2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Of tam da kara kışa geliyor lohusalığımız, Allah yardımcımız olsun. O dönemimizi anlayan aile bireyleri, eş nasip etsin hepimize :)

Ayy bendeki şansla.. karakisin ortasinda taşrada, benden daha çok hamilelik sikayeti olan kocayla ayrıca tembel ve kokoş bir anneyle şimdiden kara kara düşünüyorum. Annem şimdiden misafir falan gelmesin senle mi ilginecem çocukla mi yoksa misafir le mi diye mizmiz etmeye başladı. Hih ben de durur muyum gelmezsen gelme ben bakarım hepsine dedim. hamilelik hassasligi bile yapamazken lohusalik depresyonu benim için lüks valla

Canım ben hem clexane iğne hem de coraspirin kullanıyorum . Coraspirin i 1 hafta önce kes dedi . Clexane i de 24 saat önceden yapacaksın dedi
ben de hem coraspin hem clexane kullanıyorum, amniyosentez için hiç öyle bir şey demedi. 36. haftaya kadar coraspin, doğuma kadar clexane a devam dedi. Ben cuma günü yaptırdım bir sorun çıkmadı amniyosentezde o yüzden merak ettim:)

Okuyup halime şükrettim canım :) belki hepsi bebeğin büyüsü ile tam da senin istediğin kıvamda olurlar

Ortak noktaaa. Bizde de durum ayni. Ilk cocugumuzda dogumuma bile gelemedi esim dogudan. Iki yil ayri kaldik. Simdi ikinci cocukta yanimda olabilecek insallah ama iki yil sonra tekrar dogu
Bizim sonraki zamanlarımızı söyler gibisin o da çok korkuyor bebek beni bilmeyecek diye

Kizlar dogumevindeki annemin arkadasi aradi. Onumuzdeki 6 ay ayrintili ultrason randevusu doluymus. Benim yegenim deyince doktor araya sikistiralim demis. Bakalim insallah halledicez

Devlette öğretmen olan annelerimiz size bir şey danışmak istiyorum: Dün doktorum okulundan mümkün olan en az dersi iste fazla ayakta kalma dedi. Zaten hala istirahat durumum devam ediyor. Şimdi sorum şu biz sadece maaş karşılığı derse giremiyor muyuz? Yani illaki 6 zorunlu ek dersi almak zorunda mıyız? Ya da bu durum idarenin inisiyatifine mi kalmış? Baktım yönetmeliklere pek anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Sağlıkla gelsin annesi ablasiyla beraber sağlıkla büyüsünler
Çalışmak zor oluyordur ben evde oldugum halde zorlanıyorum bazen Allah kolaylik versin

Bugün gobegimin altında kasilmalar var baya gergin bebegim benim büyüyor mu hareket mi ediyor napiyorsa artık hissedildiğm sadece gerginlik kasılma

Ben öğretmen değilim ama yakın arkadaşım öğretmen

O sadece maaş karşılığı girmek istedi ancak yeterli hoca yoktu o yüzden mecburi ek ders verdiler yoksa dersler boş geçecekti.

Her okulun durumu ayrı bence inşallah sizin idare kabul eder

Bizim sonraki zamanlarımızı söyler gibisin o da çok korkuyor bebek beni bilmeyecek diye
Canım bende eşime doğumdan sonra gel diyorum dogumbelgesiyle izin aliniyormus sanırım ama gelmek istemiyor onu bırakıp geri askere gitmek zor olur kalan zaman zor gecer diyor ben gelsin istiyorum onların işide zor gercekten hisleri başka Allahim yardim etsin bize canım insaAllah

Ama gelmezse de allı kalacak merak edecek ne diyeyim ki çok zor seyler seni çok iyi anlıyorum Doğum izni falan oluyor ama alabilirsiniz iyi olur ama

Allah tez zamanda kavuştursun canım
Askere gitmiş eşin
Bir yıl inş cabucak geçer kavuşursunuz
Eve kapatma kendini faal ol arkadaslarınla görüş gez

Kızlar doktora gittim bebiş 330 gr 23 cm olmuş
Biraz irice dedi bu iki nedenle olurmuş ya gebelik şekeri yada genetik faktörler
İnş şekerim yoktur ya diyet yapmak hiç istemiyorummm istediğini yiyememk hele ki hamilelik döneminde.
Ayrıntılı içinde üç hafta sonra yaptırabilirsin dedi gittiğim yerde 470 tl ikili testi yaptırdığım yere gideceğim sanirim 380 di orasi da bakan dr da perinotolog (böyle yazılıyor galiba;":))

Kızlar hayırlı günler nasılsınız Biz paArtesi tarama icin gittik hem de cinsiyet netleşsin dedik ama bizim yaramaz o kadar hareketli idi ki doktor kafam karıştı dedi erkek dedi sonra kız dedi dolasın gelin bi daha bakalım dedi bende saglikli olması önemli dedim tekrar da girmedik yanına Takla atıp durdu resmen çok güldüm yavruma suyumuz iyiymiş gelişimi güzel dedi bacak kemiklerini organlarına baktık on gün icin de gitsem diyorum sinra da ultrasona maruz kalmasak diyorum sizce ne yapayım Bu Arada bize geçen ay büyük ihtimal kız demişti çıkarken de kıza yatkın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…