2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Aynı ben :)
Cildim güzeldi benim herkes bozulmadı cildin falan kesin erkek diyordu, bi ben bi ablam kız hissediyorduk:)

Kız dediğin doktor 13. Haftada, geçen gittiğimde sordum yüzde binnnn kız dedi; değişmez almaya başla kırmızıları pembeleri dedi

Ama detaylı ultrasona istanbulda gireceğim Fatih Esene randevu aldim
ben hem özele gidiyorum hemde kadın doğuma gidiyorum.özelde çark caddesinde orhan solakoğluna gidiyorum.kadın doğumda da günay dumana gidiyorum.ama orhan beyin verdiği ilaçları falan kullanıyorum.nasip olursa doğumu orhan beyle gerçekleştirmek istiyorum.detaylı için orhan bey direk kadın doğum hastanesine yönlendirmişti beni.kadın doğumdan sıramı aldım.bakalım 23 ağustosta gireceğiz.detaylı için doktorun mu yönlendirdi seni peki?

Kızlar e-bebekte indirimler var 13 ağustosa kadar. Dayanamadım dün biraz alışveriş yaptım oğluşa :)

Doktorum izmitte detaylı ultrasonda çok başarılı olan bir doktorun ismini verdi Türkiye'de 3.ymüş bu konuda.
Ama ben İstanbulda ki doktoruma gitmeyi tercih ettim ondan randevu aldım oda oldukça başarılı internette mesleki videoları falan var çünkü

Neler neler aldin canım :)

Erken almalarının sebebi doğum başladığında bebek eşi önce geldiği için kan kaybı oluyormuş bundan dolayı bebek ve annenin hayatları tehlikeye girmesin diye bebek olgunlaşınca alıyorlarmış. Tabi bu bahsettiğim plesantası tamamen kapatıp ilerleyen aylarda yukarı çıkmayanlar. Eğer yan tarafa yerleşimliyse pek sorun olmuyormuş..

Neler neler aldin canım :)

ay o mesaj yarım kalmış öbürüne eklenmiş :) Resimleri kırpıp atarım gün içerisinde mb yüksek olduğundan atamadım hemen. Sebamed'in şampuan , pişik kremi, bebek yağını aldım. Philips avent'in yeni doğan başlangıç seviyesi biberon ve emzik takımını aldım 170 tl'den 118 tl'ye düşmüştü :) Uni baby 4 paket yenidoğan ıslak mendil aldım. Bir de damlatmaz suluk aldım yine philipsin :)

Amiiiinnn :)

Ohhhh ohhhh hepsini sağlıkla sıhhatle kullansin:) resimleri dört gözle bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…