2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262

Bayildimmmmmmmmmmmmmm Çooook öok güzellllllll

Geçecek canimmm yüzde 98 yüzde 99 ihtimal diyorlar yaaa inan sen Hem doktoruna hem bize :)

Üye
Merhaba kızlar 14 haftalık hamileyim kasığımın üstü göbek deliğimle aynı hizada sağ tarafımda dünden beri karıncalanma var hareket hissetmek için ilk gebelikte erken biliyorum neden olabilir sizin de oldu mu

rabbim uzun sağlıklı ömürler versin evlatlarina inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım ikisinide ikiz gebelik zor tabi benim tek yumurta monokoryonik diamniyotik inşallah sorunsuz atlatirim

birde sormayı unuttum doğum sonrası tek mi baktiniz yanınızda birileri kaldı mı beni çok korkutuyolar dört beş kişi anca bakabiliyor diye bide oğlum var 3 yaşında gerçekten bu kadar zor mu

InsAllah duzelir canim benim basindan beri kanamali malesef o yuzden haftada 2 kereydi suan baska dr gectim 15 gunde bir dedi 3 gunde 1 proluton igneye devam edicekmisim 2 ay dedi duzeliriz InsAllah en kisa zamanda

Ben de 14.haftamdayım sanki bir iki kere kıpırtı hissettim ama devamı gelmedi o yüzden yardımcı olamayacağım bebeğindir inşallah :)

anladim canim ben igne kullaniyorum 3 gunde 1 umarim cikar biran once yani ben tam nerde diye sormadim ama girisinde dedi rahmin orasi kötü biyermi bilmiyorum ama bana hersey yolunda kafana takma iyisin dedi InsAllah oyleyizdir
InsAllah cikar canim benimde umudum o yönde moral bozmamamiz lazi. Bakalim bende biraz arastirdim ama suan fazla kayafa takmiyorum

aynen canim InsAllah iyilesirizde daha da mutlu anneler oluruz :)

Günaydın heyecanlı ve meraklı tüm anneler :) ben dün akşamdan beri kitlenmiş bir şekilde bebek odası dizaynı videoları izliyorum kendimi kaybetmiş bulunmaktayım. Yok duvar şu renk olsun buraya da bu olsun falan derken ancak bakıp duruyorum gerçi bu arada yarın dörtlü sonucunu alacağız hayırlısı inşallah. Bu arada o kadar sıcak ki dayanamaz hale geliyorum ben tam Deniz kenarında oturuyoruz ve nem den durulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…