Bomba gibiyiz evelallahgünaydın güzel hamişler,nasıl gidiyor bebişler nasıl
Evet canım 3guncuk varmis aramızda tabi bebeler bunda degisiklik yapmazsaselifor seninle yakın tarihlerde doğum yapacağız galiba cinsiyetiniz erkekmi haydi tanışalım biraz ben geride kaldım
Günaydın canım, sana özelden mesaj atmıştım, beni de listeye ekler misin.Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu bol bol güzel haberli bol bol bebiş hareketli mükemmelötesi bir gün geçirmemiz dileğiyle Günaydın Günaydın size
lierac kullanıyorum canım , kokusu güzel değilama kullanıyorum napim
Canim baskasina kotu gelmeyen koku sana kotu gelebilir. Alirken mutlaka kapagini acip kokusuna bakmak istedigini soyle. Kokudan emin olunca bundan sonrakileri netten de siparis verirsin nasil olsa
evet beyazımsı bır sey yapıp bır duvarada pempemsi grımsı bısıler yapabılırım
resımde bebısın oldugu degılde sol tarafta bısı varya asagı sogru sarkmısben onu gorsem ay kesın erkek kesem derdım
evet bende arastırmak ıstıyorum bıle bılede yaptırmayıp kotu bısı olsun ıstemıyorum ama bazı asılarda cocukların bagısıklıklarını daha cok bozup bazı hastalıkların arttıgı gozlenmıs bronsıt vesayre guzel bır yazı bulursam paylaşırım sızınle
canım ben lıerac kullanıyorum aslında en bulantılı zamanımda nıyey se hıc koku almamıstım ama kendıne has bır kokusu var tabıkı ama rahatsız etmedı benı bencede aldıgın yerde koklama ımkanım varmı de
canım ben de lierac kullanıyorum çok memnunum bi koku var ama beni rahatsız etmiyor sen eczanede dene sonra istersen yine gider netten alırsın :)
ben musleranın çatlak öncesi kremini aldım
kokusu yok ve emilimi çok kolay
sabahları işe gitmeden sürebiliyorum en fazla 3-5 dk da emiliyor
aklında olsun canım
Bence kokusu cok hafif ama sen madem hassasiyet yasiosun eczanelerden tester iste. Bi kac eczaneden farkli marka testeri al. Hangisinin kokusunu ve nemlendirme duzeyini seversen onu al. Bosa tonla para dokmemis olursun
Sağlık ocağına kayıt işlemi tamamdır :) aşıyı yapmak istemedi aile hekimi. 2 hafta sonra gel yapalım dedi. Bu arada canm acaip tatlı aile hekimi ve hemşiresi vardi valla kucaklayasim geldiZorbuisler
Evet canım 3guncuk varmis aramızda tabi bebeler bunda degisiklik yapmazsa
Yok canım belli degil benim daha yarin gidicem kontrole insaAllah gösterir 14haftalikken gittigimde gostermedi tahmini olarak erkek dedi kordonla karışıyor falan dedi o kadar heyecanliym bakalım merak ediyorum
Senin belli mi canım
Bomba gibiyiz evelallah
Sizler nasılsınız
Zorbuisler canım ben çatlak konusuna epey takığım o yüzden fazla araştırdım bu konuyu. Bloglar okudum vloglar izledim içeriklerine baktım çevre araştırması yaptım. Vardığım sonuca göre şu ürünleri kullanacağım: ilk 5-6 ay için palmers kakao yağlı losyon pompalı şişede.(tam bitter kokusu, temiz içerik, nemlendirmesi inanılmaz başarılı, pompalı olduğu için kolay kullanılıyor)
Yine bu aylarda dönüşümlü olarak mustela çatlak öncesi yağı(çabuk emilim, kokusuz sayılır ve güzel içerik)
Aklıma geldikçe duşta bebe yağı(bu sıra pek aklıma gelmiyor)
6-7.aydan sonra:Bella b tummy butter(temiz içerik,kullananların hemen hepsinin memnun kalması, yoğun kıvamı)
Uzun oldu yazı biraz ama faydası olur diye düşündüm canım hamilelik düşünmeden önce bile bu konuyu araştırıyordum öyle diyeyimU UgurluKedi canım sen de bir bak bunları netleştirip kullanmaya başladım.
Bella b son ayların kurtarıcısı olacak canım yoğunluğu harika :) hiçbirimiz çatlamayalım inşallahBen de su anda banyoda ya bebe yagi ya da banyo sonrasi bio oil kullaniyorum. Gece yatarken de bella b canim. Ama cok duzenli kullanamiyorum keske kullanabilsem esas kis donemlerinde aksatmamaliyiz diye dusunuyorum.
Bio oil i de arkadasimdan duydum o 40 yasinda dogurdu 2. cocugu. 25 kg aldi sadece bio oil kullandi ve hic catlagi yok hem fiyat uygun hem de bu yuzden denemekten zarar gelmez dedim.
Ama hep 2 urunle devam etmek istiyorum. Biri ise yaramazsa digeri yarar belki diye
Canım zaten hiçbir doktor şunu yap çatlamazsın demiyor genetik faktör en önemlisiAnalar çatlakları bu kadar dert etmeyelim :)
Ana oluyoruz birazcık hatırası olsun
Ben sadece bebek yağı kullanıyorum, doktorum ben sana kesinlikle şu kremi kullanınca çatlak olmaz diyemem dedi , genetik bu işler biraz da
Sadece vazelinle çatlamayan da var, her pahalı krem ve losyonu kullanıp çatlayan da
Analar çatlakları bu kadar dert etmeyelim :)
Ana oluyoruz birazcık hatırası olsun
Ben sadece bebek yağı kullanıyorum, doktorum ben sana kesinlikle şu kremi kullanınca çatlak olmaz diyemem dedi , genetik bu işler biraz da
Sadece vazelinle çatlamayan da var, her pahalı krem ve losyonu kullanıp çatlayan da
Evet surusunu ben de cok seviyorum ince bir tabaka oluyo ve yumusacik.Bella b son ayların kurtarıcısı olacak canım yoğunluğu harika :) hiçbirimiz çatlamayalım inşallah
Kızlar İzmir etayinim çıktı, kızım İzmir doğumlu olcak çok mutluyum , ist da oturuyordum, doktor hastane herşey okeydi bi anda tayin eşimin de 2 3 ay a çıkar işallah tek temennim, o dönemde kontrollere devam edeceğim ist daki doktorumda, doğumda napcaz bilemiyorm , orda bi bağ olması çam hemen doktor mu değişsem acaba doum a kdr bi bağ olsunson dkda diyemem ki doktor bulupda bu doktor doğurcak
Bu arada merak ettiğim bi konu var ben dk a gittim geçen cumartesi bana 5 gün ilerden gidiyosn dedi, daha öncekinde 3 gün önden demişti, doğum tarihini sistemdekini ona göre güncellemelimiyim acaba
selifor seninle yakın tarihlerde doğum yapacağız galiba cinsiyetiniz erkekmi haydi tanışalım biraz ben geride kaldım
Oyle yapayım madem sagolun kızlar bi de bi arkadas kakao yağlı pompalı losyon gibi bisey paylaşmıştı acaba onu mu alsam cok fena yırtılıyorum valla basenlerden((
Zorbuisler canım ben çatlak konusuna epey takığım o yüzden fazla araştırdım bu konuyu. Bloglar okudum vloglar izledim içeriklerine baktım çevre araştırması yaptım. Vardığım sonuca göre şu ürünleri kullanacağım: ilk 5-6 ay için palmers kakao yağlı losyon pompalı şişede.(tam bitter kokusu, temiz içerik, nemlendirmesi inanılmaz başarılı, pompalı olduğu için kolay kullanılıyor)
Yine bu aylarda dönüşümlü olarak mustela çatlak öncesi yağı(çabuk emilim, kokusuz sayılır ve güzel içerik)
Aklıma geldikçe duşta bebe yağı(bu sıra pek aklıma gelmiyor)
6-7.aydan sonra:Bella b tummy butter(temiz içerik,kullananların hemen hepsinin memnun kalması, yoğun kıvamı)
Uzun oldu yazı biraz ama faydası olur diye düşündüm canım hamilelik düşünmeden önce bile bu konuyu araştırıyordum öyle diyeyimU UgurluKedi canım sen de bir bak bunları netleştirip kullanmaya başladım.
bende sadece bebek yağı kullanıorum daha öncede demiştim bencede genetik katılıyorum sana
birincide sadece vazelin kullandım basenime kullanmamıştm orda az birşey var,göbüümde yok..ama olurmu bilemem
Of tam da kara kışa geliyor lohusalığımız, Allah yardımcımız olsun. O dönemimizi anlayan aile bireyleri, eş nasip etsin hepimize :)Evet surusunu ben de cok seviyorum ince bir tabaka oluyo ve yumusacik.
Bence catlamiycaz biz yeeaa dogumdan sonra da hamile kalmadan once ki kilomuza doncez hemen, sutumuz de hemen fiskircak goguslerimizden :))
Lohusalik zamanimizda karsilikli aglasicaz artik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?