Benimde agriyo. Ben yolculuga bagliyorum. Yolculuk beni mahvetti. Kaaiklarimdaki agri gecmedi. Endiseliyim. Yarin doktora randevu aldim bi gorunucem bi sorun var mi die. @keskins canim var mi bi gelisme. Minigimizin suyu insallah artmaya baslamistir
Arkadaşlar 15 hafta 4 günlük hamileyim bugün eşimle tartıştım ve sinir krizi geçirdim ağladım bağırdım çağırdım hafif karin ağrım var bebeğime bisey olur mu çok kötüyüm moralim bozuk daha öncede 2 bebeğimi kaybettim çok korkuyorum
Arkadaşlar 15 hafta 4 günlük hamileyim bugün eşimle tartıştım ve sinir krizi geçirdim ağladım bağırdım çağırdım hafif karin ağrım var bebeğime bisey olur mu çok kötüyüm moralim bozuk daha öncede 2 bebeğimi kaybettim çok korkuyorum
Canım sakin ol önce, bende bi ay önce bi sebepten sinir krizine girdim çok kasılmam oldu panikledim doktora gittim dr kalp atışını dinletti neden sinir krizine girdiğimi unuttum sende koy elini karnına onu dinlemeye çalış en azından sakinleşirsin inşallah
Ben 50 ile kaldım 57'yim şuan doktor haftalık gram artışına göre normal olduğunu söyledi takılmayın. Zayıf hamile kalanlar daha çok kilo alıyor. Anne kiloluysa bebek anneden beslenebiliyor, bizim durumumuzda kilo almak problem değil :)
Merhabalar güzel anneler..
10-15 gündür yoktum buralarda, tatildeydik.. Gittiğim yerlerde telefon da pek çekmediği için takip edemedim, şimdi bakıyorum da sohbet almış başını gitmiş, bakalım ne kadarını okuyabileceğim..
Dün kontrole gittik veee, cinsiyetimizi öğrendik... Kızımız oluyor
Gönlümüzden geçen de, içimize doğan da hep kızdı zaten, Allah gönlümüze göre verdi çok şükür.. Artık rahat rahat alışveriş yapabilirim
Tüm anneler ve bebekler de iyidir umarım..
Bende kendi kendime ağlayıp ağlayıp pişman oluyorum sonra bebek etkileniyor diye. Hayırsız eşleri takmamaya çalışmak lazım bu dönemde, her zaman anlayışlı olmuyorlar ne yazık ki. Olan minnak yavrucakların huzuruna oluyor.
İyi pazarlar herkese
Kızlar göğüslerde büyüme olmayan bi ben mi varım acaba? Yarım beden de olsa büyümesi gerekirdi sanki, bu işte bi gariplik var hala aynı beden çamaşırlarım oluyor
İyi pazarlar herkese
Kızlar göğüslerde büyüme olmayan bi ben mi varım acaba? Yarım beden de olsa büyümesi gerekirdi sanki, bu işte bi gariplik var hala aynı beden çamaşırlarım oluyor
İyi pazarlar herkese
İyi pazarlar herkese
İyi pazarlar herkese
Bendede bi hareketlenme var gibi ama tam emin olamıyorum ..pıt pıt oluyo bazen ama benim cok gazım da var acaba diyom hep..bide kabarcıklar olusuyor ve patlıyor gibi bisiler hissediyorum ...galiba ben cok net ve sert bi tekme bekliyorum ondan mı anlamıyorum bi turlu emin olamadım