İnşallah bir çözüm bulunur ve ikinizde bu süreci sağlıklı atlatirsiniz .Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Amin canım sagol hepimizinki insaAllah
Yok malesef hicte nuba bakabilicek bir foto vermedi ki doktor beni iyice meraklandirmak için anlasmislar sanki bebemle nub sayfasina bunu koysam birsey derlermi acaba denesemmi
Caniimm. Cok gecmis olsun. Dikkat et
Aa cok gecmis olsun.
Ne oldu yordun mu kendini. Telas etme bu haftalarda hicbisey olmaz Allahin izniyle
Aaa canım cok geçmiş olsun
Acaba bebeğin eşi aşağıda mı
Benimki biraz aşağıdaymkş kanama yapabilir demişti dr
İnş tekrarlamaz
Cook geçmiş olsun canım. Ya bol bol dinlen en kisa zamanda geçer inşallah
Geçmiş olsun canım Allahim korusun bebegini size bağışlasin dikkat et kendine
Gecmis olsun canım yorma kendini calısıyor muydun sen?
Canım çok geçmiş olsunumarım çabucak ve sağlıkla atlatırsın kendine dikkat et lütfen
HEpşnize çok teşekkür ederim kızlar bugün daha iyiyim Allah'a şükür
Doktor 20. Haftadan sonra düşmez dedi ama tabi Allah büyük kanamam durdu sabah akşam iğne ol dedi şuanda uzağım da hastaneye kayınvalidemde kalıyorum.
İNsallah canimDualarımız seninle canım hiçbir şey çıkmayacak Allah'ın izniyle..
allahim güzel allahim senide bebeginide korusun inşallah inşallah güzel haberlerini aliriz duamda kalbimde seninle allahim korusun inşallah inşallah saglikla kucağınıza almak nasip olurHerkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
Aynen canım perşembeye kaldım artık nasipse ogrenirim insaAllahBende anlamadım cnm genital bölge cok belli değil
büyüdüklei için artık sığmıyorlar ultrasyon kağıdına
Attım canım bakalım ne tahmin gelicekDene canım dene orada deneyimli arkadaşlar var bayaa :)
Sağol canım Allah sana da yardım etsin bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyleGeçmiş olsun Allah şifa versin canım. Bol su ic ve sol tarafina yat ki bebeğine iyi kan gitsin bu ikisi cok önemli canım benimde hep kanamali geciyor malesef bide sirkeli ve maydonozlu seylerden uzak dur Allahım yavrunu sana bağışlasın
Herkese merhaba.Günlerdir çektiğim acının üzüntünün tarifi yok.Rabbim düşmanıma yaşatmasın ne kadar zormuş.Temmuz ayının 20'sinden beri kanamam vardı hem takip doktoruma hem de biçok fatklı doktora gittiğim halde progestan ve iğne dışında bişey yapmadılar.Sabahları kalktığımda su boşalır gibi sulu kanlı akıntı geliyordu.Doktorların hepsine söyledim istirahat ve ilaçla yetindiler.Oysa bu kanamalarla birlikte bebeğimin suyu da akıyormuş.Son muayenemde kendi doktorum suyunda çok az azalma var armıt ye ve günlük su tüketimini arttır dedi.Yıllık izne çıktı sonra.Bende söylediklerini yaptım,üzerine düşmedim araştırmadım ciddi bişey olsa uyarırdı diye düşündüm.1 hafta sonra gece ağrısıyla evimin yakınındaki hastaneye gittim ve bebeğimin suyunun tamamen bittiğini öğrendim.Sonrası zaten kıyamet gibi günler.Bi sürü doktor perinatolog gezdik hepsi gebeliği sonlandırmak gerektiğini söyledi.bir umutla 4 gündür hastanede yatıyorum sserum takviyesi alıyorum.Su miktarı değişmiyor.bu yizyılda Tıp çaresiz.Bi mucize bekliyoruz.Allah rızası için dua edin İsmim Saniye.Pazartesi günü karar verilecek.kucağıma almasam da o benim yavrum ve hala kalbi atıyor yaşıyor nasıl almalarına dayanırım bilmiyorum.Buraya yazdım herşeyi siz de dikkan edin ben yaşadım başkası yaşamasın su konusu çok ciddi ve asla telafisi yok.Dotorunuzu sorgulayın söylediği herşeyi kendiniz de araştırın.Ben tüp bebek tedavimden beri o kadar dikkat ettim ama kader demek ki.Lütfen dua edin oğlum sağlıkla doğsun bi mucize olsun.
speedy-gonzales çok çok dikkat et kendine, geçmiş olsun lütfen yorma kendini
canim ben bolgede mustafa beye gidiyorum cok memnunum sen orayami gitmek istiyosunArkadaslar merhaba bugün herkesi ayrı bi derdi var sanırım benimde doktorum kafamı karıstırıyor ben istanbulun pendik ilçesindeyim aranıZda pendik özel bölge hastanesine giden varmı ?Veya tanıdığı bildiği biri Doktor tavsiyesine ihtiyacım var ?
Hangi hastanede canımKızlar eşim sormuş ayrıntılı ultrason için kampanya varmış 250 tl gibi bir fiyat vermişler beylikdüzüne yakın oturan varsa eğer sizlerde açıp bir sorabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?