- 10 Mayıs 2017
- 1.434
- 2.641
- 63
- 46
Hahaha anlastik biz bunlari besikten kertelim yabanciya gitmesinler az cok biliyoruz birbirimizi burda di mi amaayyyyyyyy ben bayıldım 16 agustosu bekle kızım olursa talibiz :)
Canim mesela bu ultrasonda bi ayar var o ayara alinca bu 3 boyutluya geciyor digeri siyah beyaz. Belki vardir ozelde ki dr unun ultrasonunda bi sor bakalim. Siyah beyaz da hic anlayamadim ben bisey, buna gecince haa kafasi burasiymis kolu burasiymis demek ki diye dank etti bi de heyecandan gece uyuyamayinca oyle bön bön bakiyodum vallayaaaa bi de ben de böyle resim istiyorum siyah beyaz yerine böyle sarılardannnnnnnnnnnn
Hahaha anlastik biz bunlari besikten kertelim yabanciya gitmesinler az cok biliyoruz birbirimizi burda di mi ama
Canim mesela bu ultrasonda bi ayar var o ayara alinca bu 3 boyutluya geciyor digeri siyah beyaz. Belki vardir ozelde ki dr unun ultrasonunda bi sor bakalim. Siyah beyaz da hic anlayamadim ben bisey, buna gecince haa kafasi burasiymis kolu burasiymis demek ki diye dank etti bi de heyecandan gece uyuyamayinca oyle bön bön bakiyodum valla
Niyeyse bana senin kizin olucak gibime geliyor demedi demeayyyyy kesin sorayım yaaaaaa ki yoksa bile bunun için gideyim başka bir merkeze foto almaya geldim der fotomu alır çıkarım :)
aynen yaaaa 16 agustosta yazışırızz tekrar :)
Peki hanimlar normal dogum ya da sezaryen fiyatlarini arastirmaya basladiniz mi konustunuz mu dr larinizla.
Bunu da paylasalim fikrimiz olsun en azindan.
Benim dr un ozel muayenehanesi oldugu icin anlasmali oldugu en uygun ve de onun onerdigi hastaneye 1500 dedi sekreterine sordugumda. Kendisi de 3500 aliyor bilmiyorum belki bize ayrica bi uygunluk ta saglar ama piyasayi hic
Niyeyse bana senin kizin olucak gibime geliyor demedi deme
Anamm ıyıce karıstım benden 1 sene sonra doğmussun ama aralıkta nırdeyse 2 yas ay beynım yandı89 lu olan biri 28 yasindadir kuzum. Ama ben mesela 90 aralikliyim. Henuz 26 yasindayim
ozaman bebısler doguncada 29 mu olcemm anamm yaslanıyomben 87 liyim 30 yaşındayım
89'lu artık 28 desin o kadar küçültmesin kendini hahahahh:)
Ayy annemm deme ölee pamuk tarlasına atla her yasın ayrı bır guzellıgı var dıyıp mutlu oluyoruzben 77 liyim nerelerden atayım kendimiiiiiii
ya bende öyle bır ayaklarıma surmuyorum dızıme kadar nemlenıyorum toto sırtımdakı yan yerler karın full bence bız güreş federasyonunda tanıdıklarım var ordan kispet sipariş edelim onla yaglanalımcanım ben güreşe gider gibi yağlanıyorum basen, popo, üst bacaklar, karın, meme ve sırt kenarlarıma
bebeğim erkek yaa artık eşimle dalga geçiyorum
ben gideyimde pehlivanımı yağlayayım diye
bak bunu okuyunca nasıl gülmüşümm cok sevımlısın aynenn gelsın goller artıkBebeğim artık tepiklesin beni yahuuuuuu
ay ozaman ben hıssedıyorum aksamları sırt ustu oluyorum bazen tv karsısında itiraf edıyorum tlf da oyun oynuyorum oda yatarkene keyıflı oluyogece uyumak için yattığında sırt üstü biraz yat.hemen hareketlenmeye başlıyo.artık ben gün içinde de hissediyorum ama ilk 3 gün sadece o şekilde hissettim.sadece dokunuyo zaten.pıt pıt atıyo anlarsın hemen.bu aksam dene bakalım.
ayy bende dusundum sımdı gorumcelerımın ıkısının evınde asansor yok oraya nasıl cıkarıcaz erımın tasıyacagı bısı olmalıBu arabanın kilosunu net hatırlamıyorum 11-12 olabilir ama 10 kilo üstündeydi çok inceledim çünkü kişiye göre değişir tercih asansörde olsa yeri gelir tek bi yere gidilebilir ben 7-8 en fazla taşıyabilirim
Anlasıldı ozaman aksam tum hamısler ellerde cıkolata yatıyo olacaklar hadı bebısım bır tepik ayagını korkak alıstırma hadı bakımkızlar akşam çikolata yiyip hemen uzanın. bebiş tepinmeye başlıyor içinde. dün akşam denedim. tecrübeyle sabit
o bendede var ama sıkıstıran sey daha cok su ustumuze gıydıgımız bısı varya (takke de derler) onun saran kısmı nefesımı kesıyor sankıiki gundur nefes darlığı basladi bende. nefes alamiyorum kalbim sıkışıyor resmen.
cok sevımlı canım bende dusunuyorum mobılyaları beyaz ıstıyorum ama duvar boyama nasıl olcak bılemedım toz pempe yapayım desem ılla kız dıyede o renge gıtmek ıstemıyorum ama toz pempe ve tatlı grının uyumunu sevıyorum da karar veremedımAy valla ben su bebek arabasini sectim ya uzerimden buyuk yuk kalkti :) darisi odayi nasil tasarlayacagim kismina insallah.
Internette gordugum bi oda cok hosuma gitti onu baz alabilirim. Bikac patlatan sey ve esyalar cok sade. Mesela bu odada duvar kagidi, tablolar arkasinda ki farkli duvar fonu ve hali patlatmis diger seyler cok sade.
Bakalim sizin fikriniz ne oda hakkinda
Eki Görüntüle 2030906
Evet canım ferah mekanları seviyorum ben de :) aslında ikea nın çok şık bir koltuğu var yataklı da olabilen yarın bulup linkini yazarım sana tam bebek odası için bence yine ahşap, beyaz çok hoş bir şey :)
gozun aydın canım benımde oyle bayramdan sonra tam 5 hafta ara oldu nasıl dayanıcım bılmemBiz dün kızçemi gördük uykucu şirin uyuyor anca prensesim narin bir kızçe olacakmış herşey yolunda dedi doktorumuz maşallah bir sonraki kontrol 1 ay sonra zaman geçmiyor sanki bugün kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsün inşallah
canımm nasıl tatlı oglus oldugu goruntude her yerden bellı ıcımdekı fesat teyze alt taraftakı herseyı kucucuk seylere benzettıBenim de dr oyle soyleyince icim rahatladi artik kurcalamiycam. Saglik ocagindan da randevu aldim tetanoz icin o esnada rutin kan tahlilleri de yapiyorlar. Bu bi ayimiz huzurlu kafamiza hiiic biseycik takmadan gecsin insallah. Fotoyu da ekliycem ama pek sekilsiz sipa. Dedim ya bi guzel poz vermedi surati da sakladi durdu
Valla canim dr benim kilo alisima artik hööst deme geregi duydu :) Buyuk ihtimal senin hatirinda yanlis kalmistir ya da ne bilim dr un dili surcmustur. Adetimdir illa yumurta kapiya dayanacak :) 9 kilo almisim hamileligin basindan beri saka gibi. Artik ekmeklere makarnalara son.
Canim riskin var mi neden amniyosentez yaptirasin ki durduk yere. Cok endiseliysen harmony yaptir bir de detayli ultrasonunu tavsiye edilen bir kisiye git icini de ferah tut. Moral bozacak bisey yok
@Serpilzorlu canim sen nerelere gittin. Ne zamandir yoksun. Hersey yolunda degil mi
Kizlar bu da benim oglus azcik cirkiniz ama begenmeyen kizina almasin
Eki Görüntüle 2031173
benım hıc kaydım yok canım doktorumda bısı demedı asımı olmamız lazım onlardanda bılgım yok aslında ası konusunu arastırmak ıstıyorum enıne boyunaKızlar biradan gidip sağlık ocağına kayıt işini de halledelim diyoruz acaba 18. Haftada tetenoz aşısı yaparlar mi. Gitmişken onuda aradan çıkaralım ay Bugün ne çok şey çıkardım aradan
Sadece dr mu canim bu yoksa hastane arti dr mu eger oyleyse cook fark varbizim de 2000-2250 canım :)
ayy hadi hayırlısı sağlıkla sıhhatle inşallah :)
niye kan sulandırıcı iğneyi bırak dedi ki?? ben de clexane kullanıyorum ve cuma günü amniyosentez yaptırdım. Benim doktorum zaten perinatolog, bana hiç böyle bir şey söylemedi, çok şükür hiç bir komplikasyon da olmadıKızlar merhaba Ankara Dayım perinatologa gittim dün . Ama hiç tatmin olmadık ya . Başkent üniversite sinde Sertaç bey e gittik . Düşünün perinatolog ama 3 boyutlu ultrason Bile yoktu . Test sonucuna göre her doktorun söylediğini söyledi . Ama bizim Zaten istediğimiz bebek konusunda bizi rahatlatması idi . Ama bebeği net göremiyorum deyip durdu . Cidden epey üzüldük . Usg si o kadar kötüydü ki anlatamam . Cinsiyeti netleştirelim dedik hazır perinatologa gelmişken dedik . Onu Da göremedi . Tek dediği bebek iyi duruyor . 173 gram olmuş miniğim . 4 gün De önden gidiyor . Bu arada 240 lira para aldı çok koydu bize . Amniosentez yaptırmayı zaten düşünmüyordum doktorum yaptırmak istersen kan sulandırıcıyı 1 hafta önce kesmen lazım dedi . Peki o dönem pıhtılaşma olursa ne olacak dedim . Olabilir dedi . Ben diğer 2 tüp bebek denememde olumsuz sonucu pıhtılaşma yüzünden aldım . Eşimle Kesin kararımız hiçbir şey yapmamak oldu . Ayrıntılı ultrasonu bekleyeceğiz artık . Diğer hiçbir testi yaptırmayacağız .
Canim cok pembe olsun istemiyorsan duvarin sadece bir tarafini boyayabilirsin ya da objelerle aralara serpistirebilirsin secenek olarak. Ben de pembe ve grinin uyumunu seviyorum guzel oluyor.cok sevımlı canım bende dusunuyorum mobılyaları beyaz ıstıyorum ama duvar boyama nasıl olcak bılemedım toz pempe yapayım desem ılla kız dıyede o renge gıtmek ıstemıyorum ama toz pempe ve tatlı grının uyumunu sevıyorum da karar veremedım
canımm nasıl tatlı oglus oldugu goruntude her yerden bellı ıcımdekı fesat teyze alt taraftakı herseyı kucucuk seylere benzettı
benım hıc kaydım yok canım doktorumda bısı demedı asımı olmamız lazım onlardanda bılgım yok aslında ası konusunu arastırmak ıstıyorum enıne boyuna
Canim baskasina kotu gelmeyen koku sana kotu gelebilir. Alirken mutlaka kapagini acip kokusuna bakmak istedigini soyle. Kokudan emin olunca bundan sonrakileri netten de siparis verirsin nasil olsaKızlar cok fenayım, cok güvendiğim hala bile ürünlerini kullandığım tamamen dogal bi markanın çatlak kremini aldım. Hamileliğimde en agır kokulara bile bana mısın demeyen ben kremin kokusundan felaket istifra ettim ve eve giremiyorum balkondayım. Kokusunu eşim bile farketmedi aslında cok kotu degil ama beni inanılmaz etkiledi. Lierac alıcam sanırım. Kullananlara sorum kokusu nasıl cok onemli
Tesekkur ederiz. Eveeet cinsiyetlerimiz de ayni oldu.süperrr çok ama çokk sevindimmmaşallah sizee.. bu kadar olurr bebeklerimizin cinsiyetleri bile aynıı bu arada çatlak kremi kullanmaya başladınmı.. ben hiç kilo almadım bebiş var mı yokmu belli bile değil göbüşten ama göğüslerimden yana çok dertliyim.. onun için ayrıyetten krem istedim doktorumdan ama genede şimdiden çok kötüler doğumda nasıl olcaklar düşünmek bile istemiyorum
evet beyazımsı bır sey yapıp bır duvarada pempemsi grımsı bısıler yapabılırımCanim cok pembe olsun istemiyorsan duvarin sadece bir tarafini boyayabilirsin ya da objelerle aralara serpistirebilirsin secenek olarak. Ben de pembe ve grinin uyumunu seviyorum guzel oluyor.
Teyzesi zaten diyom ya ecis bucus alt tarafta neresi neresi hic belli degil zaten
Canim asi zaten devletin mutlaka onerdigi bisey. Sezaryen de olsan normal dogumda yapsan kullanilan aletlerden cok az da olsa tetanoz olma riskin var ve bu ozellikle bebekte telafi edilemez sorunlara sebep olur. Hicbir zarari yok aksine yarari var. Sen yine de aarstir ama ihmal etme derim ben sahsen
canım ben lıerac kullanıyorum aslında en bulantılı zamanımda nıyey se hıc koku almamıstım ama kendıne has bır kokusu var tabıkı ama rahatsız etmedı benı bencede aldıgın yerde koklama ımkanım varmı deKızlar cok fenayım, cok güvendiğim hala bile ürünlerini kullandığım tamamen dogal bi markanın çatlak kremini aldım. Hamileliğimde en agır kokulara bile bana mısın demeyen ben kremin kokusundan felaket istifra ettim ve eve giremiyorum balkondayım. Kokusunu eşim bile farketmedi aslında cok kotu degil ama beni inanılmaz etkiledi. Lierac alıcam sanırım. Kullananlara sorum kokusu nasıl cok onemli
Sadece dr mu canim bu yoksa hastane arti dr mu eger oyleyse cook fark var
Kızlar cok fenayım, cok güvendiğim hala bile ürünlerini kullandığım tamamen dogal bi markanın çatlak kremini aldım. Hamileliğimde en agır kokulara bile bana mısın demeyen ben kremin kokusundan felaket istifra ettim ve eve giremiyorum balkondayım. Kokusunu eşim bile farketmedi aslında cok kotu degil ama beni inanılmaz etkiledi. Lierac alıcam sanırım. Kullananlara sorum kokusu nasıl cok onemli
Anamm ıyıce karıstım benden 1 sene sonra doğmussun ama aralıkta nırdeyse 2 yas ay beynım yandı
ozaman bebısler doguncada 29 mu olcemm anamm yaslanıyom
Ayy annemm deme ölee pamuk tarlasına atla her yasın ayrı bır guzellıgı var dıyıp mutlu oluyoruz
ya bende öyle bır ayaklarıma surmuyorum dızıme kadar nemlenıyorum toto sırtımdakı yan yerler karın full bence bız güreş federasyonunda tanıdıklarım var ordan kispet sipariş edelim onla yaglanalım
bak bunu okuyunca nasıl gülmüşümm cok sevımlısın aynenn gelsın goller artık
ay ozaman ben hıssedıyorum aksamları sırt ustu oluyorum bazen tv karsısında itiraf edıyorum tlf da oyun oynuyorum oda yatarkene keyıflı oluyocok yatmıs olursam karnımda kıpırdanmalar oluyo gaz varmıs gıbı birde gece dondukten sonra kıpırtılar oluyor ayy annemm
ayy bende dusundum sımdı gorumcelerımın ıkısının evınde asansor yok oraya nasıl cıkarıcaz erımın tasıyacagı bısı olmalı
Anlasıldı ozaman aksam tum hamısler ellerde cıkolata yatıyo olacaklar hadı bebısım bır tepik ayagını korkak alıstırma hadı bakım
o bendede var ama sıkıstıran sey daha cok su ustumuze gıydıgımız bısı varya (takke de derler) onun saran kısmı nefesımı kesıyor sankı
cok sevımlı canım bende dusunuyorum mobılyaları beyaz ıstıyorum ama duvar boyama nasıl olcak bılemedım toz pempe yapayım desem ılla kız dıyede o renge gıtmek ıstemıyorum ama toz pempe ve tatlı grının uyumunu sevıyorum da karar veremedım
ayy ne guzell alışverıs grubunada atabılırsın canım burda arada gıder epey sohbet var cunku alısverıse gırdıgımızde daha kolayda bulabılırız
gozun aydın canım benımde oyle bayramdan sonra tam 5 hafta ara oldu nasıl dayanıcım bılmem
canımm nasıl tatlı oglus oldugu goruntude her yerden bellı ıcımdekı fesat teyze alt taraftakı herseyı kucucuk seylere benzettı
benım hıc kaydım yok canım doktorumda bısı demedı asımı olmamız lazım onlardanda bılgım yok aslında ası konusunu arastırmak ıstıyorum enıne boyuna
Kızlar cok fenayım, cok güvendiğim hala bile ürünlerini kullandığım tamamen dogal bi markanın çatlak kremini aldım. Hamileliğimde en agır kokulara bile bana mısın demeyen ben kremin kokusundan felaket istifra ettim ve eve giremiyorum balkondayım. Kokusunu eşim bile farketmedi aslında cok kotu degil ama beni inanılmaz etkiledi. Lierac alıcam sanırım. Kullananlara sorum kokusu nasıl cok onemli
Keske benim dr um da hastaneden ayrilmayaydi hicyok yok dogumda tüm ödeyeceğimiz miktar bu
hastaneye ayrı doktora ayrı değil bizim
Oy oy maşallah kuzuya annesiBenim de dr oyle soyleyince icim rahatladi artik kurcalamiycam. Saglik ocagindan da randevu aldim tetanoz icin o esnada rutin kan tahlilleri de yapiyorlar. Bu bi ayimiz huzurlu kafamiza hiiic biseycik takmadan gecsin insallah. Fotoyu da ekliycem ama pek sekilsiz sipa. Dedim ya bi guzel poz vermedi surati da sakladi durdu
Valla canim dr benim kilo alisima artik hööst deme geregi duydu :) Buyuk ihtimal senin hatirinda yanlis kalmistir ya da ne bilim dr un dili surcmustur. Adetimdir illa yumurta kapiya dayanacak :) 9 kilo almisim hamileligin basindan beri saka gibi. Artik ekmeklere makarnalara son.
Canim riskin var mi neden amniyosentez yaptirasin ki durduk yere. Cok endiseliysen harmony yaptir bir de detayli ultrasonunu tavsiye edilen bir kisiye git icini de ferah tut. Moral bozacak bisey yok
@Serpilzorlu canim sen nerelere gittin. Ne zamandir yoksun. Hersey yolunda degil mi
Kizlar bu da benim oglus azcik cirkiniz ama begenmeyen kizina almasin
Eki Görüntüle 2031173
Canım doktorun hangi hastaneyle anlaşmalı merak ettiğim için soruyorum :) ben memoriala gidiyorum ve doğum fiyatları epey yüksek o yüzden alternatiflere bir bakmak istiyorumPeki hanimlar normal dogum ya da sezaryen fiyatlarini arastirmaya basladiniz mi konustunuz mu dr larinizla.
Bunu da paylasalim fikrimiz olsun en azindan.
Benim dr un ozel muayenehanesi oldugu icin anlasmali oldugu en uygun ve de onun onerdigi hastaneye 1500 dedi sekreterine sordugumda. Kendisi de 3500 aliyor bilmiyorum belki bize ayrica bi uygunluk ta saglar ama piyasayi hic
Niyeyse bana senin kizin olucak gibime geliyor demedi deme
ben sabahları hindistan cevizi yağı akşamları kakao yağı sürüyorum:) zaten cilt emiyor yağı sıkıntı olmuyor:) sürdükten sonra 5 dk öyle göbek ortada dolanıyorum sonra giyiniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?