Canim insallah hersey yoluna girer. Allah seni saglikla yavruna kavustursunHerkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Evet canım, şaşırdık vallahi ağız burun belli, şimdiden başladı kime benziyor tartışmaları; ) senin minnoş ta tahmini bu kadardır, ;*Oyyy yüzü baya belli oluyor aynı günüz benimkide böyle görünüyordur muhtemelen 3 haftadır görmedim merak ediyorum maşallah keyfi yerinde ohhh
Sırtüstü dümdüz yattığımda en çok hissediyorum benBebişlerin hareket ettiğini hangı pozisyon da daha cok hissediyosunuz
Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Amin canım sagol hepimizinki insaAllahCanım öncelikle maşallah bebeğine
Evet belli çıkınti var ama dik mi paralel mi kestiremedim
Yandan foto yoktur demi
Sağlıkla gelsin inşallah
52 şuan 54.5 oldum bileDikkat etmemiz lazım canım sağlıklı ve faydalı beslenip benim fazlaligim var ondan dikkat etmem gerekiyor sen kacla hamile kalmıstin
Değil canım iyi gidiyorsun her aya 1 kilo ideal olan azı olsun fazlası olmasın tabi kiKızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?
Çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?DÜn gece kanamam geldi kızlar
İğne ,fitil verdi yolladı doktor yatıyorum.
Gönlünü ferah tut inşallah sağ salim kucağını alıp büyütürsün oğlunu...Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
73le hamile kaldim canim. bulantilardan dolayi kilo verdim su an 72.5.Kızlar haftaları benimle aynı ve bana yakın olanlar kaç kilo aldınız acaba ben 18 oldum bugün 2 buçuk kilo aldım çok mu acaba?
gecmis olsun canim lavabo harici kalkma yatağından.DÜn gece kanamam geldi kızlar
İğne ,fitil verdi yolladı doktor yatıyorum.
sana da gecmis olsun cnm. onemli birsey yoktur. pazartesi guzel haberlerle gelirsin insallah.İnsallah kuzum dua istiyorum sizlerden
canim aklina kötü senaryolar getirme. bol bol dua et. Rabbim saglikli bir sekilde kucagina aldigin günleri göstersin.Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
anne karninda boyle olursa disarda nasil olurlar bilemiyorum.inatci cikti bizim bebeler.Kızlar ben size bunu anlatamadım telden giremediğim icin Anlatayım da Gülun benim yavruma teyzeleri Biz 12 . Haftada gittiğimizde doktor kız demişti bize yüksek ihtimal neyse 16 haftada gittik tarama da yaptırdık bu pazartesi çok şükür gelişimi suyu güzel sesi doktorumuz ve erkek dedi sonra Yok kız dedi ben çikolata yiyip gitmiştim o gün ve takla atmasından ötürü göremedik doktor biraz dolaş bakalım dedi bende saglikli ise önemli değil hocam diğer ay bakarız dedim çıktık tabi sonra dun doktorum aradı hilal hanim idrar da protein ve glukoz var tahlil yapmamız lazım deyince çıkıp gittik sonra gel bakalım cinsiyetine dedi benimki bağdaş kurmuş açmadı bacaklarını oynuyor zıplıyor ama açmıyor ben bu kadar inatci bebek görmedim dedi dolaş gel tekrar bakicaz dedi gezdik geldik erkek gördük Biz sok tabi cunku hep cevrede kız bebek var içimizde de kız vardı ama ben erkek hissediyordum sok olduk ve hala değişecek cinsiyet gibi geliyor bana
Bende anlamadım cnm genital bölge cok belli değilAmin canım sagol hepimizinki insaAllah
Yok malesef hicte nuba bakabilicek bir foto vermedi ki doktor beni iyice meraklandirmak için anlasmislar sanki bebemle nub sayfasina bunu koysam birsey derlermi acaba denesemmi
Yaşıtızevet 77 liyim:)) mutluyum gururluyum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?