2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Ben demedim ama bizim evde vardı ilerleyen zamanlarda kullanacagim

Su an lierac ve palmers kullanıyorum :)

Genellikle çok olumlu şeyler var canım hakkında ama Bir iki yerde hamilelikte zararlı die okudum. Acaba oluşan çatlakların görünümünü azaltma amaçlı mı kullanılıyor?

Selam kızlar
Eminönü'ne gittik bugün sabahtan benekler için hem ucuz hemde çok güzel şeyler var
Diğer forumda paylaşacağım az sonra

Kızlar hindistan cevizi yağı iyi gelir çatlaklara diyen arkadaş burda mı?
Yapıyla alakalı ama 2 arkadaşım Hindistan cevizi yağı kullanıp çatladı badem yağı kullanan tanıdığım bi çok kişi çatlamadı bende badem yağı kullanıcaktım aktar bi karışımı çok övdü onu aldım şimdilik içinde badem ve kakao yağıda var ne kadar doğru bilmiyorum kime verdiyse gelmiş teşekkür etmiş bütün sülalesi kullanmış çatlamamış bende aldım :) akşamları kullanıyorum sabahta Bella b trump kullanıcam bulursam sabah ve akşam iki farklı ürün kullanmak daha mantıklı geliyor bana

Ben henüz alışveriş yapmadım sadece emzik almıştım o kadar. Neyseki annem yokluğumu aratmıyor, örüyor da örüyor

Eklentiler

• IMG_5142.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_5231.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_5310.webp
    12 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_5369.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 73
ben rakamları hesapladım dediğiniz yeni formülle çift sayı çıktı ama benim bebiş erkek. tutmadı bnde formül :)

Adi neymis doktorun izmitteyim de

yesa canim sendin dimi bana devlette en iyisini yaparlar ayrintilinin diyen. Ben devlete gittim. Cok eminim perinatolog oldugundan. Ama doktor beni ona yonlendirmedi. Huma die bi hastane var. Oraya git orda radyoloji uzmanlari cekio dedi. Hastanede ola ola ben niye gidemedim perinatologa anlamadim.

Ayrintili değil de (yani ayrintilida superdir belki ama tam bilmiyorum) 2li 3lu devletteki sonuçlar çok daha net çok daha iyi çıkar canım

Senin olaya çok şaşırdım olmasına rağmen niye başka yere yönlendirdi hicc anlamadım. Ben ne yaşayacağım bakalım.

Mhrsden bakiorum bolum var kayseride. Doktoru da var ama yonlendirilmiorum sanirim doktorun arkadasi falan var ozelde. Bu arada bakin ben ne bulduuuum
Bebek Monitörü Angelsounds Fetal Doppler Ultrason Cep Fetal Kalp Monitörü, kulaklık ve USB kablosu CE ve FDA
http://s.aliexpress.com/nA7nYbe2
(from AliExpress Android)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…