2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gecer tabi canim. Nasi korkutmustun beni diye gulecegin gunler yakin. Kizlar lazim diilse bana yolla benim bi annem bi ben:)

Harikasın canım ya bunlardan çok istiyordum :) kaç haftada geldi seninki? Çok teşekkür ederim link için. Kızları yolluyorum hemen ama bence eşin de yardım eder size :)

Harikasın canım ya bunlardan çok istiyordum :) kaç haftada geldi seninki? Çok teşekkür ederim link için. Kızları yolluyorum hemen ama bence eşin de yardım eder size :)
Ahh ah esim calismaktan eve gelemiyo yazik:) tam 29 gun surdu kayseriye gelmesi ama istanbulda 2 hafta kadar bekledi. Sana daha erken gelir bence

Masallah hayatta en basiti bile elimden gelmez cok beceriksizim o konuda ben
Gule gule dagitacagin zamanlar olsun ins.

Benimki bayaga bayaga vuruyor sicriyorum bazen sol kasigima vuruyo hep artik bagirsak hareketini geride biraktik buyuduk bence.

Masallah hayatta en basiti bile elimden gelmez cok beceriksizim o konuda ben
Gule gule dagitacagin zamanlar olsun ins.
Kiz is basa dusunce yapiosun. Bisi yokki. Iki fiyonk yapistirion siseye. Ustune de isimlik tamam iste. Denemekten zarar gelmez.

Bu arada bebeğinin hareketlerini hissedenler tarif edebilir mi nasıl birşey? Benim de oluyor ama sanırım bağırsak hareketi. çünkü 1 gün oluyor 3 gün olmuyor :)
Bağırsak hareketine çok benziyor canım. İlk zamanlar ayırt etmek zor oluyor ama sonra anlıyorsun ki onlar bebeğin hareketleri. Biraz daha asagida ve kısa mesafede oluyor. Bence o bebeğinin hareketleri.

Kiz is basa dusunce yapiosun. Bisi yokki. Iki fiyonk yapistirion siseye. Ustune de isimlik tamam iste. Denemekten zarar gelmez.

Bizim burda pahaliya gelio istanbula gidicem haftaya uygun bulursam dedigin gibi alirim belki. Ben arkadasima kokulu tas yaptirmayi dusunuyorumda bakalim kismet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…