2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
2. Cnm bir kızm var doktor bir kız daha geliyor dedi ama ben erkek hissediyorum 16.haftada kesinleşecek
Kafa büyük genetikse birsey diyemem yoksa kafa beni yanıttı erkek gibi yoksa nup gördüğüm boş gibi kiz dedim ve zor üsg
Canım az önceki paylaşımında göremedim hayırlısı olsun hisler kalbin aynasıdır

2. Cnm bir kızm var doktor bir kız daha geliyor dedi ama ben erkek hissediyorum 16.haftada kesinleşecek
14 haftada net sonuç alırsınız bekleyemem derseniz aynen evlat ama merakta ediyoruz benim ikiz kızlarım avatarındaki kızlarım :)

Aynen canım ben de ekşi ve tuzlu yiyordum hala da öyle ve çevremde %90 kız diyordu hep.ancak yanilmislar

Bende hep ekşi tuzlu yedim normalde bir pastayı tek başıma oturup yerdim yeterli çikolatalı olsun , ama gözüm tatlı görmek istemedi. Yüzüm deseniz alnım hep pütür pütür oldu ama etrafımdaki herkes yine de bakıp bakıp erkek diyordu , bir gittik meğer kızçeymiş hatta ikinci defa gittiğimizde eşim diyordu ki bak değişti erkekmiş derse bu sefer cidden tartışırız doktorla Ama hala kız

Eki Görüntüle 2029990 Selam günaydın sevgili anneler paylaştığım doğruluk payı varmış bir bakın isterseniz tabiki önceliğimiz sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim. . Ecmain
Canım benim bu yöntemle anne baba yaşına 3 ile 4 eklediğin yöntemle biyolojik takvimle çin takvimi hepsi erkek gösteriyor ama doktor kız bebek dedi bakalım doktor mu yanılacak testler mi :))))

Bence de alakası yok canm hatta hicbir belirtiyle alakası yok bence herkesin hamileliği kendine ozel karnı sivri olan erkek flan gibi seyler de hikaye benm karnım sivri ama kız, iki kuzenimn de oyle bulantı az olursa erkek cok olursa kız dediler benm hc olmadı ama kız o yuzden milletin tahminlerini hic takmıyorum ben :) hem hamilelik oncesi ne yiyosam hala aynı besleniyorum eskiden de cok tatli yemezdm hep tuzlu ve meyve yerdm hicbi sey değişmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…