2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
bende de oluyor canım. stres yaptığımda veya bişeye üzüldüğümde kasıklarımda ağrı oluyor
Bebek hisseder diye boşuna demiyorlar o zaman ama elimde olmuyor bazen hayat sartlari sağolsun ama agri baslayinca bir silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum annelik devreye giriyor

Bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler tarif edebilir mi nasıl birşey? Benim de oluyor ama sanırım bağırsak hareketi. çünkü 1 gün oluyor 3 gün olmuyor :)
canım hareket halindeyken veya bi iş yaparken hissedilmiyor tabi daha küçük. yani kemik yapısı tam oluşmadığı için o zamanlarda duymuyorum. ama dinlenme modundayken elimi karnıma koyuyorum, içerde bişeyler kıpırdıyor , yani nasıl desem kas seğirmesine benziyor biraz , kesinlikle bağırsak olduğunu düşünmüyorum. yeri de belli yavrumun, hep o bölgede hareketleri... ha bi de tatlı yediğinde veya yemek yedikten 1 saat sonra filan dinlenme moduna geçip elini karnına koy. inşallah hissedersin. ama tabi herkesin aynı zamanda hissetmeyeceğini de unutmayalım

Bebek hisseder diye boşuna demiyorlar o zaman ama elimde olmuyor bazen hayat sartlari sağolsun ama agri baslayinca bir silkelenip kendime gelmeye çalışıyorum annelik devreye giriyor
haklısın canım. illa ki bişey oluyor tabi. ama bu dönemlerde ekstra dikkatli davranmalıyız bebişlerimiz için

Ay en şişkonuz ben miyim yoksa nası sevindim ama. Bu arada ben 50 kiloyum :)
Ahahahaa
Valla birebir aynı durumdayız canım benimde evlenince ikamet değişti bilmem ne. Zaten Suratsız hemşirelerle vukuatim çok. Semtleri ateşe vermemize gerek kalmadan gidip yapalım şu kaydı

Aynen valla hava sıcak su ara ondan hic gozum yemiyo ya gitmeyi :) bu arada hayatımda ilk defa şişko standardına giriyorum sanırım hic 55 e çıkamayan ben evlenince 57 oldum 57ile hamiş kaldım simdi 60 ım yaşasın şüşşkoluk

ehehehe ben de 54 ile hamile kaldım şimdi 56.5-57.0 arasında değişiyor. başladık kilo almalara...

Kızlar aşı lar konuşulmuş ama ben Sağlık ocağına hamile olduğumu haber vermedim. Herkes Onlar seni arar dedi ama onlarda beni aramadı. Ha aradilar Ha aricaklar derken 17+2 olduk. Napsam ki ? Ben mi gidip haber versem
Ben de haber vermedim. Ilk hamileligimde aşı olaylarini hic hatirlamiyorum oldum mu olmadim mi. Simdi de haber vermedim. Pazartesi doktoruma sorar ona gore haber veririm saglik ocagina da diye dusundum.

Belli değil mi henüz
Geçen gün doğumuna onbeş gün kalmış bi bayan gördüm o daha isim bulmamış hayret ettim:)
Senin daha zamanın çok
Yani aslında aklımda bir isim var ama eşim bir türlü emin olamadı o yüzden ismimiz yok. Benim bir arkadaşımda doğumuna 3 gün kala karar verdi ama tabi ismini yazdıracağım bir çok şey olacak o yüzden erkenden karar vermek lazım..

Canımmm kolonya şişelerinin birim maliyetini hesapladın mı? Ayıptır sorması ne kadara aldın :)
Kuzum sisenin tanesi 2 tl. 25 tane alinca 1 lt kolonya hediye ediolar istedigin renk istedigin kokuda. Ben 50 tane aldm 2 lt. 50 tane 3 cm kral taci pileksi yazdiriyorum 50 si 20 tl. 2 cesit kurdela aldim 25 er metreden 5 tl de o tuttu. Silikon tabancamla silikonum vardi zaten. Totalde 125 tuttu. Yetmezse 2 lt daha kolonya alirim sanirim. Oda 16 tl falan tutar. Aynisinin yapilmisi tanesi 5 tl. 250 tl istiyolar. 30 tl de kargo tutar agir oldugu icin demisti satici. 280 lira ediyodu. Arada 100 tlden fazla fark vardi bende kendim yapayim dedm

Ay çok heveslendim şimdi :) ayaklanırsam ben de kendim hazırlayacağım bebeğimin hediyeliklerini çok keyif alıyorum emek vererek yaptığım her şeyden :) oh mis kokulu karşılayacak bebeğin gelenleri

Ay çok heveslendim şimdi :) ayaklanırsam ben de kendim hazırlayacağım bebeğimin hediyeliklerini çok keyif alıyorum emek vererek yaptığım her şeyden :) oh mis kokulu karşılayacak bebeğin gelenleri
Sise her yerde pahali eger mantar tipali istemezseniz. Eminonunde satan bi adam var. Ben ondan aldim havale yapip. Gelicek diye umuyorum. Cok da guvenemedm ama kismet napalim. Bana gelirse sizde instagramdan bakip ondan alabilirsiniz 2 haftalik arastrma sonucu en ucuzu onda

Kızlar aramızda sinematik/ lightbox siparişi veren bir arkadaşımız vardı aliexpressten. Kimdi o güzellik link isteyeceğim de

Canım istanbuldayım ben. Nişan kolonyamı, kına aynalarımı hep Eminönü'nden alıp yaptım kalabalık bi kız grubumuz var gırgır şamata eğlenceli oluyor :) ama hala kanama alanım var o yüzden geçince gideceğim ben de inşallah geçer

Gelir canım inşallah çabucak gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…