2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Kızlar bende bunlari yaptım oğluşuma
canım benim ölçüler bendefe olsa yapmak istiyorum kumasim var olculeri banada atarmisin bende yapsam çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah bebeğini kucağına alir kullanmak nasip olur inşallah

Otururken gobegimin alt kısmı ağrıyor ve pit pit ediyor sanki böyle olan var mı ve son 1 saattir midem cok fena yanıyor gaz sıksmasi gibi de bir durum var afedersiniz cikarsamda gecmedi neden anlamadım

ami

Amin canım. . nasılsın nasıl gidiyor hamilelik. .. Bende bu günlerde bi cinsel istek arttı. Allahım yardımcı olsun. ..
Çok şükür canım. İyi gidiyor ama sicaklarda zor oluyor valla. Ben bu kadar sıcaktan rahatsız olduğumu hatırlamıyorum. Cinsel istek bazı kişilerde bu haftalarda artiyormus galiba. Allah kolaylık versin inşallah. Bende olmadı. Hatta tam tersi hiiiiccc istemiyorum. Benimki de zor. Adamla kanka olduk. Sağlıkla zamanında dogursak da her şey normale dönse.

canım benim ölçüler bendefe olsa yapmak istiyorum kumasim var olculeri banada atarmisin bende yapsam çok güzel olmuş ellerine sağlık inşallah bebeğini kucağına alir kullanmak nasip olur inşallah
Amin canim hepimiz inşallah sağlıcakla alalim kucagimiza ben biraz büyük yaptim internettekilerden

Eklentiler

• Screenshot_20170807-005651.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 104
Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı Haftalar hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol bol güzel haberi bol bol bebiş hareketli süperötesi bir Hafta geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
Veeee bugün günlerden bebiş görme günü

Canım benimde vücudum susuz kaldığı için rahim kasılma yapmıştı bol su kanama alanını da atmasını sağlar İnşAllah bana bol karpuz yememi söylemişlerdi canım bebeğin suyunu çok artırıyormuş şanslıyız ki tam vakti şimdi karpuzun: ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…