Ayyy her gün her gün yapmayalım doktorum keser beni :)
Gün aşırı yapalım hahah :) 1 gün durup 1 gün :) öyle tutma ihtimali daha fazlaymis :) ben sanirim başka bir şey ile karıştırıyorum libidom sagolsun hahahahah :)
Gün aşırı yapalım hahah :) 1 gün durup 1 gün :) öyle tutma ihtimali daha fazlaymis :) ben sanirim başka bir şey ile karıştırıyorum libidom sagolsun hahahahah :)
24.haftada yapılıyor sanirim cnm
Ben yaptırcam
Hamilelikte oluşan şeker bebeğe ve anneyr zarar veriyor cünkü
Tüm testleri yaptırdık bunu da es geçmeyelim :)))
Hamilelik şekeri olanlar cok kg alıyor kızlar o mesrla bir belirtisi
Tabiki her cok kg alanda şeker çıkacak diye de bişey yok ama coğunlukla belirtisi bebeğin cok iri olması ve annenin kilo alım oranının yüksek olması
birde sormayı unuttum doğum sonrası tek mi baktiniz yanınızda birileri kaldı mı beni çok korkutuyolar dört beş kişi anca bakabiliyor diye bide oğlum var 3 yaşında gerçekten bu kadar zor mu
Evet tek bakiyorum esim isten gelince beraber bakiyoruz o ise gittigi icin gece uyumasina izin veriyorum cok zor canim vakit bulamiyirum kendime mesala kuafore kas aldirmaya gidecek vaktim yok o derece rabbim onlarin omrunu saglik versinde gerisi cok onemli degil :)) rabbim yardimcimiz olsun
Annem en kucum.kardesime hamileyken seker yuklemesi yaptirmisti. Icirdiler kustu icirdiler kustu icirdiler kustu. 4 kez icti o seyi. Ve ilki yuklemeden olmak uzere saat saat 5 kez kan aldilar annemden. Gozum cok korktu kafam cok karisik
Annem en kucum.kardesime hamileyken seker yuklemesi yaptirmisti. Icirdiler kustu icirdiler kustu icirdiler kustu. 4 kez icti o seyi. Ve ilki yuklemeden olmak uzere saat saat 5 kez kan aldilar annemden. Gozum cok korktu kafam cok karisik
Benim bir tanıdığım da kustuğunu söylemişti. Beni asıl endişeye düşüren içtiğimiz glikozun direkt plesantaya ulaşması. Şu an meyve hariç tatlı tüketmiyorum dikkat ediyorum bu konuya. Bilmiyorum canım yaptırmasam ve bununla ilgili olumsuz bir şey olsa kendimi de suçlamaz mıyım? Kafam karışık aynı şekilde.
Kızlar İzmir etayinim çıktı, kızım İzmir doğumlu olcak çok mutluyum , ist da oturuyordum, doktor hastane herşey okeydi bi anda tayin eşimin de 2 3 ay a çıkar işallah tek temennim, o dönemde kontrollere devam edeceğim ist daki doktorumda, doğumda napcaz bilemiyorm , orda bi bağ olması çam hemen doktor mu değişsem acaba doum a kdr bi bağ olsun son dkda diyemem ki doktor bulupda bu doktor doğurcak
Bu arada merak ettiğim bi konu var ben dk a gittim geçen cumartesi bana 5 gün ilerden gidiyosn dedi, daha öncekinde 3 gün önden demişti, doğum tarihini sistemdekini ona göre güncellemelimiyim acaba