Kafa büyük genetikse birsey diyemem yoksa kafa beni yanıttı erkek gibi yoksa nup gördüğüm boş gibi kiz dedim ve zor üsg
Canım az önceki paylaşımında göremedim hayırlısı olsun hisler kalbin aynasıdır
Kafa büyük genetikse birsey diyemem yoksa kafa beni yanıttı erkek gibi yoksa nup gördüğüm boş gibi kiz dedim ve zor üsg
Canım az önceki paylaşımında göremedim hayırlısı olsun hisler kalbin aynasıdır
Bide bana herkes kizin olacak diyordu. yuzumun her yerinde bir sürü sivilce çıktı ekşi tuzlu yiyordum hic tatli yemiyordum cinsiyette hemen belli olmayinca artik bende kızım olur diye düşünüyordum ama erkekmiş :)
Yediklerimiz ictiklerimizle alakasi yokmus gerçekten cinsiyetin
Bende hep ekşi tuzlu yedim normalde bir pastayı tek başıma oturup yerdim yeterli çikolatalı olsun , ama gözüm tatlı görmek istemedi. Yüzüm deseniz alnım hep pütür pütür oldu ama etrafımdaki herkes yine de bakıp bakıp erkek diyordu , bir gittik meğer kızçeymiş hatta ikinci defa gittiğimizde eşim diyordu ki bak değişti erkekmiş derse bu sefer cidden tartışırız doktorla Ama hala kız
Canım benim bu yöntemle anne baba yaşına 3 ile 4 eklediğin yöntemle biyolojik takvimle çin takvimi hepsi erkek gösteriyor ama doktor kız bebek dedi bakalım doktor mu yanılacak testler mi :))))
Bide bana herkes kizin olacak diyordu. yuzumun her yerinde bir sürü sivilce çıktı ekşi tuzlu yiyordum hic tatli yemiyordum cinsiyette hemen belli olmayinca artik bende kızım olur diye düşünüyordum ama erkekmiş :)
Yediklerimiz ictiklerimizle alakasi yokmus gerçekten cinsiyetin
Bence de alakası yok canm hatta hicbir belirtiyle alakası yok bence herkesin hamileliği kendine ozel karnı sivri olan erkek flan gibi seyler de hikaye benm karnım sivri ama kız, iki kuzenimn de oyle bulantı az olursa erkek cok olursa kız dediler benm hc olmadı ama kız o yuzden milletin tahminlerini hic takmıyorum ben :) hem hamilelik oncesi ne yiyosam hala aynı besleniyorum eskiden de cok tatli yemezdm hep tuzlu ve meyve yerdm hicbi sey değişmedi :)