2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Gözün aydın çok sevindim :))

hadi gözünüzaydın aydın,çok sevindim :)

katı olanı alayım öyleyse. ben de akşamları yağ kullanmak istiyorum. kalao yağı tüylenme de yapmıyormuş. ama hinstancevizi yağıyla kakao arasında kaldım açıkcası.

sen akşam sürüp nasıl yatıyorsun canım. yatak falan batmıyor mu??

Bizim sohbetimiz de çok güzel En azından ben böyle hissediyorum, ilk kanamamı yaşadığımda güzel dualarınızla, enerjinizle, motivasyonunuzla kendimi bir nebze iyi hissettim sayenizde. Eskiden bana saçma gelirdi bu tarz forum siteleri ama şu an ufak bir üzüntümü, sevincimi buraya yazma gereği duyuyorum hemen. Bu, buradaki güzellikler sayesinde :) iyi ki varsınız

Canim bebeğinin iyi olmasina cok sevindim. İcerde kalan kanama alanlari da bitince kendini cok daha iyi hissedeceksin inşallah.
Allahım yavrularimiza sağlık sıhhat versin inşallah

Gözünaydın canım

Kızlar merhaba bende 24 agustosta gireceğim ayrıntılı ultrasona. Fiyatı 500 TL. İstanbul Bahçelievler medikalparkta.
Çok pahalı gerçekten. Doktorum orda sgk li ücreti 190 .doktorum dan memnunum.ama hastane çok pahalı tabi.normalde tahlilleri filanda dışardan devlette veya daha uygun tip merkezlerinde yaptırdım.ama perinatolog aynı hastaneden olsun istedim.bilmiyorum,belki o vakte kadar başka daha uygun birini arastiririm
Evlat acısı gibi mübarek, fiyatlar.

Lilyumcum canim gozun aydin.
En azindan artik evden cikip disarida az hava alip gelebilirsin gor bak o zaman cok daha iyi hissedeceksin.
Bu arada bizim bebis te buyumus ama cok guzel bir goruntu vermedi ultrasonda suratini da kapatip durdu. Bastan ayaga 16 cm olmus ve 210 gr mis.
Bana hala garip geliyo idrak edemiyorum bebek sahibi olacagimi analik icgudum mu az nedir anlamadim ki :)
Hareketler konusunda icim rahatladi anca 3 hafta sonra hissedersin dedi. Benim de bir ay sonra randevum var tekrar ama bu sefer icim rahatladi baya onumuzde ki randevuyu daha stressiz beklerim gibime geliyor

Seni merak ediyordum ben de canım :) çok sevindim güzel haberler almana. Az değildir iç güdün canım hani bazen olur ya çok sevinirsin de nazar değmesin diye kendinden bile sakınırsın işte öyle seninki bence :) hareket konusunda doktorum hissetmiş olabilirsin hatta bir defa hissedip günlerce hiç hissetmeyebilirsin şu aşamada dedi. Düzenli hissetmek için henüz erken içimiz rahat olsun

Kızlar ben 16. haftamda doktora gittiğimde 570 gr demişti ben mi yanlış anladım acaba eşim de öyle hatırlıyor. Ama herkes 200-300 gr arası yazıyor bebeği 7 kilo aldım diye oğluşa mı yarıyor anlamadım ki

Aynen canım 570 yanlış anlamışsın sanki :)

Ama inşallah bebeğine yariyordur aldığın kilolar :)

Herkese merhaba 4lü sonucumu dün aldım sonuç kağıdını doktoruma gönderdim herşey Harika sonuçlar çok güzel 1 ay sonra detaylı ultrason dedi, en son 30 unda ultrasonda baktık. Çok geç değil mi bana mı öyle geliyor? bir de sadece 1 defa idrar verdim normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…