Herkese merhaba 4lü sonucumu dün aldım sonuç kağıdını doktoruma gönderdim herşey Harika sonuçlar çok güzel 1 ay sonra detaylı ultrason dedi, en son 30 unda ultrasonda baktık. Çok geç değil mi bana mı öyle geliyor? bir de sadece 1 defa idrar verdim normal mi
ben sabahları hindistan cevizi yağı akşamları kakao yağı sürüyorum:) zaten cilt emiyor yağı sıkıntı olmuyor:) sürdükten sonra 5 dk öyle göbek ortada dolanıyorum sonra giyiniyorum:)katı olanı alayım öyleyse. ben de akşamları yağ kullanmak istiyorum. kalao yağı tüylenme de yapmıyormuş. ama hinstancevizi yağıyla kakao arasında kaldım açıkcası.
sen akşam sürüp nasıl yatıyorsun canım. yatak falan batmıyor mu??
Detaylı 20 ile 24 arasında yapılıyor canım bana geç gelmedi verdiği tarih
4lu için gözün aydın :)
En başında kan idrar alıp bakınca sıkınti yoksa çoğu doktor başka bakmıyor
Aynen canım 570 yanlış anlamışsın sanki :)
Ama inşallah bebeğine yariyordur aldığın kilolar :)
Belki de 270 dedi ben 570 anladım 10 gün sonra detaylıda öğreniriz
Fiyatlar çok pahalı ya ben dataylı ultrasonu yaptırmama kararı aldım çok gerekli birşey değilmis yaa . O kadar para ona verene kadar bebeğime birşeyler almayı düşünüyorum tabi bu benim fikrim
Her devlet hastanesinde bulunuyo mu ki acabaDevlette yaptir canım
Her devlet hastanesinde bulunuyo mu ki acaba
Amin canm insallahBenim bir arkadasımda 22.haftada yaptrıdı canım hiç bişi olmaZ merak etme daha iyi oluyor hatta.Bu arada burda kız anneleri fazla galiba 2018 ocak anneleri iki ayrı sohbet grubu var sanırm bugün bunu kesfettim bizimde cinsiyetimiz kız rabbim sag salim kucağımıza almayı nasip etsin mis kokularını koklamayı nasip etsin arkadaşlar herkeese merhabalar.
Canm ben medipole gidiyorum ama doktorum medicine hosptital a yonlendirdi bugun randevu aldim eylul sonuna. Ucreti 400 tl. Docent mis doktor beyde. İstanbul Avrupa yakasindaArkadaşlar sizin oralarda detaylı ultrason fiyatları ne acababilginiz var mı
Kayseride ozellerde 150 den basliyo. Muayenehanelerde proflar 400 e bakiyo.Arkadaşlar sizin oralarda detaylı ultrason fiyatları ne acababilginiz var mı
Benim de dr oyle soyleyince icim rahatladi artik kurcalamiycam. Saglik ocagindan da randevu aldim tetanoz icin o esnada rutin kan tahlilleri de yapiyorlar. Bu bi ayimiz huzurlu kafamiza hiiic biseycik takmadan gecsin insallah. Fotoyu da ekliycem ama pek sekilsiz sipa. Dedim ya bi guzel poz vermedi surati da sakladi durduSeni merak ediyordum ben de canım :) çok sevindim güzel haberler almana. Az değildir iç güdün canım hani bazen olur ya çok sevinirsin de nazar değmesin diye kendinden bile sakınırsın işte öyle seninki bence :) hareket konusunda doktorum hissetmiş olabilirsin hatta bir defa hissedip günlerce hiç hissetmeyebilirsin şu aşamada dedi. Düzenli hissetmek için henüz erken içimiz rahat olsun
Valla canim dr benim kilo alisima artik hööst deme geregi duydu :) Buyuk ihtimal senin hatirinda yanlis kalmistir ya da ne bilim dr un dili surcmustur. Adetimdir illa yumurta kapiya dayanacak :) 9 kilo almisim hamileligin basindan beri saka gibi. Artik ekmeklere makarnalara son.Kızlar ben 16. haftamda doktora gittiğimde 570 gr demişti ben mi yanlış anladım acaba eşim de öyle hatırlıyor. Ama herkes 200-300 gr arası yazıyor bebeği 7 kilo aldım diye oğluşa mı yarıyor anlamadım ki
Canim riskin var mi neden amniyosentez yaptirasin ki durduk yere. Cok endiseliysen harmony yaptir bir de detayli ultrasonunu tavsiye edilen bir kisiye git icini de ferah tut. Moral bozacak bisey yokKızlar merhaba Ankara Dayım perinatologa gittim dün . Ama hiç tatmin olmadık ya . Başkent üniversite sinde Sertaç bey e gittik . Düşünün perinatolog ama 3 boyutlu ultrason Bile yoktu . Test sonucuna göre her doktorun söylediğini söyledi . Ama bizim Zaten istediğimiz bebek konusunda bizi rahatlatması idi . Ama bebeği net göremiyorum deyip durdu . Cidden epey üzüldük . Usg si o kadar kötüydü ki anlatamam . Cinsiyeti netleştirelim dedik hazır perinatologa gelmişken dedik . Onu Da göremedi . Tek dediği bebek iyi duruyor . 173 gram olmuş miniğim . 4 gün De önden gidiyor . Bu arada 240 lira para aldı çok koydu bize . Amniosentez yaptırmayı zaten düşünmüyordum doktorum yaptırmak istersen kan sulandırıcıyı 1 hafta önce kesmen lazım dedi . Peki o dönem pıhtılaşma olursa ne olacak dedim . Olabilir dedi . Ben diğer 2 tüp bebek denememde olumsuz sonucu pıhtılaşma yüzünden aldım . Eşimle Kesin kararımız hiçbir şey yapmamak oldu . Ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz artık . Diğer hiçbir testi yaptırmayacağız .
Canim dr um bana 20 . haftada yap bikac gun erken ya da gec farketmez dedi. Ama senin 20. haftaya daha 2 hafta var. Bi gittiginde sor bakalim belki de yaparlarKızlar biradan gidip sağlık ocağına kayıt işini de halledelim diyoruz acaba 18. Haftada tetenoz aşısı yaparlar mi. Gitmişken onuda aradan çıkaralım ay Bugün ne çok şey çıkardım aradan
Canim dr um bana 20 . haftada yap bikac gun erken ya da gec farketmez dedi. Ama senin 20. haftaya daha 2 hafta var. Bi gittiginde sor bakalim belki de yaparlar
Benim de dr oyle soyleyince icim rahatladi artik kurcalamiycam. Saglik ocagindan da randevu aldim tetanoz icin o esnada rutin kan tahlilleri de yapiyorlar. Bu bi ayimiz huzurlu kafamiza hiiic biseycik takmadan gecsin insallah. Fotoyu da ekliycem ama pek sekilsiz sipa. Dedim ya bi guzel poz vermedi surati da sakladi durdu
Valla canim dr benim kilo alisima artik hööst deme geregi duydu :) Buyuk ihtimal senin hatirinda yanlis kalmistir ya da ne bilim dr un dili surcmustur. Adetimdir illa yumurta kapiya dayanacak :) 9 kilo almisim hamileligin basindan beri saka gibi. Artik ekmeklere makarnalara son.
Canim riskin var mi neden amniyosentez yaptirasin ki durduk yere. Cok endiseliysen harmony yaptir bir de detayli ultrasonunu tavsiye edilen bir kisiye git icini de ferah tut. Moral bozacak bisey yok
S Serpilzorlu canim sen nerelere gittin. Ne zamandir yoksun. Hersey yolunda degil mi
Kizlar bu da benim oglus azcik cirkiniz ama begenmeyen kizina almasin
Eki Görüntüle 2031173
Benim de dr oyle soyleyince icim rahatladi artik kurcalamiycam. Saglik ocagindan da randevu aldim tetanoz icin o esnada rutin kan tahlilleri de yapiyorlar. Bu bi ayimiz huzurlu kafamiza hiiic biseycik takmadan gecsin insallah. Fotoyu da ekliycem ama pek sekilsiz sipa. Dedim ya bi guzel poz vermedi surati da sakladi durdu
Valla canim dr benim kilo alisima artik hööst deme geregi duydu :) Buyuk ihtimal senin hatirinda yanlis kalmistir ya da ne bilim dr un dili surcmustur. Adetimdir illa yumurta kapiya dayanacak :) 9 kilo almisim hamileligin basindan beri saka gibi. Artik ekmeklere makarnalara son.
Canim riskin var mi neden amniyosentez yaptirasin ki durduk yere. Cok endiseliysen harmony yaptir bir de detayli ultrasonunu tavsiye edilen bir kisiye git icini de ferah tut. Moral bozacak bisey yok
S Serpilzorlu canim sen nerelere gittin. Ne zamandir yoksun. Hersey yolunda degil mi
Kizlar bu da benim oglus azcik cirkiniz ama begenmeyen kizina almasin
Eki Görüntüle 2031173
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?