2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canım ben hem clexane iğne hem de coraspirin kullanıyorum . Coraspirin i 1 hafta önce kes dedi . Clexane i de 24 saat önceden yapacaksın dedi

Yok canım güncelleme

Bende de aynısı oldu ama doktor sen Satı baz al ona bakma dedi 3 5 hep oynar değişir dedi :)

Owww haşin erkek bu :))

Sıcaklardan günlerdir uyuyamıyorum sabaha karşı ancak dalıyorum ondada ne kapı susuyor ne telefon bide sürekli saat başı çişim geliyo uykudan uyandırıyor beni işyerim uzak olduğu için home ofis çalışmaya başladım ama saçmasapan bi düzen oldu kesintisiz 5 saat uyumak istiyorum çokmu şey istiyorum benn sabah erken kalkıp sağlık ocağında bi idrar testi yaptırayım en güzeli kafam rahatlasın.kıZlar aklınızda bulunsun şikayetiniz olsun olmasın ayda bir idrar testi yaptırın sağlık ocağında benim arkadaşım 9 aylık bebeğini Doğuma yaklaştığı sırada kaybetti kalbi durmuş sebebide idrar yolu enfeksiyonu ,bebeğin suyu bitmiş anlamamış enfeksiyon olduğunu sadece sık idrara çıkıyormuş başka belirti yaşamamış benimde bu olay psikolojimi etkiledi galiba ayda bir tahlil yaptırıyorum sizede tavsiye ederim yaşanmış olaylardan tedbir almak gerekir

Bi gelsin de saglikla yerim onun hasinligini ben
Uğurlukedi bella b tummy çatlak kremini kullanan senmiydin öyleyse ne kadara aldın ben bugün eczaneden aldım 179 -tl ye sonra netten baktım çok daha uygun fiyatlara satılıyor.netten orijinalliğiyle ilgili emin olamıyacağım için devamında almak istemiyorum.acaba benim aldığım eczanemi fiyatı uçurdu anlayamadım

Allah kolaylik versin canım bakalım ben nasıl olcam

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Evet canim ben kullaniyodum hatta elimde ki bitince ben de baska bi urun deneyebilirim. Benim internetten sac urunleri konusunda bikac kez dilim yandi o yuzden bu tarz seyleri internetten almaya guvenemiyorum. Ama lilyum dermoeczanem diye bir site onerdi guvendigji orayi bi denerim belki. Yorumlarda da herkes memnun kalmis.
Orada 130 civarinda. Ben zaten su an banyo sonrasi bio oil gece yatarken bella b yi kullaniyorum ama bio oil u allah ne verdiyse surerken digerini bol bol suremiyorum valla :)

Daha geçen hafta sipariş verdim bu siteden. Ürünler 24 saat olmadan elimdeydi. Paketlenmesi çok iyiydi en önemlisi ürünler orijinal ve skt'leri yeniydi. Ben severek kullanıyorum bu siteyi :)

lierac kullanıyorum canım , kokusu güzel değil ama kullanıyorum napim

Kızlar bugün de ben denedim

Yedim çikolata uzandim elim göbekte dinle Allah dinle, dinle Allah dinle yok ses seda

Neyse beklemeye devam hahah:)
ahahaha dün bana da aynısı oldu dinle allah dinle bişey duyamadım. bu sabah azıcık tepikledi, şimdi uyudu heralde.. ne uykucu bizim oğlan yaa

ahahaha dün bana da aynısı oldu dinle allah dinle bişey duyamadım. bu sabah azıcık tepikledi, şimdi uyudu heralde.. ne uykucu bizim oğlan yaa
Seninki en azindan sabah tepiklemis. Ben cikolata yiyip sessiz ortama yattim ki kacirmayim. Gece 2 de uyaninca bugunde fiyasko deyip uyudum tekrar. Ses seda yok

Seninki en azindan sabah tepiklemis. Ben cikolata yiyip sessiz ortama yattim ki kacirmayim. Gece 2 de uyaninca bugunde fiyasko deyip uyudum tekrar. Ses seda yok
valla bazen korkuyorum niye hissetmiyorum diye ama bu haftalarda düzenli hissedemezmişiz. internette 28 haftadan sonra düzenli bi şekilde hissetmek gerekiyor diye yazıyor. yani daha baya var sürekli hissetmeye, ama dayanamıyorum ki bi an önce gelse o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…