Ben kullanıyorum demiştim. Memnunum ama işe yarayıp yaramadığını son zamanlar da anlayacağım heralde. Şimdilik hamilelikten kaynaklı çatlağım oluşmadı :)
Ben iyi geldiğini söyledim yalnız var olana değil tabii ki çatlak oluşumunu engelleyici olarak kullanılabilir çünkü nem oranı çok yüksek bir doğal yağ :) test edip görmek lazım :)
Genellikle çok olumlu şeyler var canım hakkında ama Bir iki yerde hamilelikte zararlı die okudum. Acaba oluşan çatlakların görünümünü azaltma amaçlı mı kullanılıyor?
Yapıyla alakalı ama 2 arkadaşım Hindistan cevizi yağı kullanıp çatladı badem yağı kullanan tanıdığım bi çok kişi çatlamadı bende badem yağı kullanıcaktım aktar bi karışımı çok övdü onu aldım şimdilik içinde badem ve kakao yağıda var ne kadar doğru bilmiyorum kime verdiyse gelmiş teşekkür etmiş bütün sülalesi kullanmış çatlamamış bende aldım :) akşamları kullanıyorum sabahta Bella b trump kullanıcam bulursam sabah ve akşam iki farklı ürün kullanmak daha mantıklı geliyor bana
Kızlar e-bebekte indirimler var 13 ağustosa kadar. Dayanamadım dün biraz alışveriş yaptım oğluşa :)
Doktorum izmitte detaylı ultrasonda çok başarılı olan bir doktorun ismini verdi Türkiye'de 3.ymüş bu konuda.
Ama ben İstanbulda ki doktoruma gitmeyi tercih ettim ondan randevu aldım oda oldukça başarılı internette mesleki videoları falan var çünkü
yesa
canim sendin dimi bana devlette en iyisini yaparlar ayrintilinin diyen. Ben devlete gittim. Cok eminim perinatolog oldugundan. Ama doktor beni ona yonlendirmedi. Huma die bi hastane var. Oraya git orda radyoloji uzmanlari cekio dedi. Hastanede ola ola ben niye gidemedim perinatologa anlamadim.
yesa
canim sendin dimi bana devlette en iyisini yaparlar ayrintilinin diyen. Ben devlete gittim. Cok eminim perinatolog oldugundan. Ama doktor beni ona yonlendirmedi. Huma die bi hastane var. Oraya git orda radyoloji uzmanlari cekio dedi. Hastanede ola ola ben niye gidemedim perinatologa anlamadim.
Mhrsden bakiorum bolum var kayseride. Doktoru da var ama yonlendirilmiorum sanirim doktorun arkadasi falan var ozelde. Bu arada bakin ben ne bulduuuum
Bebek Monitörü Angelsounds Fetal Doppler Ultrason Cep Fetal Kalp Monitörü, kulaklık ve USB kablosu CE ve FDA http://s.aliexpress.com/nA7nYbe2
(from AliExpress Android)