Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim kasığımın üstü göbek deliğimle aynı hizada sağ tarafımda dünden beri karıncalanma var hareket hissetmek için ilk gebelikte erken biliyorum neden olabilir sizin de oldu mu
Selam canım öncelikle Rabbim yardımcın olsun tekten biraz daha ağır hamilelik geçirdim kasigima inerdi çok ağrım oldu 20 haftadan sonra yatarak geçti . sonra çok kiloda almadım 64 le başladım 74 girdim 64 le çıktım bacaklarım sizlardi yürüyemezdim daha büyük karnım oldu bel ağrım oldu 35 haftada doğuma girdim kızlarım 3 gün kuvezde kaldılar şükür büyüdük Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin inşallah ilk 3 gün buruk geçti kollarıma alamadım kızlarımı sonra hep mutlu yorgun geçti :)
Kizlar bende ilk defa kendimi iyi hissetmek icin oģluma ayakkabı aldim ilk alisverisim...allahin izniyle ayrintiliyi bi geciyim ondan sonra başlarim heralde ..
Dua edin bana kızlarr en son gittigimde kafasında koroid kistleri vardı doktor gecer dedi insalah bidaki muayenede gecmis olur ...
Kizlar bende ilk defa kendimi iyi hissetmek icin oģluma ayakkabı aldim ilk alisverisim...allahin izniyle ayrintiliyi bi geciyim ondan sonra başlarim heralde ..
Dua edin bana kızlarr en son gittigimde kafasında keroid kistleri vardı doktor gecer dedi insalah bidaki muayenede gecmis olur ...