2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
günaydın kızlar ben bunları lise döneminde işlemiştim nasıl değerlendirebilirim bir fikri olan var mı :)

Eklentiler

• IMG-20170806-WA0012.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 82
Görüntü güzel ama ağırlık çok tabi kişiye göre değişir canım bende beğenmiştim bu arabayı ağırlığından dolayı vazgeçtim
Yaa ölemi dersinn ağırlık bilmiyorumkı canım asansorle eve ınıp cıkacak kullancagım yerler ya park ya avm olur ankarada bıde en cok babası sürer aslında
Hayırlı olsun canım bızımkıde kız kesın oldu artık. Allahım kucagımızdada gostersın

Canım ben buna bayıldımmm ama kullanışlı mı acaba biliyor Musun?
Bende bayıldımda Biricik_Rose 'da güzel ama ağır dıyo bilemedimki

Kızlar günaydın
Benim karnım cikti:) bu haftaya kadar hiç belli değildi. Ama 2 gündür sivrildi sanki
Göğüsler desen zaten baya büyümüştü.artik karnımızın çıkması normaldir heralde zaten.kilo almaya da başladım. Sanırım 1.5 kilo oldu..
Sizde durumlar nasıl.?

ehehehe benim de karnım hiç yoktu canım. son günlerde birden çıtkı sanki .. gerçi hazımsızlık problemi de yaşıyorum ama gene de bebeğim büyüdü sanırım ondan böyleyim

benim yolda yürürken insanlar bakıyor ben de zamanında hamile göbeklerine çok bakmıştım ondan sanırım başıma geldi :) sen 18. haftalıksın ben 16. 2 hafta gerideyim ama göbeğim fena :)

bayaa bayaa belli benim 2 kilo da aldım :)

benim çıkalı oldu biraz, hem ikinci hamileliğim hem de zaten göbekliydim alttan bebek geldikçe tam göbekli oldum yaşı da hesaba katarsak siz düşünün işte:)) bir de üstüne 4 kilo alınca gören beni en az 5 aylık hamile sanıyor :)) utana sıkıla daha 4 yeni olduk falan diyorum siz bana göre çok iyisiniz çokkk:))

merhaba kızlar
ben çatlaklat için kakao+badem+zeytin yağı kullanıyordum
ama yanımda kalmaya gittiğim yerlere götüremiyorum
çatlak kremine başlayacağım
mustela ama hangisini almalıyım bilemedim
direk çatlak önleyici var onu mu

Benimkinin boyutu internettekilerden biraz büyük oldu benim kalibim bu canim
Çok teşekkür ederim canım Tabii ben bu işlerden pek anlamam dün anneme senin yaptığını gösterdim o da çok beğendi :) ona vereceğim kalıbı inşallah biz de yapabiliriz :)

Mustelanın çatlak öncesi yağını kullananlar genellikle memnun canım içeriği de güzel üstelik bir araştır istersen

Ayy ne guzel canım ya benımde duz degılde ole cok buyuk bır gobek yok karnımla bırlesmıs gıbı onde bırde kız ya sıvrılmıyorda yayılıyor gıbı yarım kılo almısım doktorda aman vermesınde yarımda ıyıdır dıyor ama bebısım onden bıle gıdıyormus ondan yana mutluyum demek kuzuma yarıyor

ay kızlar bız sımdı kacıncı ayımızdayız nısanda kaldık mayısda 1 hazıran 2 temmuz 3 agustos 4 mu oluyor yoksa bıtıyormu ayol bılemedım ben sımdı 4 aylıkmıyız 5 aylıkmı uygulamalarda 5. ayın dıyor artık
canım ben lıerac kullanıyorum memnunum gebe magazasında 150 cıvarı bıseydı eczanelerdede var

Benm 2.hamileligm bi de cok ara yok ilkiyle 19 aylk oglm.dogum kilomu versmtm ama sezeryan gobegi vardi biraz haliyle.henuz kilo almadm ama gobegm baya belirginlesmeye basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…