2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
ayyyyyyyy ben bayıldım 16 agustosu bekle kızım olursa talibiz :)
Hahaha anlastik biz bunlari besikten kertelim yabanciya gitmesinler az cok biliyoruz birbirimizi burda di mi ama

yaaaa bi de ben de böyle resim istiyorum siyah beyaz yerine böyle sarılardannnnnnnnnnnn
Canim mesela bu ultrasonda bi ayar var o ayara alinca bu 3 boyutluya geciyor digeri siyah beyaz. Belki vardir ozelde ki dr unun ultrasonunda bi sor bakalim. Siyah beyaz da hic anlayamadim ben bisey, buna gecince haa kafasi burasiymis kolu burasiymis demek ki diye dank etti bi de heyecandan gece uyuyamayinca oyle bön bön bakiyodum valla

ayyyyy kesin sorayım yaaaaaa ki yoksa bile bunun için gideyim başka bir merkeze foto almaya geldim der fotomu alır çıkarım :)

aynen yaaaa 16 agustosta yazışırızz tekrar :)

Peki hanimlar normal dogum ya da sezaryen fiyatlarini arastirmaya basladiniz mi konustunuz mu dr larinizla.
Bunu da paylasalim fikrimiz olsun en azindan.
Benim dr un ozel muayenehanesi oldugu icin anlasmali oldugu en uygun ve de onun onerdigi hastaneye 1500 dedi sekreterine sordugumda. Kendisi de 3500 aliyor bilmiyorum belki bize ayrica bi uygunluk ta saglar ama piyasayi hic
ayyyyy kesin sorayım yaaaaaa ki yoksa bile bunun için gideyim başka bir merkeze foto almaya geldim der fotomu alır çıkarım :)

aynen yaaaa 16 agustosta yazışırızz tekrar :)
Niyeyse bana senin kizin olucak gibime geliyor demedi deme

bizim de 2000-2250 canım :)

ayy hadi hayırlısı sağlıkla sıhhatle inşallah :)

89 lu olan biri 28 yasindadir kuzum. Ama ben mesela 90 aralikliyim. Henuz 26 yasindayim
Anamm ıyıce karıstım benden 1 sene sonra doğmussun ama aralıkta nırdeyse 2 yas ay beynım yandı

ben 87 liyim 30 yaşındayım

89'lu artık 28 desin o kadar küçültmesin kendini hahahahh:)
ozaman bebısler doguncada 29 mu olcemm anamm yaslanıyom

ben 77 liyim nerelerden atayım kendimiiiiiii
Ayy annemm deme ölee pamuk tarlasına atla her yasın ayrı bır guzellıgı var dıyıp mutlu oluyoruz

canım ben güreşe gider gibi yağlanıyorum basen, popo, üst bacaklar, karın, meme ve sırt kenarlarıma
bebeğim erkek yaa artık eşimle dalga geçiyorum
ben gideyimde pehlivanımı yağlayayım diye
ya bende öyle bır ayaklarıma surmuyorum dızıme kadar nemlenıyorum toto sırtımdakı yan yerler karın full bence bız güreş federasyonunda tanıdıklarım var ordan kispet sipariş edelim onla yaglanalım

Bebeğim artık tepiklesin beni yahuuuuuu
bak bunu okuyunca nasıl gülmüşümm cok sevımlısın aynenn gelsın goller artık

ay ozaman ben hıssedıyorum aksamları sırt ustu oluyorum bazen tv karsısında itiraf edıyorum tlf da oyun oynuyorum oda yatarkene keyıflı oluyo cok yatmıs olursam karnımda kıpırdanmalar oluyo gaz varmıs gıbı birde gece dondukten sonra kıpırtılar oluyor ayy annemm
ayy bende dusundum sımdı gorumcelerımın ıkısının evınde asansor yok oraya nasıl cıkarıcaz erımın tasıyacagı bısı olmalı

kızlar akşam çikolata yiyip hemen uzanın. bebiş tepinmeye başlıyor içinde. dün akşam denedim. tecrübeyle sabit
Anlasıldı ozaman aksam tum hamısler ellerde cıkolata yatıyo olacaklar hadı bebısım bır tepik ayagını korkak alıstırma hadı bakım

iki gundur nefes darlığı basladi bende. nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor resmen.
o bendede var ama sıkıstıran sey daha cok su ustumuze gıydıgımız bısı varya (takke de derler) onun saran kısmı nefesımı kesıyor sankı

cok sevımlı canım bende dusunuyorum mobılyaları beyaz ıstıyorum ama duvar boyama nasıl olcak bılemedım toz pempe yapayım desem ılla kız dıyede o renge gıtmek ıstemıyorum ama toz pempe ve tatlı grının uyumunu sevıyorum da karar veremedım

ayy ne guzell alışverıs grubunada atabılırsın canım burda arada gıder epey sohbet var cunku alısverıse gırdıgımızde daha kolayda bulabılırız
gozun aydın canım benımde oyle bayramdan sonra tam 5 hafta ara oldu nasıl dayanıcım bılmem

canımm nasıl tatlı oglus oldugu goruntude her yerden bellı ıcımdekı fesat teyze alt taraftakı herseyı kucucuk seylere benzettı
Kızlar biradan gidip sağlık ocağına kayıt işini de halledelim diyoruz acaba 18. Haftada tetenoz aşısı yaparlar mi. Gitmişken onuda aradan çıkaralım ay Bugün ne çok şey çıkardım aradan
benım hıc kaydım yok canım doktorumda bısı demedı asımı olmamız lazım onlardanda bılgım yok aslında ası konusunu arastırmak ıstıyorum enıne boyuna

niye kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi ki?? ben de clexane kullanıyorum ve cuma günü amniyosentez yaptırdım. Benim doktorum zaten perinatolog, bana hiç böyle bir şey söylemedi, çok şükür hiç bir komplikasyon da olmadı

Canim cok pembe olsun istemiyorsan duvarin sadece bir tarafini boyayabilirsin ya da objelerle aralara serpistirebilirsin secenek olarak. Ben de pembe ve grinin uyumunu seviyorum guzel oluyor.

Teyzesi zaten diyom ya ecis bucus alt tarafta neresi neresi hic belli degil zaten

Canim asi zaten devletin mutlaka onerdigi bisey. Sezaryen de olsan normal dogumda yapsan kullanilan aletlerden cok az da olsa tetanoz olma riskin var ve bu ozellikle bebekte telafi edilemez sorunlara sebep olur. Hicbir zarari yok aksine yarari var. Sen yine de aarstir ama ihmal etme derim ben sahsen

Son düzenleme:
Kızlar cok fenayım, cok güvendiğim hala bile ürünlerini kullandığım tamamen dogal bi markanın çatlak kremini aldım. Hamileliğimde en agır kokulara bile bana mısın demeyen ben kremin kokusundan felaket istifra ettim ve eve giremiyorum balkondayım. Kokusunu eşim bile farketmedi aslında cok kotu degil ama beni inanılmaz etkiledi. Lierac alıcam sanırım. Kullananlara sorum kokusu nasıl cok onemli

Canim baskasina kotu gelmeyen koku sana kotu gelebilir. Alirken mutlaka kapagini acip kokusuna bakmak istedigini soyle. Kokudan emin olunca bundan sonrakileri netten de siparis verirsin nasil olsa

Tesekkur ederiz. Eveeet cinsiyetlerimiz de ayni oldu. Ben ilk hamileligimde lierac kullanmis ve de memnun kalmistim. Simdi de doktorumun onerisiyle muslera aldim onu kullaniyorum ama oyle sık degil banyodan sonra. Hicbir seyi duzenli kullanamam maalesef ben. Goguslerle ilgili hic problem yasamadim. Ben de 2 kilo aldim. Tatilde bir ara anne evine gidince ohh miss gibi yiyip ictim o iki kilo da onun eseri Bu aralar istahim artmaya basladi ama dikkat etmeye calisiyorum. En azimdan simdilik. Sonra zaten ipin ucu kaciyor. Biz bir ay sonra gidecegiz tekrar. Ayrintili ultrason olacak o zaman. Sizin kontrol ne zamandi?

evet beyazımsı bır sey yapıp bır duvarada pempemsi grımsı bısıler yapabılırım
resımde bebısın oldugu degılde sol tarafta bısı varya asagı sogru sarkmıs ben onu gorsem ay kesın erkek kesem derdım

evet bende arastırmak ıstıyorum bıle bılede yaptırmayıp kotu bısı olsun ıstemıyorum ama bazı asılarda cocukların bagısıklıklarını daha cok bozup bazı hastalıkların arttıgı gozlenmıs bronsıt vesayre guzel bır yazı bulursam paylaşırım sızınle

canım ben lıerac kullanıyorum aslında en bulantılı zamanımda nıyey se hıc koku almamıstım ama kendıne has bır kokusu var tabıkı ama rahatsız etmedı benı bencede aldıgın yerde koklama ımkanım varmı de

canım ben de lierac kullanıyorum çok memnunum bi koku var ama beni rahatsız etmiyor sen eczanede dene sonra istersen yine gider netten alırsın :)

Eveeetttt gelsin goller

ben musleranın çatlak öncesi kremini aldım
kokusu yok ve emilimi çok kolay
sabahları işe gitmeden sürebiliyorum en fazla 3-5 dk da emiliyor
aklında olsun canım

Oy oy maşallah kuzuya annesi

Canım doktorun hangi hastaneyle anlaşmalı merak ettiğim için soruyorum :) ben memoriala gidiyorum ve doğum fiyatları epey yüksek o yüzden alternatiflere bir bakmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…