2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Canim insallah hersey yoluna girer. Allah seni saglikla yavruna kavustursun

Rabbim hayırlısını versin dualarım seninle
Ben geçen sene çok erken kayıp yaşamıştım daha 7 haftalıktı, umuyorum ve dua ediyorum ki sen sağlıkla kucağına alacaksın
Şakın ümidini kaybetme, vazgeçme. Rabbin seninle...

Şifa diliyorum ve inşallah aynı zamanda Doğum yapmamızı diliyorum.

Oyyy yüzü baya belli oluyor aynı günüz benimkide böyle görünüyordur muhtemelen 3 haftadır görmedim merak ediyorum maşallah keyfi yerinde ohhh
Evet canım, şaşırdık vallahi ağız burun belli, şimdiden başladı kime benziyor tartışmaları; ) senin minnoş ta tahmini bu kadardır, ;*

Umutunannesi canım, çok üzüldüm..çok zor bi durum,ben bundan 3 yıl önce yumurta takibiyle üçüz hamile kaldım. Bebekler büyüyordu taki 15.haftaya kadar..birden suyum geldi..ve bu arada perinatolog takibindeydim.her hafta gidiyordum.nisantasi, Bağdat caddesi..o kadar para zaman,dua,korku,kaygı vs...Ben şunu gördüm, bu hamileliğim normal yolla kendiliğinden oldu.bir bebek duracaksa durur..gidecekse gider..benim birden suyum gelmişti ve şoka girmiştim. Hiç bişey yapılamadı, bende çok suçladım..hem kendimi hem doktorları..ama hiç anlamı yokmuş..acını anlıyorum, ve umuyorum ki bebeğin seninle kalır. Bu gibi durumlarda hep mucizeler olur..

Canım Allah yardımcın olsun. Dualarım sen ve bebeğinle.

Canım öncelikle maşallah bebeğine

Evet belli çıkınti var ama dik mi paralel mi kestiremedim

Yandan foto yoktur demi

Sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım sagol hepimizinki insaAllah
Yok malesef hicte nuba bakabilicek bir foto vermedi ki doktor beni iyice meraklandirmak için anlasmislar sanki bebemle nub sayfasina bunu koysam birsey derlermi acaba denesemmi

Gönlünü ferah tut inşallah sağ salim kucağını alıp büyütürsün oğlunu...

Kızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?
73le hamile kaldim canim. bulantilardan dolayi kilo verdim su an 72.5.

DÜn gece kanamam geldi kızlar
İğne ,fitil verdi yolladı doktor yatıyorum.
gecmis olsun canim lavabo harici kalkma yatağından.

İnsallah kuzum dua istiyorum sizlerden
sana da gecmis olsun cnm. onemli birsey yoktur. pazartesi guzel haberlerle gelirsin insallah.

canim aklina kötü senaryolar getirme. bol bol dua et. Rabbim saglikli bir sekilde kucagina aldigin günleri göstersin.

anne karninda boyle olursa disarda nasil olurlar bilemiyorum.inatci cikti bizim bebeler.

Umutunannesi canım cok ama cok üzüldüm Rabbim hakkınızda hayırlısını versin benhep böyle dua ederim
İnş suyu yerine gelir eski sağıklı günlerinize dönersiniz
Enfeksiyon olmuş olmalı sende o gebelik kesesinde kaçaklar yapıp suyu yavas yavas boşaltıypr bunu dr lar nasıl anlamamış sasırdım acıkcası

Amin canım sagol hepimizinki insaAllah
Yok malesef hicte nuba bakabilicek bir foto vermedi ki doktor beni iyice meraklandirmak için anlasmislar sanki bebemle nub sayfasina bunu koysam birsey derlermi acaba denesemmi
Bende anlamadım cnm genital bölge cok belli değil
büyüdüklei için artık sığmıyorlar ultrasyon kağıdına

Umutunannesi Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama dua ediyorum düzelecek her sey yoluna girecek karpuzun da su için çok işe yaradıgını duymustum canım. Görüştün mü bilmiyorum ama Semra Hoca ya danıssamıydın acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…