- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
İyi günlerde kullanılsın çok cici olmuş emeğine sağlık :)Kızlar bende bunlari yaptım oğluşuma
Hahahhaha çok iyiydi
Günaydın heyecanlı ve meraklı tüm anneler :) ben dün akşamdan beri kitlenmiş bir şekilde bebek odası dizaynı videoları izliyorum kendimi kaybetmiş bulunmaktayım. Yok duvar şu renk olsun buraya da bu olsun falan derken ancak bakıp duruyorum gerçibu arada yarın dörtlü sonucunu alacağız hayırlısı inşallah. Bu arada o kadar sıcak ki dayanamaz hale geliyorum ben tam Deniz kenarında oturuyoruz ve nem den durulmuyor
Ben yirmibeşinde gittim. 3 hafta sonra gel dedi. Devlet ücretsiz diye biliyorum ama emin değilimbende kullandim.cnm enox4000 . ama iki hafta once benim.dr igneleri biraktirdi.
sen ne zaman gittin cnm. ayrintiliya ne zaman gel dedi aysenur hanim.
200-300 den asagi degildir cnm. ama erzuruma geçtiğimde sorarim.
onemli cnm size kalmis ama hem bebegi hem seni tetanosdan koruyo. ister normal olsun ister sezeryan tetanos riskine karsi. ben 5e tamamladim. ömür boyu tetanos riskim yok.
rennie iciyorum cnm yanma oldugunda.
Kızlar herkese merhaba,çok sık yazamasam da uzaktan hep takipteyim.Tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.İlk üç ay herşey çok güzeldi ama geçen aydan beri neredeyse 1 aydır değişken yoğunlukta kanamalarım olmaya başladı.Çalışıyordum mecburen bıraktım haftalardır evde yatıyorum.Takip doktorum dışında biçok doktora gittim ama hiçbiri kanamanın yeri ve sebebiyle ilgili net bişey söylemedi.Çok şükür rahim açıklığı ya da kese ayrılması yok.Ama kanamanın kesilmemesine üzülüyorum.Bir de son muayenemde doktor bebeğin suyunun azaldığını bol su içmem gerektiğini vs söyledi.O günden beri armut havuç suyu günde 3lt su elimden ne gelirse yapıyorum inşallah faydası olmuştur.Su konusu çok önemli,kanamayı bile unuttumBenzer durumları yaşayan var mı içinizde.Salı kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin.İnşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz meleklerimize.
Ben de sebebi belli olmayan kanamalardan müzdaribim salı kontrolüm var benim de. İnşallah güzel haberler alırız.Kızlar herkese merhaba,çok sık yazamasam da uzaktan hep takipteyim.Tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.İlk üç ay herşey çok güzeldi ama geçen aydan beri neredeyse 1 aydır değişken yoğunlukta kanamalarım olmaya başladı.Çalışıyordum mecburen bıraktım haftalardır evde yatıyorum.Takip doktorum dışında biçok doktora gittim ama hiçbiri kanamanın yeri ve sebebiyle ilgili net bişey söylemedi.Çok şükür rahim açıklığı ya da kese ayrılması yok.Ama kanamanın kesilmemesine üzülüyorum.Bir de son muayenemde doktor bebeğin suyunun azaldığını bol su içmem gerektiğini vs söyledi.O günden beri armut havuç suyu günde 3lt su elimden ne gelirse yapıyorum inşallah faydası olmuştur.Su konusu çok önemli,kanamayı bile unuttumBenzer durumları yaşayan var mı içinizde.Salı kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin.İnşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz meleklerimize.
Bayıldımm bunlara emeğine sağlık. Babynest olanın kalıbı var mıdır acaba canım sende? :)Kızlar bende bunlari yaptım oğluşuma
Aslında su içmenin işe yaradığı kesin değil.Hatta bazı doktorlar alakasının olmadığını yazmış ama elimden gelen tek şey bu onu yapıyorum bende.Çok geçmiş olsun inşalkah salı günü herşeyin normale döndüğünü öğrenirsiniz
Suyun azaldığında su içmek işe yarıyor mu ilk kes duydum en azından çözümü var çok şükür bol su çözüm olur
Amin inşallah.Siz de istirahatte misiniz neler yapıyorsunuz bu süreçte?Ben de sebebi belli olmayan kanamalardan müzdaribim salı kontrolüm var benim de. İnşallah güzel haberler alırız.
Yaklaşık 5-6 haftadır yatıyorum sadece ev içi küçük yürüyüş yapabiliyorum o da basit ihtiyaçlar için. Mutfakla evle alakam kalmadı. Zor günler... inşallah atlatırız fizyolojik ve psikolojik olarak yatmaktan yoruldum. Yine de bugünümüze şükür. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de hele bir hepsini unuturuz :)Amin inşallah.Siz de istirahatte misiniz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Kızlar herkese merhaba,çok sık yazamasam da uzaktan hep takipteyim.Tüp bebekle hamile kaldım ilk hamileliğim.İlk üç ay herşey çok güzeldi ama geçen aydan beri neredeyse 1 aydır değişken yoğunlukta kanamalarım olmaya başladı.Çalışıyordum mecburen bıraktım haftalardır evde yatıyorum.Takip doktorum dışında biçok doktora gittim ama hiçbiri kanamanın yeri ve sebebiyle ilgili net bişey söylemedi.Çok şükür rahim açıklığı ya da kese ayrılması yok.Ama kanamanın kesilmemesine üzülüyorum.Bir de son muayenemde doktor bebeğin suyunun azaldığını bol su içmem gerektiğini vs söyledi.O günden beri armut havuç suyu günde 3lt su elimden ne gelirse yapıyorum inşallah faydası olmuştur.Su konusu çok önemli,kanamayı bile unuttumBenzer durumları yaşayan var mı içinizde.Salı kontrolüm var dualarınızı eksik etmeyin.İnşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz meleklerimize.
Ben de aynı şekildeyim.Geçtiğini düşünüp arabayla dışarı çıktım daha yoğun kanamayla tekrar başladı.İnşallah kısa sürer sağlıkla kavuşuruz.çok geçmiş olsun.Yaklaşık 5-6 haftadır yatıyorum sadece ev içi küçük yürüyüş yapabiliyorum o da basit ihtiyaçlar için. Mutfakla evle alakam kalmadı. Zor günler... inşallah atlatırız fizyolojik ve psikolojik olarak yatmaktan yoruldum. Yine de bugünümüze şükür. Bebeklerimiz sağlıkla gelsinler de hele bir hepsini unuturuz :)
Çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.Ben de aynı şekilde dikkat ediyorum bol su tüketmeye çalışıyorum.İnşallah benim de kesilir biran önce.Kanama uzun süre durmayınca bana da iğneyi sürekli hale getirdiler.haftada 1 yaptıryorum bide progestan alıyorum günde 3.Sağ tarafıma yatıyorum havuç suyu da içiyorum.Yeter ki iyi olsun elimden bunlar geliyor şuan.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Canım üzme kendini lütfen. Stresten daha çok kanaman artar.
Benim 6.7. Haftalardan beri surekli kanamam vardi hatta bi kere cok büyük kanama yaşadım ayni idrarini nasil yaparsin oyle durmadan geliyordu afedersin cocuk bezi yarım saatte doluyordu. Kanamayi gordukce doktorlar iki igne yazip yolluyordu azaliyordu ama yine geliyordu.
En sonunda her hafta bir tane iğne vurulmak istedigimi soyledim doktora. Boyle kullanan hastalar doguma kadar rahat etmişler ve cok şükür igneleri duzenli kullanmaya baslayinca on gündür tertemizim bi damla bile yok bin şükür.
Tabi kendime cok dikkat ediyorum. Kanamadan dolayi bebek az besleniyordu. Hep soluma yattim wc disinda hic kalkmadim. Kanamam kesilince sadece basit yemekleri yapmak icin kalktim hic bir is yapmıyorum ve bana bol su icerek kanamani atarsin demisti doktorum. Su çok önemli. Ani hareket, bir şeye uzanma gerilme, çömelerek birsey yapmak yasak. Sirkeli seyler ve maydanoz da düşüğe sebep oluyor dedi doktorum. Havuç suyu da suyu artiriyor diye duymuştum canım.
Canim yanlos olmasin sola yatman gerekmiyor muÇok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.Ben de aynı şekilde dikkat ediyorum bol su tüketmeye çalışıyorum.İnşallah benim de kesilir biran önce.Kanama uzun süre durmayınca bana da iğneyi sürekli hale getirdiler.haftada 1 yaptıryorum bide progestan alıyorum günde 3.Sağ tarafıma yatıyorum havuç suyu da içiyorum.Yeter ki iyi olsun elimden bunlar geliyor şuan.Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
İnşallah geçecek canım hepimizinki ve biz bunları bir anı olarak anlatacağız ileride :) güzel günleri olsun hepimizinBen de aynı şekildeyim.Geçtiğini düşünüp arabayla dışarı çıktım daha yoğun kanamayla tekrar başladı.İnşallah kısa sürer sağlıkla kavuşuruz.çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?