmalıyız hayırlı olsun doktorunuz geç bildirmiş normalde daha erken olması lazım dedi.
Kızlarrr ben de cuma günü 4'lü test yaptıracağım. Heyecan dorukta :)
Bu arada aşıyı ben de sordum doktoruma. Kesinlikle yaptırmalısın, doğumda çeşitli komplikasyonlar gelişebilir, o riski alamayız. Aşının yararı var zararı yok dedi. Sadece çok hafif ateş yapabilir vurulduktan sonra o kadar dedi.
Bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler tarif edebilir mi nasıl birşey? Benim de oluyor ama sanırım bağırsak hareketi. çünkü 1 gün oluyor 3 gün olmuyor :)
Merhaba kizlar. Doktora gittim geldim. Yemin ediorum doktor benm asil takipli doktorumdan daha tatli bi adam. Dogumevinde olmasa dogumu onunla yapmak isterdim. Hayran kaldim tek kelimeyle. Kesin erkek dedi. Ayin 19undan bu gune 174 gr almis. 300 gram olmus. Gelisimi sahane dedi. Mide yanmam icin ve sag kalca agrim icin ilac yazdi. Rennie ve magnorm isimleri. Cinsiyetin erkek oldugundan emin okunca hemen carsiya attim kendimi. Kolonya siselerinin siparisini vermistim. Uzerine yapistirilcak pleksi isimliklerin siparisini de verdim. Siseleri suslemek icin kurdelalar falan aldim. Dayanamadm bide pelus battaniye aldim
Canınız sıkkınken ve aşırı üzüldugunuzde sizinde kasığiniza agri giriyor mu?
Sanki minigim anne üzülme der gibi belirti veriyor çünkü onun olduğu yerde sızı ağrı oluyor
Kızlarrr ben de cuma günü 4'lü test yaptıracağım. Heyecan dorukta :)
Bu arada aşıyı ben de sordum doktoruma. Kesinlikle yaptırmalısın, doğumda çeşitli komplikasyonlar gelişebilir, o riski alamayız. Aşının yararı var zararı yok dedi. Sadece çok hafif ateş yapabilir vurulduktan sonra o kadar dedi.