2018 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    262
Anneler demin idrarimi yaparken kasiklarimda siddetli bir sancı oldu 3 gündur ara ara oluyor bu nedendir napmam lazım yarin doktorumu arayıp sorucam korkmaya basladi en son bu kadar siddetli olunca önceki günler baskı olduğu icindir diye düşünmüştüm birde sık olmayınca ama bu cok korkuttu

idrar yollarinda sıkıntı olabilir canim ihmal.etme tahlil gerekirse tahlil ver.

Benimde aynı ağrılar var canım sola yatiyim diyorum bebek için iyi diye kasığım hemen ağrımaya başlıyo nasıl yatacağımı oturacağımı şaşırdım, yarın test sonuçlarımı alıp dr a sorucam ama burda bi iki arkadaş kasık ağrısı olduğunu söylediğinde dr magnezyum verdi demişti sanki, belki bizimde ihtiyaç vardır

Benim sadece tuvaletimi yaparken oldu canım bilmiyorum onla alakalimi sonucunu yazarsin bende arayip sorunca yazarım insaAllah birsey çıkmaz ikimizde de

Kızlar benim bi kaç haftadır aşırı içime sıkıntı giriyo hiçbiyere sığamıyorum konuşmak dahi istemiyorum acaba sıcaklardan mı diyorum haftaiçi evde eşim gelene kadar hep yalnızım işten de hamilelik öncesi çıktım ondan mı bilmiyorum ama yani yalnızken daraltıdan bayılıcam diye korkuyorum sizde böyle bunaltılar oluyo mu

İyi pazarlar herkese
Kızlar göğüslerde büyüme olmayan bi ben mi varım acaba? Yarım beden de olsa büyümesi gerekirdi sanki, bu işte bi gariplik var hala aynı beden çamaşırlarım oluyor
Ne güzel işte büyümemesi daha iyi büyümesiyle sütlü olmanın hiç Alakası yokmuş, Benim en az 3 katı büyüdü çok rahatsız oluyorum ilk öğrendiğimden beri sürekli büyüyor toplamda 4 kilo aldım 1 kilosu karnım 3 kilosu göğsümdür herhalde :)) daha da büyümez inşallah ki benim küçüktü nasıl olduda bu derece büyüdü anlamıyorum

Benimde dün Aksam karnım sol tarafı agrımaya basladı hatta agrısından uyandm dedimki kendi kendime uykumda daldım üzerine yattım herhalde uyumaya calıstm sonra saat 5 gibi tekrar uyandım bu kez o agrı sol kasıgımda hem agrı hem batma .1 saat daha bekledim geçsin die ama gecmedi 6 gibi doktora gittimm doktor baktı bebek iyi cok sükür dedi ama agrı seklın kum dökme gibi yada gaz olabilir dedi. İdrar kültürü istedi verdim ama sonuclar 3 gün sonra.tabi beni bırakmadı doktor serum verdi serumun içinde agrı kesici antıbiyotık mideyi rahatlatan bi ilac vardı bunun yanı sıra bi fitil ve pruloton depot die bi igne oldm tabi bu ilaclardan önce doktorun beynini yedim bebeğime bişi olurmu zararrlımı vs die cok sükür serum bitene kadar kaldım hastanede cıktıgımda tahatlamıstım eve geldim uyudum daha önce bu haftaya kadar hiç ilac kullanmamıstm tedirgın etti beni baya ama doktor aksine bebeği korumak için bütün bu ilaclar dedi. Güvemip inanmaktan baska sansımız yokki cok şükür bugun iyiyim .

Banada çok geliyo o bunaltılar içe kapanma isteği benimki sebepsiz değil sanki olabilecek tüm zorluklar sıkıntılar hamileliğimi beklemiş herşey üstüste geliyo Allah bütün hamilelere ferahlık versin bebişlere yansımasın sağlıkla gelsinler .senin sebepsiz yere oluyorsa yürüyüş yap bol bol iyi gelir

Canım çok geçmiş olsun. Hamilelikte ilaç kullanmayı istemesek de kullanmak zorunda kalabiliyoruz doktoruna güven bebeğine zararı olacak ilacı vermez. Proluton iğne kasılmayı engelleyip östrojen hormonunu yükseltiyor ben hala haftada bir kullanıyorum riskten dolayı. İçini ferah tut inşallah kültürün de temiz çıkacak.

Tesekkür ediyorum canım insallaah yapıcak birsey yok hepimiz önce allaha emanetiz bu yolda ..allahım ne zorlu bi sürecmiiş hamilelik insan yaşayınca anlıyor hem güzel hemde bi okadar sorumluluk gerektiriyor.

Aynı süreçi yasıyoruz.Bende işi bıraktım yıllardır calıstığım için evde nasıl vakit gecirilir bilmiyorum bi koltultan diger koltuga bi odadan diğer odaya vakit geçmiyor evde dısarıda olduğum zamanlar daha iyi tabi ama zateb işi istirahat etmek için bıraktm ve aynı bunalımdayım okulumu öğrencilerimi çok özlücem.simdi kendi yavruma adepte olucam insallah .Zamanla alsırız diye düsünüyorm evde olmaya.

Evde olunca evde olmaktan sıkılıp bunalıyoruz, ben çalışıyorum işten bunalıyorum bazen gereksiz stres yaşıyorum.

Keşke ortası olsa bunun, sıkılınca gidip kafa dağıtacağımız kendi mekanımız olabilir mesela

Aynen bende hamilelik sürecinde işin stresini yaşamak istemedim, şimdi de bi işe yaramıyomuşum gibi hissediyorum kendimi herhalde o yüzden. Yavrular sağlıkla huzurlu doğsunda alışırız o zaman inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…