2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
İnşallah bir çözüm bulunur ve ikinizde bu süreci sağlıklı atlatirsiniz .

Amin canım sagol hepimizinki insaAllah
Yok malesef hicte nuba bakabilicek bir foto vermedi ki doktor beni iyice meraklandirmak için anlasmislar sanki bebemle nub sayfasina bunu koysam birsey derlermi acaba denesemmi

Dene canım dene orada deneyimli arkadaşlar var bayaa :)

@keskins canım Rabbimin mucizelerine inan nasibinse zaten sımsıkı bağlanacaktır anneciğine insallah oyle de olur burda müjdeyi verirsin bizlere. Aklımız sende

Caniimm. Cok gecmis olsun. Dikkat et

Aa cok gecmis olsun.
Ne oldu yordun mu kendini. Telas etme bu haftalarda hicbisey olmaz Allahin izniyle

Aaa canım cok geçmiş olsun
Acaba bebeğin eşi aşağıda mı
Benimki biraz aşağıdaymkş kanama yapabilir demişti dr
İnş tekrarlamaz

Cook geçmiş olsun canım. Ya bol bol dinlen en kisa zamanda geçer inşallah

Geçmiş olsun canım Allahim korusun bebegini size bağışlasin dikkat et kendine

Gecmis olsun canım yorma kendini calısıyor muydun sen?

Canım çok geçmiş olsun umarım çabucak ve sağlıkla atlatırsın kendine dikkat et lütfen

HEpşnize çok teşekkür ederim kızlar bugün daha iyiyim Allah'a şükür
Doktor 20. Haftadan sonra düşmez dedi ama tabi Allah büyük kanamam durdu sabah akşam iğne ol dedi şuanda uzağım da hastaneye kayınvalidemde kalıyorum.

Geçmiş olsun Allah şifa versin canım. Bol su ic ve sol tarafina yat ki bebeğine iyi kan gitsin bu ikisi cok önemli canım benimde hep kanamali geciyor malesef bide sirkeli ve maydonozlu seylerden uzak dur Allahım yavrunu sana bağışlasın

allahim güzel allahim senide bebeginide korusun inşallah inşallah güzel haberlerini aliriz duamda kalbimde seninle allahim korusun inşallah inşallah saglikla kucağınıza almak nasip olur

Sağol canım Allah sana da yardım etsin bir şey olmaz inşallah Allah'ın izniyle
Bol su içiyorum doktor da söyledi su içmekten tuvaletten çıkamaz oldum

Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah vardır Allah'ın bir bildiği sen dua et sürekli

canim ben bolgede mustafa beye gidiyorum cok memnunum sen orayami gitmek istiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…